В това правилество повечко са приказките, отколкото действията...И до ден днешен слушаме как ще се съкратят разходите тук-там, как ще се спрат злоупотребите в еди кой си сектор, как няма да има корупция по високите етажи и т.н. ... Мноооого приказки... И акциите на МВР: Добре, но ...струва ми се, много шум за нищо...Хващат се 20 човека, а има няма 2-3 остават в ареста... Досега единствената свястна акция на МВР беше "Наглите"...Да, пак останаха 5-6 човека в ареста, но поне имат някакви доказателства срещу тях... и то не защото МВР събра доказателства само, ами защото "Наглите" бяха издадени!!! Та по тази логика давам на Цветанов 4 (реалната оценка е 3, ама айде за старанието 4

) Премиерът не искам да го коментирам... По-прост управник България не е имала досега

Само говори, говорииии простотиии и нищо не върши....ама какво да очакваме...все пак е пожарникар

Давам му 2 !!! Дянков....каквото и да кажем за него ще е малко... и той същият като шефа си: Много говори... и все той знае...Работил ми в световната банка...Хубаво, може и добър финансист е и добре да е разпределял помощите за 3-тия свят, ама там всичко е уредено и тои трябва само да разпредели парите, а тук трябва да мислиш откъде да ги вземеш...Голям залък е този пост за него... и като шефа си той получава 2 ... Продължаваме натам

Ето го и Мирослав Найденов...е, струва ми се, той посвърши малко работа...старае се човекът и затова получава 4+.... Министър Свилен Нейков....Ей го на... тренер на гребците оправя спорта ни..ок, няма лошо стига той да прави нещо, но уви... за 1 година нищо не се е променило: спортистите продължават да не си получават премиите с месеци, във федерациите няма пари, бази за млади надежди не се правят, а за спортистите ни не се усигуряват нормални условия за подготовка.....логичното се случва... за 1 година спортът ни не се е променил

2 за минъстъра!... Министър Младенов... И той много говори...слушаме как пенсиите ще се увеличат...от другата година, как социалните работници ограничават проблемите с децата, как няма да има злоупотреби с инвалидите и т.н., но всички проверки и нови промени започват от юли месец тази година...Досега от него нищо... ама хайде, за идейте му ще дам 2+ ....За другите министри не искам да коментирам...хора в сянка, които пак се опитват да правят нещо, ама резултати още няма... Е, само с "усмихване" не става, трябва и акъл! Като цяло, давам на кабинета 3... Но нали знаем: с 3 се минава, с 2 се остава...

И все пак, аз се усмихвам

Усмихвайте се и Вие