Време е да кажем: "Большое спасибо, братушки !"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Време е да кажем: "Большое спосибо, братушки !"

Мнениеот CTAHKO » 31 мар 2012 18:23

фифи перото написа:
CTAHKO написа:Китай не ви отърва нали ;) Ами Чехия,Полша,Словения,Словакия,Естония,Латвия,Литва,Полша :roll: Аз пък мога да дам в пъти повече примери на държави,които са зле и не са били зависими от Русия ;) Да не говорим,че първите две,са станали държави по едно и също време с Македония и колкото тя е държава,толкова са и те .А това,да оправдаваш мизерията си с някой друг,а не да гледаш в собствения си двор си е направо смешно !

Пич,не се излагай.Прочети малко ИСТИНСКА история на България и виж преди и след 44-та...

За кое да се излагам :roll: Ок,били сме 45 години комунизъм и това никой не го отрича ;) Ама от падането на комунизма вече са минали 30 години,а ние не сме мръднали и крачка напред и зеблежи,че това сме само ние ;) Как пък на описаните от мен държави не им попречи комунизма и Русия за тяхното развитие,а само на нас ни е пречка :roll: Русия си гледат интересите(както и другите големи държави),това е ясно на всички и никой н трябва да изпада в заблуждение,че правят нещо от милосърдие ;) Ама да ми обяснявате,как правели чудеса от храброст,само и само да ни пречат да се развиваме е смешно :!:
Последна промяна от CTAHKO на 31 мар 2012 18:25, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Struma
Контакти:

Re: Време е да кажем: "Большое спасибо, братушки !"

Мнениеот Struma » 31 мар 2012 18:24

Спосибо большое братушки!
ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ С ВЕРНИ ФЕНОВЕ МИЛИОНИ!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 мар 2012 18:27

CTAHKO написа:
фифи перото написа:
CTAHKO написа:Китай не ви отърва нали ;) Ами Чехия,Полша,Словения,Словакия,Естония,Латвия,Литва,Полша :roll: Аз пък мога да дам в пъти повече примери на държави,които са зле и не са били зависими от Русия ;) Да не говорим,че първите две,са станали държави по едно и също време с Македония и колкото тя е държава,толкова са и те .А това,да оправдаваш мизерията си с някой друг,а не да гледаш в собствения си двор си е направо смешно !

Пич,не се излагай.Прочети малко ИСТИНСКА история на България и виж преди и след 44-та...

За кое да се излагам :roll: Ок,били сме 45 години комунизъм и това никой не го отрича ;) Ама от падането на комунизма вече са минали 30 години,а ние не сме мръднали и крачка напред и зеблежи,че това сме само ние ;) Как пък на описаните от мен държави не им попречи комунизма и Русия за тяхното развитие,а само на нас ни е пречка :roll: Русия си гледат интересите(както и другите големи държави),това е ясно на всички и никой н трябва да изпада в заблуждение,че правят нещо от милосърдие ;) Ама да ми обяснявате,как правели чудеса от храброст,само и само да ни пречат да се развиваме е смешно :!:

Комунизмът ,викаш,паднал?
Ама комунистите са още на власт. :lol:

Я ми посочи един министър-председател,освен монката,който да не е бил член или поне кандидат член на БКП?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 мар 2012 18:30

CTAHKO написа:
зеления написа:Що пишеш глупости бе :roll: Дай да видим кои са тези бедните и мизерните :roll: Май ще се окаже,че сме само ние ;)

Китай не ви отърва нали ;) Ами Чехия,Полша,Словения,Словакия,Естония,Латвия,Литва,Полша :roll: Аз пък мога да дам в пъти повече примери на държави,които са зле и не са били зависими от Русия ;) Да не говорим,че първите две,са станали държави по едно и също време с Македония и колкото тя е държава,толкова са и те :) А това,да оправдаваш мизерията си с някой друг,а не да гледаш в собствения си двор си е направо смешно :!:
[/quote]

Нямаше по-зомбирана държава в соц лагера от България. Цитираш ми Полша ( два пъти )?? Ами нали от там започна разпадането на скапаната комунистическа система. После не забравяй, че в Полша никога не е имало совхози ( сталинския начин на земеделие, ако си по-млад ) - там частната собственост в земеделието се запази въпреки руската окупация на страната. Чехия? Забравяш нещо пражката пролет. Скандинавските страни? Ами ако прочетеш малко ще видиш, че те са насилствено окупирани от съветите в навечерието на ВСВ. Надявам се, че си чувал нещо за пакта Рибентроп - Молотов?
Китай?? Айде почети малко и тогава да поспорим. Става ли?
Последна промяна от зеления на 31 мар 2012 18:31, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 мар 2012 18:30

фифи перото написа:Комунизмът ,викаш,паднал?

Я ми посочи един министър-председател,освен монката,който да не е бил член или поне кандидат член на БКП?

Да му мислят тези,които са гласували за тях и са ги сложили да управляват ;) Аз с гласуването приключих :!:

П.П. Сакскобурготски 8-)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 мар 2012 18:34

CTAHKO написа:
фифи перото написа:Комунизмът ,викаш,паднал?

Да му мислят тези,които са гласували за тях и са ги сложили да управляват ;) Аз с гласуването приключих :!:

П.П. Сакскобурготски 8-)

Да де сакса,монката от Мадрид,както искаш... :lol:
И аз -отдавна,след 91-2ра.
Виж сега,да не спорим,за едно съм сигурен
[offtopic]И преди и сега цесека е..к***на! :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 31 мар 2012 18:40

хахах Марми, за първи път виждам твой пост, в който не говориш за илюминатите, но пък достойно заместваш с голяма доза глупости...
[center]1914[/center]

bogdanov964
Контакти:

Мнениеот bogdanov964 » 31 мар 2012 18:46

зеления написа:
CTAHKO написа:
зеления написа:Що пишеш глупости бе :roll: Дай да видим кои са тези бедните и мизерните :roll: Май ще се окаже,че сме само ние ;)

Китай не ви отърва нали ;) Ами Чехия,Полша,Словения,Словакия,Естония,Латвия,Литва,Полша :roll: Аз пък мога да дам в пъти повече примери на държави,които са зле и не са били зависими от Русия ;) Да не говорим,че първите две,са станали държави по едно и също време с Македония и колкото тя е държава,толкова са и те :) А това,да оправдаваш мизерията си с някой друг,а не да гледаш в собствения си двор си е направо смешно :!:

Нямаше по-зомбирана държава в соц лагера от България. Цитираш ми Полша ( два пъти )?? Ами нали от там започна разпадането на скапаната комунистическа система. После не забравяй, че в Полша никога не е имало совхози ( сталинския начин на земеделие, ако си по-млад ) - там частната собственост в земеделието се запази въпреки руската окупация на страната. Чехия? Забравяш нещо пражката пролет. Скандинавските страни? Ами ако прочетеш малко ще видиш, че те са насилствено окупирани от съветите в навечерието на ВСВ. Надявам се, че си чувал нещо за пакта Рибентроп - Молотов?
[/quote]
Какво значи зомбирана държава, бе зеленчук? Това, че по стандарт сме били поне 40 места по нагоре отколкото в момента. Или традиционно приятелските отношения с Русия - напълно нормално. Никой, повтарям никой, дори и психота като Е. Сугарев не трябва да забравя че България сее появила отново на политическата карта на света благодарение на Русия, въпреки изместване на фокуса към имперските им цели. Освен това сме православни славяни като руснаците. Аз, дедите ми и децата ми се смятаме, смятали и ще се смятат именно за такива, който иска да се смята за ославянчен тюрк! А на всички по-горе изброени от теб католици Русия им е била трън в очите, особено Полша - многократно наказвана от руснаците.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 мар 2012 18:50

зеления написа:Нямаше по-зомбирана държава в соц лагера от България. Цитираш ми Полша ( два пъти )?? Ами нали от там започна разпадането на скапаната комунистическа система. После не забравяй, че в Полша никога не е имало совхози ( сталинския начин на земеделие, ако си по-млад ) - там частната собственост в земеделието се запази въпреки руската окупация на страната. Чехия? Забравяш нещо пражката пролет. Скандинавските страни? Ами ако прочетеш малко ще видиш, че те са насилствено окупирани от съветите в навечерието на ВСВ. Надявам се, че си чувал нещо за пакта Рибентроп - Молотов?

Извинявай за Полша,не съм видял.Това което се опитвам да обясня е,че не всички държави,които са били комунистически и под Руския надзор са зле ;) Напротив,доста от тях са години пред нас и развити.Какъвто и под каквато форма да е били комунизма(социализма),по това време тези държави са били зависими от Русия толкова,колкото и ние.Въпросът е в реформите и решенията взети след падането на желязната завеса.Та в този ред на мисли,не мога да приема,че единствено на нас ни се пречи от Русия,пък ние правим всичко по силите си за да се развиваме ;) ...Да,да.Ние сами сме си виновни за всичнко и не бива да прехвърляме вината само и единствено на Русия.Те си гледат и отстояват тяхните интереси и това е нормално,а това,че нашите политици не защитават нашите интереси,проблема си е наш 8-)

П.П. Не мога да разбера защо не ти се говори за Китай :roll: Най-голямата комунистическа държава е най-големия кредитор на най-развитата капиталистическа :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 мар 2012 18:52

CSKARCHETO-BS написа:Били свалили великодушно цените на газта с 10 процента :) :) :) абе ти четеш ли какво пишеш.Как може България да купува газта за 640 долара тона, а Германия за 320 долара.Нали са великодушни Руснаците защо не свалиха цената по рано а точно сега когато Бойко им каза СТИГА.Той си го каза човека,че ако сега се загърбим с още една ядрена инсталация ще плащаме след това 50 години тези пари,и предпочитат тези пари да ги дадат за вдигане на заплати и пенсии

Ако наистина мислиш,че Бойко може да каже нещо на руснаците,значи си много прост!Аз вече 3та година чакам да се вдигнат заплатите и пенсиите дори с 1 лев!Ако искаше да ги вдигне,вече да го беше направил,а не да бръшолеви глупости по цял ден!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”