Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот petko.h.markov » 09 сеп 2015 16:52

Не,че ме е впечатлил или обидил,ама като четиво за интелект.Иначе наглед симпатичен млад мъж.
Изпратено на: 07 Сеп 2015 14:47
От: Мистри
До: petko.h.markov
Пич, гледай си старините че вече едва се движиш.Проблемите ти със селското ти потекло не вълнуват никого , а още по-малко това че живееш в квартал на София.КВАРТАЛ , не в София.Ако можеш го осъзнай , но надали.Нали си ритал пред блока с в Х.Димитър с Гунди. :lol: Питах Ивков и Спасов както ме посъветва.Казаха ,че си от онези-"в пет на въртележката". :lol:
Ти ли ще говориш за аргументи и обиди?
Че всяко второ мнение ти е обида към някого.
Не си ври зурлата където не ти е работа.
И понеже си тъп, ще ти кажа.Роден съм и израснал в дома на дядо ми , на една тиха СОФИЙСКА улица-"13 март" се казва.Но селяните не я знаете.Селяните дори не знаете какво се е случило на тази дата.
А ти, когато си пътувал за София във вмирисаните топки на баща си и сте се докопали до жителство и панелка , надали си знаел, че на стари години ще бъдеш пак толкова тъп , както на младини, както баща ти, дядо ти

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 сеп 2015 22:50

petko.h.markov написа:Не,че ме е впечатлил или обидил,ама като четиво за интелект.Иначе наглед симпатичен млад мъж.
Изпратено на: 07 Сеп 2015 14:47
От: Мистри
До: petko.h.markov
Пич, гледай си старините че вече едва се движиш.Проблемите ти със селското ти потекло не вълнуват никого , а още по-малко това че живееш в квартал на София.КВАРТАЛ , не в София.Ако можеш го осъзнай , но надали.Нали си ритал пред блока с в Х.Димитър с Гунди. :lol: Питах Ивков и Спасов както ме посъветва.Казаха ,че си от онези-"в пет на въртележката". :lol:
Ти ли ще говориш за аргументи и обиди?
Че всяко второ мнение ти е обида към някого.
Не си ври зурлата където не ти е работа.
И понеже си тъп, ще ти кажа.Роден съм и израснал в дома на дядо ми , на една тиха СОФИЙСКА улица-"13 март" се казва.Но селяните не я знаете.Селяните дори не знаете какво се е случило на тази дата.
А ти, когато си пътувал за София във вмирисаните топки на баща си и сте се докопали до жителство и панелка , надали си знаел, че на стари години ще бъдеш пак толкова тъп , както на младини, както баща ти, дядо ти

Мистрията - олицетворение на породата "сиво искърско" :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 сеп 2015 20:48

Ако може някой да зачисти личностните и пр. нападки, благодаря: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=193775
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 сеп 2015 21:45

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Мнениеот Old_death на 10 Сеп 2015, 21:34

Beladona написа:
Петко , Докажи ми , че на 27 ми този месец няма да играем с Подгумер на техния стадион? Молим ти се !

Gladiator
Заглавие: Re: Собственик и ръководство - Гриша Ганчев, Пламен Марков Мнение Публикувано на: Чет Сеп 10, 2015 20:15

Harry Potter написа:
Добре започваме - Гладиаторът пита дали новината е вярна. Сега остана да го приучим да пита дали може да влезе във форума или не. Тъкмо да спести труда на модераторите да трият подвизите му.

Пич, ако на 27 септ играем с Подгумер на техния стадион , може би Данте трябва да ми даде сорс кода на форума !

Написано в официалния форум на ЦСКА . Приликите не са случайни . Публикациите са на едно и също лице , регистрирало се с по няколко профила в различни сайтове и достатъчно дебелооко за да не се смущава от негативното отношение на потребителите . Става въпрос за всеизвестния Груди . Оказа се ,че само в тоя сайт модераторския режим е достатъчно либерален , за да може да си развява коня на воля . Ако на някой му се занимава , може да види и датите на регистрация на профилите .
mekatoplina1 Регистриран на:19 Юли 2015, 09:16Последно посещение:23 Юли 2015, 22:42

Има ли още някой , на който да не му е ясно за какво става въпрос ? Бан с първия профил , регистрация на друг и заобикаляне на наказание .

На тоя свят няма нищо случайно , само глупаците са вечни ! Господа модератори на тоя форум , трябва ли някой да ви върши работата , защото съм убеден , че имате по бързи и ефективни начини за хващане на заобикаляне на наказание или писане с повече от една регистрация ?

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2&t=192378&p=7026415#p7026415
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 10 сеп 2015 22:25

парци написа:Ако може някой да зачисти личностните и пр. нападки, благодаря: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=193775

Час и половина по-късно - вече целият ни форум е осран. Благодарим от сърце.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 сеп 2015 19:48

Bojko Berojko написа:Ако Берое играе , а не легне по ЗАПОВЕД , говедата ще са анално задоволени с тройка.

Това дали е нормално, как мислите?
beroe/viewtopic.php?f=&t=193804
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 14 сеп 2015 20:58

barcelona/viewtopic.php?f=19&t=193810#p7029675
miroxp написа:Най-готино е да четеш малоумиците на дебилите във форума преди изиграването на мачовете. След срещите същите тези стоят и гледат тъпо с насрани гащи, пият по още една ракия менте, шамаросват дебелите си и грозни жени и си лягат...защото утре пак започва животът им на минимална заплата. До другата сряда в ШЛ, където пак ще им се пукат тиквите от прогнози! Мрете загубеняци!

miroxp написа:
sudromanista73 написа:Моята прогноза е мач с много голове и все пак 4:3 FORZA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ;)

А моята прогноза е, че за теб спасение няма. Освен ако не организират световно по идиотизъм. Там ще спечелиш служебно шампионата, а другите ти съратници от този форум ще се борят за второто място!

miroxp написа:
dreben23 написа:Жесток мач очаквам да стане и защо не Рома да шокира света с една победа с 2:1, по-обективната прогноза обаче ми е за 2:3. :) :mrgreen:

Успех на вълците! :)

Единственият шокиран преди, по време и след мача ще си останеш ти! Ама ти си се родил шокиран, така че е за цял живот! Шокиращо, а?!

miroxp написа:
kostura_1912 написа:Време е за един стойностен мач и победа за Рома с 2-1

Време е за нови хапчета и смяна на лечебното заведение!
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 сеп 2015 21:48

Господа модератори , от кога във форума е разрешено заобикалянето на наказание с нова регистрация ?

http://forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=268947
Това е третата регистрация на тоя индивид в тоя форум . След Мека топлина и Беладона , стана и Микре 1
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 сеп 2015 19:23

Old_death написа:Господа модератори , от кога във форума е разрешено заобикалянето на наказание с нова регистрация ?

http://forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=268947
Това е третата регистрация на тоя индивид в тоя форум . След Мека топлина и Беладона , стана и Микре 1

Въпросът си остава същия . От кога във форума е разрешено заобикалянето на бан с нова регистрация ?

http://forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=269349

След посочените в предишният пост регистрации , сега се пише с нова . Много ми е интересно колко акаунта си е приготвил тоя наглец ?

did_ko
Контакти:

Мнениеот did_ko » 20 сеп 2015 14:15

Преди сливането на гонг с нетинфо, в сайта нетифо съществуваше секция, включваща прогнози за мачовете, където се даваше много информация, както аналитична, така и графична, касаеща статистически данни за отминали срещи между двата играещи в деня отбора. Въпросът ми е: Къде мога да открия тези данни към настоящия момент. Поздрави от Бургас

Върни се в “Свободна зона”