Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boglev
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот boglev » 14 авг 2015 12:51

diplomat написа:
boglev написа:

Re: 15 години от гибелта на К-141"Курск"-каква е истината?

Мнениеот James Beattie на 11 Авг 2015 17:04
Е.... руснаци загинали.... голяма работа. Ще пия една водка за тях. ЕБОЛА ЗА РУСИЯ !!! СМЪРТ ЗА ДЕБЕЛИТЕ РУСНАЦИ!!! ПУТИН Е ГЕЙ !!!

А когато други държави и международни личности биват оплюти от вашето пияно съсловие, що не идваш в тая тема да пискаш като тийнейджърка за първия си рук? :?:

[offtopic]Първо не ги оплюва, а им пожелава смърт! За мен има разлика, за теб може би няма.
Второ, кое моето "пияно съсловие", нито ме знаеш какъв съм, нито кой съм? Трето, не ми обяснявай за какво да "пискам", защото да пожелаваш смърт на един народ, не е много ОК за мен.
И въобще къде се буташ, какъв си му на онзи, брат, сестра, любовник? или въпроса е да напишеш нещо?[/offtopic]
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 авг 2015 02:06

Господа и госпожици модератори, кога на изявен провокатор като онзи убавец Санди ще му се сложи по-траен БАН, че да бъде за пример, че гнусните провокации не се толерират в този форум? Само хвърлете поглед в темите за Локо Сф. Аз не знам, този подфорум няма ли си мод, че се оставя на подобен индивид да си развява коня?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 авг 2015 16:52

gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=265502
Аватарът на този олиг..............индивид.
Редно е да се намесите.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 16 авг 2015 23:36

diplomat написа:Поредната тема от серията "Тъпи" на един от най-големите провокатори във форума, който с глупостите си се опитва да изкарва на хората банове. Явно е с протекции сред модераторите, няма друго обяснение защо още му се позволява да си развява коня.

gong/viewtopic.php?f=53&t=193353&start=30

Здравейте, господа модератори. Искам да попитам, дали за такова нагло и безочливо поведение изразяващо се в коментиране поведението и дейността на вас като модератори, е разрешено в този форум? :roll: :| Ако не се лъжа в правилата на форума, правила които всеки от нас дава съгласие, че ще спазва при регистриране, та ако не се лъжа в тях имаше точка. Точка, в която се споменава, че се забранява коментирането дейността на модераторите в този фпрум. Както и, че всяко едно произволие ще се наказва с бан. Та, какво мислите по казуса с потребителя diplomat, който за пореден път коментира вашата дейност и я критикува ? :roll: :| Благодаря Ви за вниманието. Приятна вечер.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 авг 2015 23:47

Messi_fan написа:
diplomat написа:Поредната тема от серията "Тъпи" на един от най-големите провокатори във форума, който с глупостите си се опитва да изкарва на хората банове. Явно е с протекции сред модераторите, няма друго обяснение защо още му се позволява да си развява коня.

gong/viewtopic.php?f=53&t=193353&start=30

Здравейте, господа модератори. Искам да попитам, дали за такова нагло и безочливо поведение изразяващо се в коментиране поведението и дейността на вас като модератори, е разрешено в този форум? :roll: :| Ако не се лъжа в правилата на форума, правила които всеки от нас дава съгласие, че ще спазва при регистриране, та ако не се лъжа в тях имаше точка. Точка, в която се споменава, че се забранява коментирането дейността на модераторите в този фпрум. Както и, че всяко едно произволие ще се наказва с бан. Та, какво мислите по казуса с потребителя diplomat, който за пореден път коментира вашата дейност и я критикува ? :roll: :| Благодаря Ви за вниманието. Приятна вечер.

Ти що не се скриеш с тези оплаквания, след като сам провокираш да те плюят с безумните си теми и постове?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 авг 2015 22:09

Popokatepetal написа:
Old_death написа:Цялата тая работа със задълженията на Левски , начина по който ви дадоха лиценз , медийното затъмнение към вас и откритата война срещу ЦСКА , откровената държавна помощ и лъжите на Тиквата са ми толкова отвратителни , че само подкрепата ви към това статукво може да предизвика по негативни емоции у мен . Просто не ми се говори за тая пошла паяжина от фенски пристрастия в управляващия елит .

Нагла, подмолна, лъжлива петолъчке. Гнусното комунистическо изчадие на което си фенка, е символ на всичко прогнило, гадно и уродливо, срещу което ценностната система на всеки нормален човек няма как да не се бунтува. Чорбар да се жалва, че е онеправдан е най-висшата форма на цинизъм, позната на човечеството. След всичките компромиси и реверанси към червения тумор, да седнете да ми ревете....малеeee.. безпардонни наглеци!!!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1&t=78513&start=36330

Броих до 12 обиди в един пост . Признавам си , че съм неграмотен и не мога да броя повече . Такова чудо не бях виждал . Ако някой от модераторите сметне това за нормално и ненаказуемо , нека ми се обади на личен .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 авг 2015 12:38

Моля да сложите това извращение под карантина. То може простотия и тъпотия, ама това вече минава всякакви граници!

gong/viewtopic.php?f=53&t=193435
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 22 авг 2015 14:02

Потребителят AnalBreaker:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=17977

"2. Забранява се пускането на ВИДЕО в подписите."
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100