Мнениеот vili2010 » 26 юли 2012 13:47
От всички коментари разбрах едно - че сме цигани, че сме олигофрени, че сме некадърници, че не заслужаваме нищо освен да ни обиждат другите!
Какви българи сте вие?! Да, имаме мутри, да имаме крадци, имаме цигани!
Но имаме и Песен в Космоса, имаме Джон Атанасов, имаме ген. Вазов, Асен Йорданов (Боинг), Петър Петров (дигиталния часовник), Христо Стоичков, Бербатов много богата и славна история и още, и още. Не мисля, че заслужаваме народи, които не си знаят историята и от къде да дошли да ни обиждат така!
И да, съгласен съм, че трябваше някаква политическа фигура да се намеси в това. Не трябва да има плакати, като тези в агитката ни(уж претендираме, че сме европейска публика), но и не трябва чуждите агитки да отвръщат с обратното, без да има последствия от политическа гледна точка.
Защо и ние не се зарадваме, че сме дали нещо на света, а пак се плюем?!
Започнем ли да мислим различно, можем да заразим и човека до нас и поне малко да се променим!wire
Напълно съм съгласен и смятам , че за това са виновни политиците ни. Нправиха така ,че Българите да се чувстаме роби в собствената си страна - примери много - мангалите ги оставиха да си безчинстват по села и паланки, да крадат, да изнасилват , да не плащат сметки за ток и др и др и др. Ще ви дам един пример :
- пътувам за Холандия, в Швейцария спираме да си починем и гледам полиция охранява автобус, а в автобуса наши цигани връщат ги в БГ. Полицая идва и ни пита какво ги гледаме тия , а ние му викаме какви са тия и откъде се връщат, а той ни казва - ТОВА СА БЪЛГАРИ И ГИ ВАРДЯТ ,ЧЕ МН ПРОБЛЕМИ ПРАВИЛИ И МНОГО КРАДЯЛИ И СЕ СЪБРАХА ОКОЛО НАС ОЩЕ ОКОЛО 6-7 ЧОВЕКА , А НИЕ ИМ КАЗВАМЕ - извинявайте, но това не са Българи - това са цигани, а ние сме БЪЛГАРИ - и ония се смаяха и ни казват, че сме били много бели, а ние им отговорихме така - това е измита на БГ, БЪЛГАРИТЕ СА ЧЕСТНИ ИТРУДОЛЮБИВИ, А ТИЯ МАНГАЛИ ДЕТО ГИ КАРАТ НИ ПРЕДСТАВЯТ С ЛОШ ИМИДЖ ПРЕД СВЕТА. ния се хванаха за главите - не можаха да повярват.
Така, че не се учудвайте защо сме на тоя хал- който знае какво е истински БЪЛГАРИН - ни сваля шапка, а който не знае ни мисли за циганин.ТОВА Е- политиците ни докараха до тук.