Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: Освобождаване на нови уникални технологии от фондация"Keshe"
Все ще се намери някой да каже, да извади факти, че това не са извънземни и всичко е инсценировка. Няма как да излъжат цял свят.
MainEventer написа:Все ще се намери някой да каже, да извади факти, че това не са извънземни и всичко е инсценировка. Няма как да излъжат цял свят.
Дали няма обратен вариант - извънземните действително да идват, а съответните служби нарочно да пускат слухове, че ще бъде инсценирано нападение, като си мислят, че по този ще се избегне или поне намали световната паника?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
THE G.A.M.E
vaskonti написа:Дали няма обратен вариант - извънземните действително да идват, а съответните служби нарочно да пускат слухове, че ще бъде инсценирано нападение, като си мислят, че по този ще се избегне или поне намали световната паника?
Пфф, добре е, че това не си го мисля само аз ...
- BLUE CHAMPIONS
Няма никакъв смисъл да коментираме 11.09. Излязоха толкова много материали уличаващи версията на американското правителство. Има научно обосновани филми, книги, достоверни кадри и снимки, просто му трябва на човек нужното време да седне да чете и гледа.
Има, има как да се излъже.И мислиш ли въобще, че им пука, че са изобличени?
Доказано е че двете кули на СЦТ са рухнали чрез детонация на носещите колони, има снимки на взривове десетки етажи под мястото на удара на самолета, доказано е също, че пентагона НЕ Е ударен от самолет, на мястото на катастрофата не е намерена нито една част или болче на Боинг, снимките от камерата на близка банка са конфискуфани и засекретени, до ден днешен НЯМА показан кадър на приближаващ самолет към пентагона. Най-големият „гаф“ на платените илюминатски медии на 11.09. е, че те обявиха рухването на сграда номер 7 още преди то да се е случило! Каналът е BBCWorld, а надписът, който виждате отдолу гласи: „47 етажната сграда на братята Соломон, близо до СТЦ, също рухна“.

Сградата е още читава зад репортерката, както можете да видите сами. Какво по-голямо доказателство от това, че платените медии, четат предварително зададен сценарий?
Ето прекрасно кратко 15-минутно клипче за абсурдите около сграда номер 7, за тези, които се интересуват повече (клипът съдържа единствено официални становища на експерти от цял свят, които единодушно твърдят, че версията на американското правителство не е издържана по нито един професионален параграф):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ODw70GFbHo[/youtube]
За мен 11.09. е показно доказателство как е възможно в наши дни влиятелните персонажи могат да направят каквото си пожелаят безкрупулно и с цената на всичко без най-малко притеснение от изобличаване.
MainEventer написа:Все ще се намери някой да каже, да извади факти, че това не са извънземни и всичко е инсценировка. Няма как да излъжат цял свят.
Има, има как да се излъже.И мислиш ли въобще, че им пука, че са изобличени?

Сградата е още читава зад репортерката, както можете да видите сами. Какво по-голямо доказателство от това, че платените медии, четат предварително зададен сценарий?
Ето прекрасно кратко 15-минутно клипче за абсурдите около сграда номер 7, за тези, които се интересуват повече (клипът съдържа единствено официални становища на експерти от цял свят, които единодушно твърдят, че версията на американското правителство не е издържана по нито един професионален параграф):
За мен 11.09. е показно доказателство как е възможно в наши дни влиятелните персонажи могат да направят каквото си пожелаят безкрупулно и с цената на всичко без най-малко притеснение от изобличаване.
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
Добре е, че вдигнахме темата ...
Чакаме 12-ти ( ако не бъркам ) ... Този месец, да видим в действие някои от технологиите.
Вярвам, че все отнякъде ще изкочат клипчета ...
Защото също така съм убеден, че никой от световните мастодонти в медийното пространство няма да отрази нищо.
Чакаме 12-ти ( ако не бъркам ) ... Този месец, да видим в действие някои от технологиите.
Вярвам, че все отнякъде ще изкочат клипчета ...
Защото също така съм убеден, че никой от световните мастодонти в медийното пространство няма да отрази нищо.
BLUE CHAMPIONS написа:Няма никакъв смисъл да коментираме 11.09. Излязоха толкова много материали уличаващи версията на американското правителство. Има научно обосновани филми, книги, достоверни кадри и снимки, просто му трябва на човек нужното време да седне да чете и гледа.MainEventer написа:Все ще се намери някой да каже, да извади факти, че това не са извънземни и всичко е инсценировка. Няма как да излъжат цял свят.
Има, има как да се излъже.И мислиш ли въобще, че им пука, че са изобличени?Доказано е че двете кули на СЦТ са рухнали чрез детонация на носещите колони, има снимки на взривове десетки етажи под мястото на удара на самолета, доказано е също, че пентагона НЕ Е ударен от самолет, на мястото на катастрофата не е намерена нито една част или болче на Боинг, снимките от камерата на близка банка са конфискуфани и засекретени, до ден днешен НЯМА показан кадър на приближаващ самолет към пентагона. Най-големият „гаф“ на платените илюминатски медии на 11.09. е, че те обявиха рухването на сграда номер 7 още преди то да се е случило! Каналът е BBCWorld, а надписът, който виждате отдолу гласи: „47 етажната сграда на братята Соломон, близо до СТЦ, също рухна“.
До сега не съм виждал въпросните материали и в момента съм меко казано втрещен! Как може да има такива разминавания и несъответствия ми е интересно! В крайна сметка всичко това е минало между капките, а на американците явно им е по удобно да мразят "терористите" от третият свят вместо да погледнат към капиталистите в техният, които са истинските злодеи! Дори и не мога да си представя какви мръсотий биха излезли ако човек се разрови сериозно! Живеем в един глобално манипулиран Биг Брадър и ни разиграват както си искат!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- BLUE CHAMPIONS
Tова е интересно. След многото запитвания до фондацията за начина по който е прихванат американския самолет, дават кратко пояснение, което може да видите тук http://bgforumkeshe.foroactivo.com/t99-topic
Мисля, че Иран са доста напред "с материала", но пък изникват въпроси като: защо не внедряват технологията в страната си за мирни цели, какво ги спира и какво пречи? Да, имат напрежение с американците, но пък онези зад окена за сега са "пас" . По мое мнение не са враждебни, нямат претенции и искания към чужди страни, а така наречената им ядрена програма за въоражаване е чиста проба американска манипулация към общественото мнение
Мисля, че Иран са доста напред "с материала", но пък изникват въпроси като: защо не внедряват технологията в страната си за мирни цели, какво ги спира и какво пречи? Да, имат напрежение с американците, но пък онези зад окена за сега са "пас" . По мое мнение не са враждебни, нямат претенции и искания към чужди страни, а така наречената им ядрена програма за въоражаване е чиста проба американска манипулация към общественото мнение
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
Според мен иранците не разполагат с технологиите на фондацията ...
За съжаление Иран в момента се управлява от едни религиозни малоумници, които без проблем биха избили една камара народ ( най-вече евреите ) ... Ей така - в името на Мохамед.
Докато самият Кеше ми изглежда много далеч от тези неща ...
Не вярвам ( въпреки че е иранец ) ... Да е дал ( и да даде ) ... Възможност на фанатиците в страната си да застрашат мира на цялата Планета.
Има и нещо друго ...
Нямам съмнения, че някои от мощните финансово и технически държави вече притежават технологиите, които "KESHE" са разработили.
Сдобили са се с тях по-един или друг начин ... Макар че, някои тук в тази тема се досещаме от къде.
Не е изключено и самата фондация да ги е придобила от там ...
За съжаление Иран в момента се управлява от едни религиозни малоумници, които без проблем биха избили една камара народ ( най-вече евреите ) ... Ей така - в името на Мохамед.
Докато самият Кеше ми изглежда много далеч от тези неща ...
Не вярвам ( въпреки че е иранец ) ... Да е дал ( и да даде ) ... Възможност на фанатиците в страната си да застрашат мира на цялата Планета.
Има и нещо друго ...
Нямам съмнения, че някои от мощните финансово и технически държави вече притежават технологиите, които "KESHE" са разработили.
Сдобили са се с тях по-един или друг начин ... Макар че, някои тук в тази тема се досещаме от къде.
Не е изключено и самата фондация да ги е придобила от там ...
- BLUE CHAMPIONS
Аз не смятам, че се управлява от тези религиозни групировки. Наскоро гледах едно видео с президента на Иран, където казва че основната позиция и искане на страната е да спре настоящия геноцид над палестинците в ивицата "Газа". Поискал е среща с израелците за обсъждане на примирието, но такава му е отказана както от израелците, така и от американците
И да, и аз мисля, че тези технологии са известни от доста време, но са "замразени". Например за движещи се влакове с магнитна възглавница, аз лично чух за първи път преди около 7-8 години. Ето за какво става въпрос:
Това чудо може да развие някъде около 2000км/ч. без особен разход на енергия т.е. евтин транспорт и е жалко в тези технологични времена да се замрази такава разработка и никой да не я развие толкова време до сега. По очевидни причини западна Европа слугува на Америка и петрола, Китай също, Русия с огромните залежи и находища тоже. Явно и за Иран с огромната външна търговия е пречка за разработка на такава технология...но да се вдигне такъв шум сега и да се раздават свободно патенти по света чрез отделна фондация ме кара да вярвам, че някоя силна организация иска да даде началото на края на петролното робство. Има някакво развитие все пак и ме кара да бъда оптимист
И да, и аз мисля, че тези технологии са известни от доста време, но са "замразени". Например за движещи се влакове с магнитна възглавница, аз лично чух за първи път преди около 7-8 години. Ето за какво става въпрос:
Това чудо може да развие някъде около 2000км/ч. без особен разход на енергия т.е. евтин транспорт и е жалко в тези технологични времена да се замрази такава разработка и никой да не я развие толкова време до сега. По очевидни причини западна Европа слугува на Америка и петрола, Китай също, Русия с огромните залежи и находища тоже. Явно и за Иран с огромната външна търговия е пречка за разработка на такава технология...но да се вдигне такъв шум сега и да се раздават свободно патенти по света чрез отделна фондация ме кара да вярвам, че някоя силна организация иска да даде началото на края на петролното робство. Има някакво развитие все пак и ме кара да бъда оптимист
[offtopic]
[/offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
Дано наистина се разбие скоро монопола на петролните картели.
Но те със сигурност ще дадът жесток отпор ...
Щото тук става въпрос не за милиарди, а за билиони.
Мисля си, че ако трябва ще потпалят целият свят, но много трудно ще изгубят бизненса си.
Да не говорим, че всички US президенти за последните 100 години са марионетки именно на петролните корпорации ...
Ще бъде много тежка битка.
Но те със сигурност ще дадът жесток отпор ...
Щото тук става въпрос не за милиарди, а за билиони.
Мисля си, че ако трябва ще потпалят целият свят, но много трудно ще изгубят бизненса си.
Да не говорим, че всички US президенти за последните 100 години са марионетки именно на петролните корпорации ...
Ще бъде много тежка битка.