Хора, аз си мислех, че на мен нещо ми хлопа дъската и имам нужда от помощ, ама сега вече съм спокоен - какво има да се обсъжда по подобни теми! И още нещо, кой ще сложи чипове на управляващите и кой ще контролира техните банкови сметки? Папата ли? В момента има далеч по-ефективни технологии за контрол над хората, като гласуването за кебапче и бира на парламентарни избори, внушение с цел замъгляване на собствената и реална преценка за нещата, манипулиране на общественото мнение, само чипове ни липсват! Всъщност като се замисля как ли ще става самото гласуване, щом ти имат и баркода? Та нали ще се наруши и тайната на вота! :D Според мен и сега знаят всичко за нас, фейсбук вече се е погрижил. Някакси учените не дообмислят съвсем идеите и проектите си като ги прокарват в обществото. Какво ни остава тогава, да се крием из бункерите, където технологиите нямат обхват.

Това е толкова нелепо просто, има твърде много недостатъци, за да се случи подобно нещо... Абе за пари какво ли няма да измислят?
Даден проект винаги има и една по- конкретна "висша" цел- и тя не е пълна имунизация против престъпност и болести например, а цялостен и непрекъснат мониторинг, нема да я намерите в медиите, а вероятно при психоаналитика на прокаралия конкретната идея или проект!
[offtopic]Моля ви, някой да натисне копчето на някое от тайните куфарчета, че народа съвсем изпростява, барем да се свършва веднъж завинаги с проектите за хуманоиди!

Ние сме се родили хора и ще трябва да се примирим с тази си злочестна съдба!

Нострадамус сигурно и той не е бил наясно горкия как ще свърши света и се чуди на пичовете с чиповете къде им е бил акъла! Дори не можах да се позабавлявам за сметка на Лудогорец- това, което им се случи днес ги попари като коприва във вряла вода!

[/offtopic]