Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 09:38

ДокладвайОтговори с цитатRe: Нужда от модераторска помощ, тук!
от bigbonusprize на 10 Юни 2010 09:33

Не мога да ви разбера. Какво като във форума на ЦСКА ни обиждат. Та това е съвсем нормално. Та в нашия форум да не е по-различно? Който не му харесва да не го чете. Виж ако влизат във форума на Левски и започнат да обиждат е нещо друго. Аз лично почти не чета червеният форум, само ако има нещо заинтригуващо . Така, че не мога да ви разбера претенциите... Честно!

Това е позиция,към която винаги съм се придържал.Аз също не одобрявам поведението на червени "фенове" които се заяждат в синия форум и се старая да се придържам към добрия тон там!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2010 10:56

Old_death написа:
: Нужда от модераторска помощ, тук!
от Кашчей на 10 Юни 2010 07:50

Класика в жанра "Отношение към тези, които не са от нашите", в изпълнение на Old_death!

cska/viewtopic.php?f=2&t=49557&p=1087739&sid=87e5c077db458ec060eb21e3b82dbf1a#p1087739

Безсмъртни,написаното от теб е удар под пояса и извадка от контекста.Винаги съм реагирал остро срещу хора,които само губят времето си,висейки и публикувайки обиди,глупости и лъжи във форума на ЦСКА.Ти си един от тия хора.На никой не му е приятно да пише по хиляда пъти едно и също нещо,а опонента му да се прави на ударен от мълния.Знаеш много добре за какво става въпрос,като най-пресния пример бе глупостите,които бе нацвакал по повод днешната пресконференция на ЦСКА и презентиране проекта за новия стадион!На всички вас,осмислящи живота си само с омразата към ЦСКА трябва да ви стане ясно,че няма да толерирам изстъпленията и обидите ви към любимия ми клуб.Ще ти дам и още един шанс.Намери някой мой пост,написан във форума на Левски,в който аз се държа така,както вие се държите в нашия форум,и лично аз ще се докладвам на модераторите за наказание!Дерзай!
от tut на 09 Юни 2010 20:18

хаах .... кашчей е най-забавният левскар във форума .... след грънчаров разбирасе ....... неговата злоба е най-голяма .........

Знаеш че не обичам да бъда голословен.Това е едно мнение за теб,което ако имаш някакво чувство за срам,може да те отрезви,но лично аз се съмнявам!

niki87, в нито един от постовете си не те обиди по никакъв начин, както не те обиждам и аз.Това не ти пречи да говориш за говеда(към мен) и цитираното в линка към Ники.
Форумът е място за дискусии по дадена тема и няма начин всички да са на едно мнение, което не означава, че който не е съгласен с дадено мнение трябва да бъде обиждан.Този, който се чувства говедо или прасе, или малоумник може и да не се обижда-това си е негова работа.

ПП-За първи последен път ти отговарям в този раздел, защото не му е мястото тук да се разискват такива проблеми, а ти си помисли, дали не е в разрез с правилата такова отношение към другояче мислещите потребители във форума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 14:59

ДокладвайОтговори с цитатRe: Трика: Вальо Илиев се връща в ЦСКА
от nosmoking на 10 Юни 2010 14:13

Yasso написа:
Толкова много новини се появяваха за Вальо в последно време, че аз лично станах "крутится волчок"....

Най-първо да уточним че договора му с Университатя е до лятото на 2011г.

http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... /index.htm

Това е най-последното интервю негово, което четох....
В частта относно ЦСКА Валката си го казва за сетен път....

А мисля в новспорт бях чел, че Костадинов му е спрял лично неговия трансфер обратно в ЦСКА ...
http://www.novsport.com/news98573_1040.html
Виж за Желев и алчния Бадем е напълно прав Костадинов....

Вальо ще се върне един ден в ЦСКА - може и да е на мястото на Костадинов...

Бих казал - колкото по-рано се върне в клуба като играч или ръководител, толкова по добре

Дано ТИТАН-ите са си извадили изводите и са разбрали грешката си вместо Валентин да привличат Митрески....

Какъв по кристален пример от това :

Единия - чужденец, който хал хабер си няма какво значи червената фланелка, интересуват го само парите и си би шута при при първите негативи по негов адрес а другия - червен от малък покрай мачовете на татко си, обича клуба и феновете му, знае какво значи ЦСКА и е бил капитан на този велик клуб..... ЕЕЕЕЕЕй прасе миризливо дано майкати пукне уе чорбар нещастен И само Левски шампион е той ЦСКА сере си на стадиона "Българска Армия"(прасета в атака испуснахме и влака щото сега дочев напрай стадиона ви свиневътсво а буквално цска значи Централен Свински Комитет Армия за прасета!:D:D:D:D dano maiakvi umre cskari mrusni pedali svineeeeeee!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 10 юни 2010 17:22

Тема - Бесен съм-Ботев искал мястото на Спартак!!!

staria написа:Пръдлив плюнчо е на майка ти сина, малоумник.

staria написа:Браво, типично по папагалски ме затапи с "факти".

staria написа: стадиона пеел ботяф.

Irish stout написа: жълтурци...

1926 написа:Типични паразити са жълтурците. Бацили и вредители за пловдивския футбол. Винаги е било така и винаги ще бъде.

Plovdiv1926 написа: Цяла България ви гледа какви сте лекета. И с всяка простотия ставате все по-ясни и по-ясни. ... ставате не неприятни, а гнусни на всеки, който следи малко от малко футбола в България. И за това сте си виновни само вие. Защото сте долна аморална утайка.

Plovdiv1926 написа:Винаги сте били безочливи селяни и такива ще си останете до последно.

Plovdiv1926 написа:Пак ти казвам, безочливи селяни сте и такива ще си останете. ... показва каква долна и лицемерна паплач сте.

Защо на някои ДОКАЗАНИ простаци винаги им се разминава бан-а не разбирам???

С каква цел са тези ДВОЙНИ СТАНДАРТИ??? Аз почти без причина съм получавал бан, но правилата явно не важат за всички...

ЕДИТ: Тоя не спира!!! КЪДЕ СА МОДЕРАТОРИТЕ??? Славия_форевър???

Plovdiv1926 написа:Жълти селяни. ..Другите тъпотии може да си ги забиете някъде заедно с косачката. Цяла България ви гледа каква сте измет.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 юни 2010 20:42

Имам една молба - качете, ако е възможно раздела за световното на началната страница, май много хора още не са го забелязали и темите са разхвърляни из целия форум.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 10 юни 2010 21:52

Ще бъде сложен, но имайте малко търпение ;)

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 14 юни 2010 17:30

КОЛКО ХОРА ТРЯБВА ДА ПИШАТ ЗА СЕ СЛОЖИ БАН НА ТОВЕ ЛЕКЕ Botef fur immer ОТ ТЕМИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ?!

Във всяка тема има по 20 тъпашки, провокативни мнения които нямат нищо общо с темата на разговор и целят само НАСИРАНЕТО на всяка една тема?!

Най-активен във форум:
Локо Пловдив
(218 Мнения / 78.42% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
ДСО "ЕНЕРГИЯ" Пловдив
(99 Мнения / 35.61% от всички потребителски мнения)

Значи от форума на собствения му отбор го баннаха, да дойде тука да му търпим словестната диария! Много ви се моля вземете някакво отношение по въпроса. Вижте му последните 8 мнения:

Ако спреш да пишеш и само четеш може да заблудиш някого,че си умен.Това е приятелски съвет.

Абе ти да не си кодуп-1995?Явно и толкова "умници" не означават нищо!!!

Градят пясъчни кули т.с. нищо!!Но нека пластмасовия индивид вживяващ се в ролята на ръководител заблуждава нискочелите фанатици посещаващи лаута.

Поредното ново попълнение в редиците на празноглавците и празнодумците!!!!Четейки мисловните му фекалии човек неможе да не изпита отвращение от ориенталските му сквернословия с които охулва футболната емблема на Пловдив-Ботев!!!Виж какво индивиде,чиито мозък е дал ФИРА,както ника ти т.с. изгорял,гледай си любимата сбирщина и не разнасяй зловонието си из форума!

Рам сещаш се кои нямат умора в опитите си да "доказват" несъществуващи "факти".

Имам чувството,че си изпуснал всички шансове да поумнееш с оглед на ника ти.

Единственото което вече е изчезнало, е мозъка ти!!!

Вече вървят залози,кога Стария ще напише смислен пост....аз съм песимист.
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 14 юни 2010 20:02

Как е ника, защото не ми излиза, че има такъв потребител.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 15 юни 2010 22:57

gong/viewtopic.php?f=35&t=50201&st=0&sk=t&sd=a
Тука ако прецените може да поизтриете малко мнения ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 юни 2010 16:40

Моля някой да обедини тази http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=41&t=50501 и тази тема http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=41&t=50337 в една ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”