Предаването не ми харесва особено поради няколко причини. Първо, Кошлуков не разбира абсолютно нищо от футбол (от политика разбира от гледна точка на далаверата, след слуга на царчето, сега е на Боко в телевизията на Доган

) и пита малоумни неща, свързани с играта. Второ, ако искат да изградят някакъв антагонизъм, трябваше да бъдат Томислав и Ники, моите уважения към Иво Райчев, но не е толкова познато лице за широката публика, в никакъв случай не казвам, че се справя лошо, но тази позиция трябваше да е за Томислав Русев. Трето, уважавам Ники Александров, той е един от малкото сравнително нормално мислещи ултрафенове на един от двата гранда сред журналистите ( в политически план сме съмишленици

), но малко прекалено идва защитаването от негова страна на всичко, свързано с ЦСКА. Точно той никога не е бил характерен с подобно поведение. Нима не знаеше, че селекцията, подготовката им е пълен провал и цари тотална липса на управленски капацитет? Но това са си техни проблеми, не ме вълнуват. Четвърто, Лияна ми харесва доста като жена, но за водеща няма качества определено, рубриката й ще предизвиква смяна на канала. Това не е Италия, тук няма традиция красиви жени да водят рубрики в спортни предавания, поне за момента това едва ли буди особен интерес, да не говорим, че повечето такива са се снимали по списания, включително и тя съвсем скоро

Иначе се надявам гостите да не бъдат само свързани с Левски и ЦСКА, нека канят и представители на други отбори. Честно казано, като част от съботния блок на тв 7 (тв КТБ

) "Пред банята" ми харесваше повече. Колкото до конкретното издание - Гърнето е много забавен образ и ме кефи да му гледам медийните изяви. Особено като пита дали Батков има фейсбук, щях да падна от смях

Представяте ли си, ей Богу, Тодор да се лигави във "фейса", да лайква разни странички и снимчици, да поства песнички

В заключение, съветът ми е да провеждат по - сериозни интервюта с гостите си, защото футболните фенове искат главно информация за всичко, случващо се около любимите им отбори. Между другото, номер едно по този показател в България е Крум Савов. Много ме дразни с натякването на уникалната си любов спрямо Бербатов, иронизирането на начина на говорене на телефонните зрители и приказките за милиардите уредени мачове всяка седмица, но няма равен в това да проведе истински качествено интервю. Придобил е и значително повече смелост. А и да не забравяме, че влиза в политиката

Абе каквото и да си говорим, друго си 1 към 1, 5 за 4 или Сашо Диков уан мен шоу

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.