Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Re: Оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов

Мнениеот rocknrolla » 06 юли 2010 20:40

acmilan написа:България има един човек,който може да управлява тази държава и това е Иван Костов,отдавна съм казал това и не се отричам от думите си.Най-малко ме вълнува дали някой ще ме нарече кретен или не знам си какво.Само че не съм съгласен с колегата,който казва,че Командира пак ще бъде премиер,това,за съжаление,няма как да стане,живеем в България,това е държавата на популизма.

Напълно съм съгласен с теб,няма как Командира да застане начело на държавата,червените олигарси държат всички медии и постоянно плюят по Костов,постоянно промиват мозъците на хората.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 06 юли 2010 20:49

Момчета, ако не забелязвате темата е оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов, а не кой искате да ни управлява и кой от предното правителство какъв бил и че Костов е Бог или Дявол
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 юли 2010 23:42

Как го оценявам? По същият начин по който, ако бяха назначили олигофрен да бъде учител на детето ми. Разбирам го че толкова може и той самия не е виновен, че е такъв. В крайна сметка някой друг го е назначил, но защо трябва да страда детето ми?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 юли 2010 23:47

В това правилество повечко са приказките, отколкото действията...И до ден днешен слушаме как ще се съкратят разходите тук-там, как ще се спрат злоупотребите в еди кой си сектор, как няма да има корупция по високите етажи и т.н. ... Мноооого приказки... И акциите на МВР: Добре, но ...струва ми се, много шум за нищо...Хващат се 20 човека, а има няма 2-3 остават в ареста... Досега единствената свястна акция на МВР беше "Наглите"...Да, пак останаха 5-6 човека в ареста, но поне имат някакви доказателства срещу тях... и то не защото МВР събра доказателства само, ами защото "Наглите" бяха издадени!!! Та по тази логика давам на Цветанов 4 (реалната оценка е 3, ама айде за старанието 4 :) ) Премиерът не искам да го коментирам... По-прост управник България не е имала досега :oops: Само говори, говорииии простотиии и нищо не върши....ама какво да очакваме...все пак е пожарникар :oops: Давам му 2 !!! Дянков....каквото и да кажем за него ще е малко... и той същият като шефа си: Много говори... и все той знае...Работил ми в световната банка...Хубаво, може и добър финансист е и добре да е разпределял помощите за 3-тия свят, ама там всичко е уредено и тои трябва само да разпредели парите, а тук трябва да мислиш откъде да ги вземеш...Голям залък е този пост за него... и като шефа си той получава 2 ... Продължаваме натам :arrow: Ето го и Мирослав Найденов...е, струва ми се, той посвърши малко работа...старае се човекът и затова получава 4+.... Министър Свилен Нейков....Ей го на... тренер на гребците оправя спорта ни..ок, няма лошо стига той да прави нещо, но уви... за 1 година нищо не се е променило: спортистите продължават да не си получават премиите с месеци, във федерациите няма пари, бази за млади надежди не се правят, а за спортистите ни не се усигуряват нормални условия за подготовка.....логичното се случва... за 1 година спортът ни не се е променил :arrow: 2 за минъстъра!... Министър Младенов... И той много говори...слушаме как пенсиите ще се увеличат...от другата година, как социалните работници ограничават проблемите с децата, как няма да има злоупотреби с инвалидите и т.н., но всички проверки и нови промени започват от юли месец тази година...Досега от него нищо... ама хайде, за идейте му ще дам 2+ ....За другите министри не искам да коментирам...хора в сянка, които пак се опитват да правят нещо, ама резултати още няма... Е, само с "усмихване" не става, трябва и акъл! Като цяло, давам на кабинета 3... Но нали знаем: с 3 се минава, с 2 се остава... :) И все пак, аз се усмихвам :lol: Усмихвайте се и Вие

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 юли 2010 23:53

ilian12 написа:Как го оценявам? По същият начин по който, ако бяха назначили олигофрен да бъде учител на детето ми. Разбирам го че толкова може и той самия не е виновен, че е такъв. В крайна сметка някой друг го е назначил, но защо трябва да страда детето ми?

не стига че ви даде стадиона ами сега и плюете...ей цел живот у В група тогава :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 07 юли 2010 00:13

pomiqrat написа:Момчета, ако не забелязвате темата е оценка за министрите на ГЕРБ и Бойко Борисов, а не кой искате да ни управлява и кой от предното правителство какъв бил и че Костов е Бог или Дявол

НАШАТА ПОЖАРНА

Ако някой някъде изпуши,
вместо да си трае и да слуша,
ако ППО-наредбата прегази -
моята пожарна ще ме пази.

Ако някой лош продажен фланг,
реже от народния ни шланг,
истината днес е само тази -
родната пожарна ще ме пази.

Ако някой всички ни убива
и във СИБанк кинтите прикрива,
ако някой във лъжа не вярва -
нашата пожарна ... го разкарва!

Припев: Хора, вижте ми маркуча,
хора, запомнете ме добре!
Гордост е да бъдеш куче
във България, на Бе-Бе-Бе!
Батков вън!

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 07 юли 2010 00:24

W84me написа:
Я кажи за приватизацията на Иван Костов.Кажи за "Балкан",за "Китка" за още много други продадени за жълти стотинки от тоя мангал.

А я ти ми кажи за БТК , за Булгартабак , за Автомагистрала "Тракия" , за ВиК , за Енергото , за неизгодните договори за петролопровода , за АЕЦ Белене и супер неизгодните договори с Русия за газа и куп други ощетяващи България далавери с десетки да не кажа и стотици милиарди които причини на страната ни твоя гаден долен комунист и неговия другар турчина ?

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 07 юли 2010 00:44

W84me написа:
kokic1986 написа:
acmilan написа:България има един човек,който може да управлява тази държава и това е Иван Костов,отдавна съм казал това и не се отричам от думите си.Най-малко ме вълнува дали някой ще ме нарече кретен или не знам си какво.Само че не съм съгласен с колегата,който казва,че Командира пак ще бъде премиер,това,за съжаление,няма как да стане,живеем в България,това е държавата на популизма.

Най-накрая адекватно мнение :) Ако и ГЕРБ оцапат работата - пак ще се наложи Иван Костов да спасява държавата - просто няма кой друг да го направи !

Я кажи за приватизацията на Иван Костов.Кажи за "Балкан",за "Китка" за още много други продадени за жълти стотинки от тоя мангал.

Много си елементарен,просто нищо не разбираш от политика,дори съм абсолютно убеден че не знаеш дори и какво е точното значение на думата мангал.
Батков вън!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 юли 2010 01:30

Пропагандата на червените боклуци срещу Костов е безкрайна,те виждат в него единственият си реален противник,просто защото е много над тях.Бойко е преходен и до голяма степен безпомощен.Големият враг на червената сган е Костов,пример за това е клипът с брадвите преди изборите,който беше крайно несериозен.Никога и никъде не съм казвал,че Командира е светец,не,разбира се,че не е.Никой не може да ме убеди,че има политици,котио работят само за благото на народа си или са безкрайно честни и почтени.Самата политика не допуска такива хора,нито в България,нито в Европейския съюз,нито в Америка,нито никъде.Не мога да бъда сигурен дали Костов се е възползвал от властта си или не,само че и плющите по него също не могат да са сигурни.Що се отнася до единственият пример,който всички изкарват-Балкан,вие какво бихте направили с едно предприятие,което фалира и трябва да изхвърлите на улицата хиляди хора?Какъв беше възможният изход на тогавашното правителство,който да избегне приватизацията?Нима можеше да се преценява за всяка сделка дали ще бъде успешна или не?Не,нямаше време за това,нито пък възможност.Държавата беше тотално разбита,дотогавашният капацитет на икономиката беше изчерпан,нужна беше промяна.Тази промяна закъсня с цели 7 години.Другите посткомунистически държави почнаха веднага и сега са много пред нас,нашият преход започна през 1997 г.Този,който се реши на всички непопулярни мерки беше Иван Костов.Навсякъде,по цял свят,макар десните партии да се смятат за консервативни,точно те винаги поемат тежките реформи,извършват непопулярни решения и водят икономиката към напредък.Но както и да е,много добре осъзнавам в каква държава живеем и,че в близките години ще управляват или популистки формации като ГЕРБ,с крайно ниско ниво на компетенция и действие,или престъпната комунистическа сган,която мачкаше българския народ 45 години,след което изнесе десетки милиарди в чужбина и трансформира политическата си власт в икономическа в началото на 90-те.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юли 2010 01:41

kokic1986 написа:
W84me написа:

А я ти ми кажи за БТК , за Булгартабак , за Автомагистрала "Тракия" , за ВиК , за Енергото , за неизгодните договори за петролопровода , за АЕЦ Белене и супер неизгодните договори с Русия за газа и куп други ощетяващи България далавери с десетки да не кажа и стотици милиарди които причини на страната ни твоя гаден долен комунист и неговия другар турчина ?

Първо,не е "МОЙ гаден долен комунист".Приватизацията АМ "Тракия" беше започната от НДСВ.БТК,също беше приватизирана по времето на НДСВ,за сумата от 280 милиона лева,а не за 150 000 долара,колкото "Балкан".Супер неизгодните договори с Русия не са подписани от Станишев,пак не си запознат.Кажи ми сега за Борисов,за Сибанк,за половин декар в банкя за 40 000 лв.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”