Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Кой вечерен час е най-подходящ за студентите?

Мнениеот Бижутера » 02 мар 2012 22:31

Не знам за вас, но аз съм изключително радостен, че нямам никакъв досег до помийната яма, наречена студентски град :|
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 02 мар 2012 22:36

MORSKI написа:
Omynigo написа:
След като ползваш държавна субсидия под формата на общежитие ще се съобразяваш с това , или ще си намериш работа с подходящо работно време или ще си наемеш квартира !

а относно поколенията аз казах че знам къде са живяли 3 поколения на зад , и мога да ги посоча местата , а от кога преди това родът ми е в София казано честно не знам и не ме интересува живей си във втория по големина "град" и не ме занимавай повече с глупости моля !

Пълни глупости! Първо, че се заплаща за това да си в общежитие и то се заплаща дори повече, от това, което ти се предлага! Плащам към 60 лева като топлата вода почти я няма, има само две легла и едно бюро като мебели и нищо друго. Нито хладилник, нито печки и т.н (както има в модерните кампуси, с които сравнявате)......
Всеки може да ти влезе в статята- вратата е паянтова, аз имам късметът да съм в общежитие "лукс"- с тераса и pvc дограма. Съседите ми всичките са с дървена, духа неописуемо много, в статята вали сняг :shock: Тераса няма, баните са в окаяно състояние. Да изреждам ли още?

И ти ще ми говориш да сме се съобразявали. Лесно е да говориш на чужд гръб! И пак питам- какво съм виновен аз, който спазвам правилата и съм принуден да живея в тези недобри условия, за това, че някакви си решили да се колят в стаята! И отново питам- това ще спре ли тези, които искат да го правят? Защото алкохол никой не може да ти забрани да си купиш и да си внесеш, а винаги можеш да наръгаш съквартиранта си, който не понасяш (какъвто е и случаят)- мислете малко! Независимо дали е 21 часа, 00 часа или 13 на обяд!

Да не говорим, че в стаи, които са за един човек, живеят трима. И после защо имало или нямало конфликти. Делите точно 4 квадратни метра на човек.
А относно градовете и това кой от къде е- ще си живея където искам и когато поискам. За селяни и т.н ти започна да пишеш първи "гражданче". И мен не ме вълнува това къде са живяли роднините ти през поколение и т.н. Но да се пишеш за големия гражданин, като поколенията преди теб са дошли от село е смешно! И, ако Варна е град в кавички, то София е още повече!

пак слагаме каруцата пред коня , не може да има качествени общежития при безхаберието което цари вътре , първо трябва да се наложи РЕД и след това може да се оправят стаите , всички много добре знаем какво представляват купоните в стаите ......... , отделно от това 60 лева са смешна цена за каквато и да била стая , работещ на половин ден студент ( не през ноща ! ) ги изкарва за 2 дена , а останалите 20 работни дни парите отиват за купони и пиене . Трябва да се наложат строги правила за живеенето и пазенето на държавната собственост ( общежитията ) , на който не му харесва да си търси друг вариант .

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 02 мар 2012 22:36

За успокоение на духовете - става дума (засега) само за студентите от общежитията. Вариантите са три:
1. 20,00
2. 21,00
3. 22,00
Би могло да се помисли и за различен вечерен час в зависимост от залеза на слънцето или за такъв, свързан с лятното и зимно часово време. Очаквам Вашите градивни предложения не само за вечерния студентски час, но и за наказанията на нарушилите го.

1.Вечерният час не е някаква норма,а инструмент,чиято основна цел по презумпция-ограничава(в конкретния смисъл) свободата и това важи особено за непълнолетните,с единствена цел сигурност!
2.Вечерният час сам по себе си,не може да "стопира" тези т.нар хулигански прояви и престъпленията.
3.100% от студентите в общежитията са пълнолети индивиди,чиято свобода просто няма как да бъде ограничена(с т.нар вечерен час) заради няколко частни случая,защото в противен случай ще настъпят масови протести,което допълнително ще усложни нещата.
4.А относно залеза на слънцето-В Норвегия ще ти отговорят най-добре на този въпрос ;)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 мар 2012 22:39

Синьо сърце написа:Да, но имаше още остатъчен респект към правила и норми, както и към чест в един бой...Сега това го няма-озверели и психясали чалгари, на които им пречи света и го давят в евтина водка и вода от кенефа( да не дадат левче за минерална). И не са тук да учат, а де кесят...

За съжаление сме в процес на пълна деградация.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 22:44

trayan16 написа:Които ходи на работа,ще представи молба пред ректора и ще си реши проблема!Просто трябва да се въведе някакъв ред.

След което оставаме само от студенти от общежитието. Разбира се не остваме сами а с няколко кила ракия и вино, след 12 нощеска спираме музика да не пречим,и слушаме как някви се еб.. в стаите около наш. Това ще попречили нкой от нас да откачи от обилното количество алкохол да скочи през прозореца примерно или да се сбием

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 22:51

Omynigo написа:пак слагаме каруцата пред коня , не може да има качествени общежития при безхаберието което цари вътре , първо трябва да се наложи РЕД и след това може да се оправят стаите , всички много добре знаем какво представляват купоните в стаите ......... , отделно от това 60 лева са смешна цена за каквато и да била стая , работещ на половин ден студент ( не през ноща ! ) ги изкарва за 2 дена , а останалите 20 работни дни парите отиват за купони и пиене . Трябва да се наложат строги правила за живеенето и пазенето на държавната собственост ( общежитията ) , на който не му харесва да си търси друг вариант .

На половин работен ден за 2 дена да изкараш 60 лева? Ти в кой свят живееш? И по-точно кажи къде работиш да дойдат всички студенти тогава :lol: Първо трявба да се започне с ремонтите и въвеждането в приличен вид на стаите и блоковете, а тогава да се търси ред! Не говори глупости. Казах ти- стаи, които са в окаяно състояние няма как да искаш да са за повече от 60 лева, няма как да говориш, че университетът едва ли не те издържа и трябва да му благодариш и да спазваш правилата. Трима човека в стая за един, с отвратителни условия и ти ще ми кажеш, че някой няма да изперка? Не ги оправдавам тези, които се бият, обаче да ми говорят хора, които през живота си не са живяли в малка стая с още двама човека...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 мар 2012 22:57

MORSKI написа: Първо, че се заплаща за това да си в общежитие и то се заплаща дори повече, от това, което ти се предлага! Плащам към 60 лева като топлата вода почти я няма, има само две легла и едно бюро като мебели и нищо друго. Нито хладилник, нито печки и т.н (както има в модерните кампуси, с които сравнявате)......

Моя роднина учи в Холандия и е в такъв кампус (студентски град), та там условията наистина са на ниво, но срещу 300 евро на месец, така че за 30 евро какво повече искаш в стаите?

Те също имат вечерен час, а тези които не са съгласни с него никой не ги спира да отиват на хотел, квартира или каквото си изберат, пък да се прибират кои, когато си пожелае.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 02 мар 2012 22:59

Аз като съм Студент, що нямам проблеми, що никой не ме бие, никой не ме коли? Не казвам, че винаги си го получават само тези, които си го търсят, но повечето случаи са именно такива ;) Всичко си зависи от самосъзнанието на човека, ако се пазиш от конфликти и скандали-много по-малко вероятно е те да те намерят 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 02 мар 2012 23:06

Cesc Fabregas написа:Аз като съм Студент, що нямам проблеми, що никой не ме бие, никой не ме коли? Не казвам, че винаги си го получават само тези, които си го търсят, но повечето случаи са именно такива ;) Всичко си зависи от самосъзнанието на човека, ако се пазиш от конфликти и скандали-много по-малко вероятно е те да те намерят 8-)

Сески това е моята теотрия от доста време. Като ходя на мач защо никога не са ме били или пъкда съм имал проблеми с полицията. Въпрос на добро възпитание

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 мар 2012 23:07

BadBoy написа:
MORSKI написа: Първо, че се заплаща за това да си в общежитие и то се заплаща дори повече, от това, което ти се предлага! Плащам към 60 лева като топлата вода почти я няма, има само две легла и едно бюро като мебели и нищо друго. Нито хладилник, нито печки и т.н (както има в модерните кампуси, с които сравнявате)......

Моя роднина учи в Холандия и е в такъв кампус (студентски град), та там условията наистина са на ниво, но срещу 300 евро на месец, така че за 30 евро какво повече искаш в стаите?

Те също имат вечерен час, а тези които не са съгласни с него никой не ги спира да отиват на хотел, квартира или каквото си изберат, пък да се прибират кои, когато си пожелае.

Осми блок, който преди година беше семеен - цената на месец беше 150 лева, зимата отиваше към 200... Улсовията бяха с една идея по-добри от останалите блокове. Тоест имаш PVC и при малко шанс нормална баня :lol: Нищо друго не се различаваше! А, да, повечето стаи бяха за двама! При цени от 150- 200 лева! Стаи, които в Холандия, Германия и т,н са за един човек.

Същият този осми блок, който вече не е семеен и цените са като в другите блокове, за да си избие парите предлага 3 етажа на частна фирма :shock: И после ми говорете какви били студентите!

Върни се в “Свободна зона”