Laetitia написа:Една приятелка от Пловдив ми беше казала, че там наричат диадемата за коса "креолка".![]()
А някой знае ли "лимка"? :Р
Биличка.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Laetitia написа:Една приятелка от Пловдив ми беше казала, че там наричат диадемата за коса "креолка".![]()
[/center]
[/center]Avanti_Ragazzi написа:Да си гО кажЕм как си трЕбе, оТи се пенЯвите са за тва бре? Те тва са, дека си го пишете за диалектите са си пълни глупости. Аз на диалекто не говорим, ни знаем как да го хокам тва, ни ме грее мене много де. Тука си плямпаме, кво как си ни душа сака и кво аз си знаем де, па вие си гоВорете, кво вас ви енЯ!!!![]()
![]()
![]()
А иначе ние тука на плъха казваме ПОГАНЕЦ!!!
А на мъжка котка, МАЧЕ!!!
![]()
![]()
Мерси за вниманието? West Side Motherfucker!!!
Bourgas написа:Laetitia написа:Една приятелка от Пловдив ми беше казала, че там наричат диадемата за коса "креолка".![]()
Биличка.
Дидо написа:Bourgas написа:Laetitia написа:Една приятелка от Пловдив ми беше казала, че там наричат диадемата за коса "креолка".![]()
Биличка.
А какво е биличка
[/center]
[/center]Bourgas написа:А какво е биличка
ralimavridov написа:Спомням си,че в македонския край казваха на дънките "фермерки",а на дънкеното яке "фермерско"
durex написа:Биличка и аз незнаех,ама чилик съм играл като малък
[/center]
[/center]BLUE CHAMPIONS написа:ralimavridov написа:Спомням си,че в македонския край казваха на дънките "фермерки",а на дънкеното яке "фермерско"
Aз сега за пръв път пък прочетох, че се казва дънкено якеМислех си, че е дънково яке
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта