Мнениеот pehopeho » 01 апр 2012 16:59
Определено не е хубаво, това което е казал Румен Трифонов. Не, че се чувствам засегнат, защото определено той, а и повечето футболисти не блестят с особен интелект, но все пак, когато някой ни обижда като народ, трябва да вземем адекватна позиция. Помните ли как ни оприличиха на тоалетна? Хареса ли ви? Еми, каква разликата в случая? Румен Трифонов е редно да се извини за думите си! Разбирам мотивите му за такова изказване, но първо не беше сега подходящия момент и второ начинът му беше сбъркан. Не е трудно да излезе и да каже, че е сбъркал, че не е искал да обижда Българите като цяло, а само определена група и се извинява, ако е засегнал обикновения и честен човечец! Разбирам огорчението му от последните събития с него, Янчев и Стоянов, но смятам, че първо трябва да потърси вината в собствената си къщичка (ръководство, собственици, доктори), защото има по-големи виновници за наказанието му от БФС и това са собствениците от Титан, бившия директор ли треньор ли и аз не знам - Драголюб Симонович, бившия доктор на отбора и тогава ръководството на БФС, които най-вероятно визираше. Нека да помисли какво трябваше да направят от БФС, да ги оставят без наказание?! Какво щеше да последва от това? И накрая, такива изявления не хубаво да се дават в такова състояние. Нека преминат емоциите, пък после говори. И така даже ще кажеш много по-смислени неща. Или се учи от Стойчо Младенов. И той ги наговори едни, после...
П.П. Тези дето ми цитират някакви проценти за това, колко е "мършата" от Българския народ да се скрият някъде! Къде ги сметнаха - 50, 60, 70 %?! Болшинството от хора, които познавам, живея и работя са съвестни и добри граждани, а мърша има навсякъде!!!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3