Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Защитна реч на A.Брейвик пред съда

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:19

T-34 написа:
CTAHKO написа:Вдигането какво общо има със темата :roll: Разбирам сексуалните ти терзания,но не е нужно след всяка казана(написана) от теб мисъл,да има квалификации по нечий адрес :roll:

Пиша това, за да подчертая това, че Брайвик е дълбоко комплексиран социален аутсайдер. Именно такива се превръщат в изверги като него, Чикатило и прочие известни на историята сбърканяци.
В пряко предаване на Си Ен Ен на началото на процеса, прокурорите показаха, че двете най-известни снимки на Брейвик са до една или друга степен фалшификат. Тази с "генералската" униформа представлявала всъщност костюма от завършването му, с накичени по него импровизирани лампази, пагони и медали :lol: Нещо като тунигнован "Голф двойка" :lol:
А тази снимки със снайпера всъщност не била снимка, а колаж... :lol:
Е, мерси от такива "герои"! Нека фашистите да им се кефят. Аз не си падам по жалки комплексари.

Ама никой не е казал,че му е фен или пък той е идол за някой ;) Въпросът е,че в написаната от него реч,относно случващото се в Норвегия и европейските държави,всичко си е вярно ;) Дори съм говорил с една приятелка,която работи там и тя ми обясни абсолютно същото.Ок,тук в България повечето може и да не могат да проумеят за какво става въпрос,но на самите норвежци им е писнало от азиатци,араби и негри.И тя самата каза,че в Осло има повече негри и араби отколкото местни жители ;) И пак ти казвам,въпросът не е в това,какво е направил,а в ПРИЧИНИТЕ за да го направи :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:20

T-34 написа:
CTAHKO написа:Така като ти чета постовете,имам чувството,че "Хелзинкски комитет" са ти идолите ;)

П.П. Няма да се учудя дори,ако зад ника ти се крие жена 8-)

Знаеш ли - когато нямаш аргументи в спора, можеш да започнеш с нападки към опонента. Но това показва преди всичко несъстоятелността на тезата ти.
Аз не обичам "Хелзинския комитет". Сигурно с това ще те разочаровам.
А и съм мъж. Сигурно и с това ще те разочаровам.
Но какво пък - сигурно тези, които си слагат на аватара нацистки поздрав, не харесват жените?
Но въпреки че не одобрявам "Хелзинския комитет", нямам нищо против чуждата сексуална ориентация. Стига да не ми се бърка в живота и да не манифестира своята различност ;)

Никакъв нацистки поздрав не съм сложил на аватара си,а малко момченце :!: Виж го само колко е миличко :)
Иначе не виждам ти какви аргументи вадиш :roll: Европа пълна ли е с мюсюлмани или не :?: Ако е пълна защо :?: Какви са причините да пълнят европейските държави с пингвини :?:Защо сме длъжни да се строят джамии :?:
Последна промяна от CTAHKO на 07 май 2012 20:25, променено общо 1 път.

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 20:25

Аха!
Един вид целта оправдава средствата?
Пожелавам ти майка ти, баща ти и децата ти да не бъдат разстреляни като кучета, само защото някой сбърканяк така е решил, че го кефи.
Да мислиш само в черно и бяло е пагубно и може да доведе единствено и само сълзи и кръв. За всички. Не само за тези, които ти си мислиш, че лесно можеш да унижиш и унищожиш. Защото всяко действие си има обратно по посока и равно по сила противодействие.
Възхищавам се на великия норвежки народ, който застана срещу болния мозък Брейвик и твърдо му каза "Ние искаме днешната Норвегия. Твоята си я наври отзад!"
И пак ще те попитам, като си толкова наясно с църквите и джамиите по света: знаеш ли как е прието християнството в България? Това християнство, което ти сега защитаваш, без да си прочел (почти съм убеден вече) дори и страница от Библията ;)
Последна промяна от T-34 на 07 май 2012 20:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
необясним банан
Контакти:

Мнениеот необясним банан » 07 май 2012 20:25

Боже мой, не мога да повярвам! Колко сбъркан живот трябва да живееш, че да одобряваш деянието на този изверг, превърнал детски лагер в касапница!?!
Аb alio axspectes, alteri quod feceris

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 20:27

CTAHKO написа:Никакъв нацистки поздрав не съм сложил на аватара си,а малко момченце :!: Виж го само колко е миличко :)

Да, бе! А миличкият татко какъв жест е направил? Защото, съгласи се, на аватара в центъра на композицията се виждат двама души: недоубит татко нацист, който е помъкнал чавето си на мач, за да му втълпява нацистката идеология.
Недей да съдиш за другите по себе си и затова не ги считай за прости ;)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 20:29

необясним банан написа:Боже мой, не мога да повярвам! Колко сбъркан живот трябва да живееш, че да одобряваш деянието на този изверг, превърнал детски лагер в касапница!?!

Може би живот на виртуален смелчага по форумите и герой от "Кънтър страйк"?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:35

T-34 написа:Аха!
Един вид целта оправдава средствата?
Пожелавам ти майка ти, баща ти и децата ти да не бъдат разстреляни като кучета, само защото някой сбърканяк така е решил, че го кефи.
Да мислиш само в черно и бяло е пагубно и може да доведе единствено и само сълзи и кръв. За всички. Не само за тези, които ти си мислиш, че лесно можеш да унижиш и унищожиш. Защото всяко действие си има обратна по посока и равна по сила реакция.
Възхищавам се на великия норвежки народ, който застана срещу болния мозък Брейвик и твърдо му каза "Ние искаме днешната Норвегия. Твоята си я наври отзад!"
И пак ще те попитам, като си толкова наясно с църквите и джамиите по света: знаеш ли как е прието християнството в България? Това християнство, което ти сега защитаваш, без да си прочел (почти съм убеден вече) дори и страница от Библията ;)

По История не ме изпитвай,много добре знам как е прието християнството в България ;) Относно Библията също,щото и нея съм я чел,макар и отгоре,отгоре и без да вниквам кой знае колко в детайли ;) Що се отнася до религиите...да набожен съм,но не вярвам в Българската православна църква :!: А за пожеланията ти,бъди спокоен на 50%.Родителите ми няма кой да ги разстреля,но виж за децата ми не мога да дам гаранция,че някой рязан сбърканяк няма да ги заколи.И не на последно място,норвежкият народ не е казал нищо подобно,това го казват платените норвежки медиии и норвежките политици,надявайки се че трупат дивиденти и рейтинг на гърба на една човешка трагедия 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 май 2012 20:38

необясним банан написа:Боже мой, не мога да повярвам! Колко сбъркан живот трябва да живееш, че да одобряваш деянието на този изверг, превърнал детски лагер в касапница!?!

А колко сбъркан родител трябва да си за да пускаш детето си на такива политически мероприятия ;)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 07 май 2012 20:41

CTAHKO написа:По История не ме изпитвай,много добре знам как е прието християнството в България ;) Относно Библията също,щото и нея съм я чел,макар и отгоре,отгоре и без да вниквам кой знае колко в детайли ;) Що се отнася до религиите...да набожен съм,но не вярвам в Българската православна църква :!: А за пожеланията ти,бъди спокоен на 50%.Родителите ми няма кой да ги разстреля,но виж за децата ми не мога да дам гаранция,че някой рязан сбърканяк няма да ги заколи.И не на последно място,норвежкият народ не е казал нищо подобно,това го казват платените норвежки медиии и норвежките политици,надявайки се че трупат дивиденти и рейтинг на гърба на една човешка трагедия 8-)

И като знаеш, как е прието християнството, защо не разкажеш с две думи, дали си съгласен с начина? Нали си набожен - значи следва да те вълнува, как точно се е случило това.
Ще ти открия една тайна: колкото повече мразиш "рязаните", толкова по-голям шанс има някой от тях да ти разстреля децата ;) Особено ако извършиш агресия в знак на своята омраза.
А пък това, че целият норвежки народ е против сбърканяка Брейвик доказа организираното в социалните мрежи масово пеене на омразната на чудовището детска песничка. Защото на това публично пеене се напълниха площадите по големите норвежки градове, а в защита на сбърканяка нямаше ни едно масово мероприятие. Дори неонацистите си затраяха.
Я ми кажи, като си толкова наясно с всичко, каква присъда би била справедлива за Брейвик според теб?

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 07 май 2012 20:43

Нищо повече от рафиниран фашизъм, данни чиято достоверност е спорна. Да предположим, че в някои аспекти е прав - и к`во грабва автомата избива 70 човека, забележете немюсулмани. Аз, например, ако превъртя някой ден от циганизацията в Бг, не бих отишъл с автомат в ръка на младежка сбирка, а бих влязъл направо в Столипиново. Както направи американеца в Афганистан, ама него си го покриха янките.
Тоя идиот Брайвик е смелчага на думи, що не се самоуби, както би направил един японец в неговия случай. Много добре знае, че ще лежи 20 г. и то като на курорт. Затова аз лично смятам, че най-справедливо би било да излежи първите 10 г. в Централния Софийски затвор. При Недко Цигулката, та да го открехне на някои мурафети. След това, даже, могат да му суспендират присъдата.

Върни се в “Свободна зона”