"Пред банята" - (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: "Пред банята" - (фен тема)

Мнениеот acmilan » 06 мар 2012 02:21

Предаването не ми харесва особено поради няколко причини. Първо, Кошлуков не разбира абсолютно нищо от футбол (от политика разбира от гледна точка на далаверата, след слуга на царчето, сега е на Боко в телевизията на Доган :) ) и пита малоумни неща, свързани с играта. Второ, ако искат да изградят някакъв антагонизъм, трябваше да бъдат Томислав и Ники, моите уважения към Иво Райчев, но не е толкова познато лице за широката публика, в никакъв случай не казвам, че се справя лошо, но тази позиция трябваше да е за Томислав Русев. Трето, уважавам Ники Александров, той е един от малкото сравнително нормално мислещи ултрафенове на един от двата гранда сред журналистите ( в политически план сме съмишленици ;) ), но малко прекалено идва защитаването от негова страна на всичко, свързано с ЦСКА. Точно той никога не е бил характерен с подобно поведение. Нима не знаеше, че селекцията, подготовката им е пълен провал и цари тотална липса на управленски капацитет? Но това са си техни проблеми, не ме вълнуват. Четвърто, Лияна ми харесва доста като жена, но за водеща няма качества определено, рубриката й ще предизвиква смяна на канала. Това не е Италия, тук няма традиция красиви жени да водят рубрики в спортни предавания, поне за момента това едва ли буди особен интерес, да не говорим, че повечето такива са се снимали по списания, включително и тя съвсем скоро 8-) Иначе се надявам гостите да не бъдат само свързани с Левски и ЦСКА, нека канят и представители на други отбори. Честно казано, като част от съботния блок на тв 7 (тв КТБ :) ) "Пред банята" ми харесваше повече. Колкото до конкретното издание - Гърнето е много забавен образ и ме кефи да му гледам медийните изяви. Особено като пита дали Батков има фейсбук, щях да падна от смях :lol: Представяте ли си, ей Богу, Тодор да се лигави във "фейса", да лайква разни странички и снимчици, да поства песнички :lol: :mrgreen: В заключение, съветът ми е да провеждат по - сериозни интервюта с гостите си, защото футболните фенове искат главно информация за всичко, случващо се около любимите им отбори. Между другото, номер едно по този показател в България е Крум Савов. Много ме дразни с натякването на уникалната си любов спрямо Бербатов, иронизирането на начина на говорене на телефонните зрители и приказките за милиардите уредени мачове всяка седмица, но няма равен в това да проведе истински качествено интервю. Придобил е и значително повече смелост. А и да не забравяме, че влиза в политиката :mrgreen: Абе каквото и да си говорим, друго си 1 към 1, 5 за 4 или Сашо Диков уан мен шоу :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 06 мар 2012 08:50

Единственото което мога да отбележа от вчерашното предаване е изявата на Д.Борисов , всичко останало беше до болка познато и предвидимо .За да вдигнат рейтинга , трябва още в следващото издание да поканят на диспут Ненчо Сираков и Владимир Ламбев .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5CLLluJWP4&feature=youtu.be[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fktxKzcEmRs&feature=youtu.be[/youtube]
Последна промяна от rocknrolla на 06 мар 2012 16:02, променено общо 2 пъти.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 06 мар 2012 08:55

Поредното ЛевскиЦСКА предаване гледайте си го :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 мар 2012 10:05

Предаването е пълна пародия. Мислех, че ще се говори за сериозни неща, а гледах само надвикване и лиготии. Едва ли ще повторя да си го пусна.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 мар 2012 11:56

shotgun blues написа:
Чалгарката беше Галена. Тази Галена имаше видео в нета. На видеото беше в една вана и правеше френска любов на някъв

мога да се похваля че съм виждал това видео :lol:

E това видео кой не го е гледал.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Trickster
Контакти:

Мнениеот Trickster » 07 мар 2012 09:51

1. Моля Ви, махнете ги тези лигли. И без това ни заобикалят от всякъде, че да ги гледаме и в това предаване. Страшно са дразнещи. Досегашният формат си беше супер.
2. Защо предаването не е достъпно в сайта на tv7?

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 мар 2012 11:19

качете още такива клипчета бе.. хаха супер смях :mrgreen:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Мнениеот rakiQ » 12 мар 2012 19:50