Кви евтини ресурси за Европа? От Ирак видя ли такива за континента? От Либия? От Сирия?
Унипер цоцаха евтин газ, чак и препродаваха, сега реват за държавна помощ - демек едни яли пили, сега други да плащат.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- metodito
- Контакти:
За щастие мисля че -филите са все още повече в България, отколкото -фобите. Лошото е, че управлението на държавата е постоянно в ръцете на "-фоби", а не на "-фили"...
-
Capitan5_Puyol
Асадчо спря евтините ресурси за Европа, щото оная тръба дето щеше да идва от Катар към Турция щеше да направи именно това. Разбира се гнома в Кремъл нямаше изгода от това, след което знаем какво последва. При едно демократично управление в Сирия, тая тръба и диверсификацията щеше да е факт още преди 10 години и орките да духат супата, както се изразява Любо Пенев.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
- metodito
- Контакти:
ЕС бавно, но сигурно се отправя към ЕСССР
https://oilprice.com/Energy/Energy-Gene ... ption.html
Пропаганда, цензура, държавен протекционизъм, все повече власт над личния живот. Уелкъм ту "Прекрасния нов свят".
Шефът на Европа показва как трябва да се мият ръчичките, тананикайки си одата на радостта:
https://www.youtube.com/shorts/sLa_QiWulPE
а навън озверели тълпи с нездрав блясък в очите крещят в подкрепа на идиотите.
Между другото това с миенето на ръцете си мислех, че е фейк.
https://oilprice.com/Energy/Energy-Gene ... ption.html
EU Ministers Call For 10% Cut In Energy Consumption
Пропаганда, цензура, държавен протекционизъм, все повече власт над личния живот. Уелкъм ту "Прекрасния нов свят".
Шефът на Европа показва как трябва да се мият ръчичките, тананикайки си одата на радостта:
На Асадчо колко му откраднаха и сега крадат, само той и новите братя знаят.
Анализ на тая тема от някой умен център не е имало.
Анализ на тая тема от някой умен център не е имало.
metodito написа:ЕС бавно, но сигурно се отправя към ЕСССР
https://oilprice.com/Energy/Energy-Gene ... ption.htmlEU Ministers Call For 10% Cut In Energy Consumption
Аз не съм сигурен дали правилно си бърша задника.
Може ли каката да онагледи и този процес?
- metodito
- Контакти:
За съжаление няма спасение. Това бавно и славно се превърна в Prison Planet. Ако някой преди десет години ми беше разказал това, което в момента се случва в (Западна) Европа, бих го обявил за луд. Все по-често срещам вече новини, които звучат като дезинформация и идиотии, а после се оказва, че не са.
-
Capitan5_Puyol
Бафмаааму...милиони българи живеят, работят и печелят в тая призън западна Европа/САЩ и продължава притока. Ебем ти и затворниците... И как никой германец, англичанин, французин не идва да бачка в свободна България, където може да кажеш на негъра че е негър и мангала мангал.
metodito написа:За съжаление няма спасение. Това бавно и славно се превърна в Prison Planet. Ако някой преди десет години ми беше разказал това, което в момента се случва в (Западна) Европа, бих го обявил за луд. Все по-често срещам вече новини, които звучат като дезинформация и идиотии, а после се оказва, че не са.
Хиляди години не е имало къде да мръднеш без позволението на монарха/вожда. От близо 50 можеш да си ходиш и правиш каквото искаш. Отиваш в гората и живееш без да се съобразяваш с никой. Сега с една идея повечко рестрикции заради конфликти и се орева света.
Ти затворник ли се чувстваш? Аз си живея нормално, пътувам си където ми е кеф и за където стигат парите и това е. Даже може да пуснеш някой хейтърски коментар против статуквото. Ето форума си е тук, даже Фейса няма да те цензура най-вероятно. Винаги можеше да сме в Китай или Русия и да изгърмиш като бушон, ако те хванат в леко прегрешение. Тука чета всичко, от нацизъм до комунизъм. Значи имаме предостатъчно свобода на изразяване на мнение.
Ако имаш предвид да направиш някаква промяна, там правешкия селянин го е казал най-умно. Ако имаш пари ще правиш, като нямаш си по течението.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
Capitan5_Puyol
Аз това ги питам всеки път таваришите покрай мене и колеги, кво ги спира да се махат от гадната Европа и да отиват в любимите им Китай, Русия, Северна Корея с еднопосочен билет ? Там ще видят какво значи свобода и човешки права... :)