костенурк написа:plovdivram написа:костенурк написа:От каде да знам къв е бил ти като го знаеш пишеш и толкова кво ми пука къв е бил няма да му прая панахида
Ами за пореден път ще ти кажа на теб и всички като теб /колкото и да твърдиш, че си сам/, че трябва преди да пишете за другите да ПОЗНАВАТЕ СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ и участниците в нея... И тогава следва ЛОГИЧНИЯ въпрос... Като непознаваш собствената си история, какво си седнал да "нищеш" чуждата?!!
Ето затова ДОСТОЙНО поведение говорех... Колко пъти да ви казвам, че преди да сочите "голият задник" на съседа, трябва да сте сигурни, че сте си обърсали собствения.... и най-вече да се замислете над това - сочейки голия задник на съседа си дали изобщо печелите нещо... т.е. какъв е смисълът на всичко това, което правите?!!!
Бе знаех си аз че много сериозно си я взел темата такива анализи истории а у.Пак излезнахме от темата така и така кажи за Коматево поне да разведрим ще стриом ли нещо или само прах в очите ти си запознат по всички въпроси без тва не може да нямаш инфо?
Не, изобщо не сме излезнали от темата!!!
Аз обаче ще си я карам по темата и ми се иска да попитам автора й /надявам се fero да не е равно на костенурк