Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Пловдивчанчето да си пие хапчетата и да си лягаЧе и линк му постнаха към цялата тази история и продължава на ОЧЕВАДНОТО,да твърди,че не е вярно
![]()
![]()
Брато,колкото и да си умен,на какъвто и да се правиш,какъвто и "капацитет" да си,вярвам на очите и ушите си,а не на това,какво ми обяснава някой дървен философ
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:CTAHKO написа:Пловдивчанчето да си пие хапчетата и да си лягаЧе и линк му постнаха към цялата тази история и продължава на ОЧЕВАДНОТО,да твърди,че не е вярно
![]()
![]()
Брато,колкото и да си умен,на какъвто и да се правиш,какъвто и "капацитет" да си,вярвам на очите и ушите си,а не на това,какво ми обяснава някой дървен философ
Кое е очевадното! Какво толкова трудно има да го разберете, аз не мога да вдяна! Значи, когато един народ е зле, винаги е по-лесно на управляващите и на самото простолюдие (аз също съм част от тази група) да се обвини някакъв външен фактор! Чуждениците са най-удобната жертва! В външната политика на САЩ, ние сме едно парче територия! Не го забравяйте това! Нищо повече! Нямаме ресурси, нямаме пройзводство
нямаме нищо!
После всичките тези митове как през комунизма е било нещо кой знае какво! Еми след като се е сринал отвътре, за какво си говориме... Бъдете реалисти! Ако не си направим нещата ние, никои няма да дойде и да ни помогне/попречи!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
BLUE CHAMPIONS написа:http://bnt.bg/bg/productions/104/edition/23363/v_kadyr_4_uni_2012_ran_yt_prehodyt_po_plan
Това точно от БНТ въобще не го очаквахТази вечер в 21.50 ще ми е много интересно какво ще ни изложат на показ
THE G.A.M.E написа:Определено ще се гледа.![]()
Чесно казано, ако това беше от някоя часна ТВ ( демек - не от държавната ) ... По-щях да имам вяра, че може да се направят някакви разкрития.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта