Кашчей написа:CTAHKO написа:McLovin написа:УжасНямам електромобил защото струва 1/2 от жилището в което живея, а нямам уменията да си направя сам. Въпроса е, че няма индивид в нормалните цивилизовани страни, който да не изпитва облаги от транспорта. От зрънцето с което се прави хляб до панелите железата и абсолютно всичко което се сетиш свързано със строителство, енергетика, ВСИЧКО зависи от транспорта! Да, имало е свят прети моторните превозни средства, но какъв е бил той? Искаш да ми кажеш, че е еднакво да "натровиш хората" с изпарения от линейки и пожарни, които спасяват човешки животи ежедневно и това да си правиш кефа като си пушиш в заведениятя?
Убеден съм,че разхождаш гаджето си или жена си в пожарна или в линейкаКакво ми го даваш този пример
Говоря за личния ти автомобил.И съм убеден,че като отиваш или се връщаш от работа си сам в колата
А знаеш ли колко са като теб
Пак ти казвам,щом ти тровиш други,ще търпиш и теб като те тровят
По твоята логика трябва да се забрани отоплението с твърдо гориво, да се забранят ТЕЦ-овете, да се забранят полетите със самолет....въобще масовият транспорт да отпадне, само защото Станко не може да изпуши една цигара, когато отиде на кръчма!
Четеш ми мислите