Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: !

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2022 15:28

Drunken_Master написа:
fcb_bg написа:
bobonikolov написа:
fcb_bg написа:Имаше видеа от от третия или четвъртия ден на танкове и бетеери от Киев. Руски били, а то украински и се разполагат в жилищни квартали.
Видео на засипани руски танкове с молотов, пак фейк.

Пич знам, че от 100 кладенеца вода ще докараш, за да се опиташ да докажеш нещо, но нека разгледаме фактите. Казваш крили военна техника в града. Ами къде да я сложат бе човек - в полята за да им я унищожат с един удар? Мостовете също знаем, защо ги рушат. Тактика. Възпираш врага. Защото руснаците мъкнат понтонни мостове, но те не работят при празни реки. Нека да те октрехна леекинко какво става там ама не от Ютюб, от където ти си набавяш информация. Имам приятели, които са бесарабски българи. Семействата им още живеят в селата в Запорожието. Там се говори предимно български и руски. Хората ми казват, че никога не са имали никакви проблеми за това, че говорят език, различен от украинския. Никога не са имали проблеми с нацисти, неонацисти и тем подобни. И най- важното никога не са срещали някого да има проблеми с тях. Включително и в двете републики. До скоро повечето от тях са харесвали Путин. Как стои въпроса сега след началото на войната - не смеят да се покажат, защото руснаците са завзели селата им, едната кметица на едното село са я отвлекли, защото не е искала да съдейства на руската армия, кмета на тяхното село също е отказал и е пребит като куче, след което е задължен да копае окопи. Крадат коли и всичко, което си поискат. Мародерстват по магазините. Ходят по къщите и питат, кой е от Украйна и кой от Русия. Ако кажеш, че си от Украйна те спукват от бой. Преди време им бяха стоварили чеченци в селото. Бяха ходили по къщите като някакви прошляци да просят харана, защото нямаха. Сега фермерите не смеят да излязат да засеят реколтата, защото руснаците вече са застреляли няколко фермера, докато работят на полето ей така без причина. Съветвам те да сим проверяваш информацията от хора, които живеят там и не са руснаци или украинци. Бесарабските българи са си българи. Определят се като такива. Аз имам вяра на тях. Колкото до видеата, на хора от Мариопул, които казват, че Азов са издевателствали над тях. Нека те светна нещо -във всяка една държава има хора, които са т.нар. 5-ти стълб. Поинтересувай се какво означава и ще разбереш какво искам да кажа. Тук в България това са русофилите. Лично аз ако бях премиер, щях да прокарам закон подобни хора да бъдат обвинени в държавна измяна, с отнето гражданство и да бъдат пратени директно в държавата, на която се кълнат в вярност. Не може да си роден в България, да си прекарал целия си живот в България и да обичаш Русия повече от България.

Пич, не знам. Публикуваш видео, аз ти казвам, че е пропагандно.
Виждам десетки видеа с групи протестиращи и спиращи руски военни возила. Никой не е разстрелян. Дори не е ударен.
Ти не приемаш и предаваш за пропаганда в стил Москали на гиляку, сякаш не го е имало.
Е, имало го е. Ученици пред училище виждал ли си да крещят кой не скача е москал? И се веят черно-червени знамена. Знаеш чии са.
А деца с нацистки възгласи и опъване на ръката напред виждал ли си? Аз съм виждал.
А 4-годишни да пипат патрони и автомати при обучение техни родители виждал ли си? Аз видях.
4-годишни деца!

Барца, тръгваш да спориш с тип, който искрено вярваше на Иво Инджев, че Левски бил обесен заради граф Игнатиев... По-сериозно, моля те ! :Д

По-сериозен трябва да си ти. Къде съм споменавал Иво Инджев? За разлика от теб аз чета повече от една книга в живота си и от там вадя фактите. Относно Граф Игнатиев. Знаеш ли, че цялата му кореспонденция е запазена в нашия държавен архив? Не знаеш нали? Знаеш ли как се е озовала там? И това не знаеш. През 30-те години на миналия век турското правителство иска да разчисти архива си и обявява поръчка за това нещо. Две български фирми печелят и събират цялата хартия и я пренасят в България. Тук при проверка на документите преди да бъдат унищожени се натъкват на писмата. Всичко, което съм описал преди го има в писмата на графа. Не е трудно да се чете. Ама е по-лесно да дрънкаш глупости без да си прочел един ред по темата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Граф Игнатиев

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 15:46

Момчето продължава да вярва на малоумщини... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Ония ден четох, твой пост, в който обясняваш, че САЩ са помогнали на Европа след Втората световна война чрез плана Маршал. Казвам ти, човек, изплюх си кафето от смях...

П.С.
Иначе ме кефи високото ти самочувствие. Като навържем него с мега нелепите ти исторически доводи и става забавно...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Граф Игнатиев

Мнениеот bobonikolov » 24 мар 2022 16:40

Drunken_Master написа:Момчето продължава да вярва на малоумщини... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Ония ден четох, твой пост, в който обясняваш, че САЩ са помогнали на Европа след Втората световна война чрез плана Маршал. Казвам ти, човек, изплюх си кафето от смях...

П.С.
Иначе ме кефи високото ти самочувствие. Като навържем него с мега нелепите ти исторически доводи и става забавно...

Нелепи са за непросветените. Може да говориш простотии колкото си искаш. Фактите са лесно проверими, но е по-лесно да осмиваш и говориш глупости. Освен това нямам високо самочувствие, за разлика от теб.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Граф Игнатиев

Мнениеот Drunken_Master » 24 мар 2022 17:27

bobonikolov написа:Нелепи са за непросветените. Може да говориш простотии колкото си искаш. Фактите са лесно проверими, но е по-лесно да осмиваш и говориш глупости. Освен това нямам високо самочувствие, за разлика от теб.

Боби, ти си малко по-просветен от Помияра и ония, дето от 2 месеца го чакам, да дойде до Русе да ме бие. Ония с 345-те никнейма...
А глупости говориш ти. Изобщо няма да говоря за липсващи документи по тази част. То документи дори не са и нужни за да ти кажа, че твърденията на тъпунгера Иво Инджев (щото цялата тази дебилщина дойде от него) са плод на болни мозъци.
Първо, граф Игнатиев няма как да знае, кой е Левски.
Второ, дори и да приемем, че го знае (което е абсурд), от какъв зор ще дава акъл на турското законодателство !?
Трето, дори и да приемем, че го знае и, че турците се вслушат в съвета му, отношенията между Османската империя и Русия са толкова обострени, че е абсурд на абсурдите, те да наложат на Дякона смъртно наказание. По-скоро биха го помилвали. Не знам, дали си наясно, ама Русия и Османската империя воюват през последните сто години (за XIX век говоря) цели четири пъти. А през последните 200 години воюват цели осем пъти...

П.С.
Пак ще го повторя. Направо не мога да повярвам, как кълвете на подобни глупости като канарчета...

A дано си вземете поука...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yl5hvT0BSYA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oqrB7JA2ACY[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

emerson1leao

Re: Войната в Украйна

Мнениеот emerson1leao » 24 мар 2022 18:05

Корабът на орките се казвал Орск, хахаха...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 24 мар 2022 19:03

emerson1leao написа:Корабът на орките се казвал Орск, хахаха...

Май и други горят.

https://www.youtube.com/watch?v=RFUQBJrLQqA

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 мар 2022 19:22

moreto vn написа:
emerson1leao написа:Корабът на орките се казвал Орск, хахаха...

Май и други горят.

https://www.youtube.com/watch?v=RFUQBJrLQqA

Пореден погром за РуZZката Фашистка Федерация! Наслада за окото и душата! Афганистан ако има беше кошмар, Украйна направо им е ад! Сега като има дадат още военна помощ от НАТО и напрво да ги изметат от Украйна или да ги избият до крак, фашистите смотани!

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 24 мар 2022 19:33

Ликвидиран е руски подполковник на име Руслан Гашиятулин , командир на мотострелкови батальон.

Иначе зомби-рашките започват да подозират, че нещо не е наред въпреки информационната мъгла там:

Fem Antiwar Resistance
@femagainstwar

⚡️В Карачаево-Черкессии женщины перекрыли движение на мосту через реку, требуя информацию о своих детях и братьях, участвующих в войне в Украине и пропавших со связи
Источники ASTRA сообщают, что 6 женщин перекрыли 20 марта проезжую часть на мосту через реку Хуса в станице Зеленчукской КЧР. Женщины остановили движение транспорта в качестве протеста. Основным требованием митингующих было
предоставить информацию об их родственниках, проходящих военную службу по контракту в в/ч-01485 Министерства обороны РФ. Войсковая часть дислоцируется в станице Сторожевая-2 Зеленчукского района Карачаево-Черкессии
По словам протестующих, их родственников из этой войсковой части отправили на войну в Украину. Те пропали со связи и женщины не могли их найти
Полиция задержала протестующих, ими оказались: 29-летняя Айшат Кипкеева, 29-летняя Альбина Гочияева, 55-летняя Асият Гочияева, 61-летняя Патия Байчорова, 35-летняя Фатима Кипкеева и 30-летняя Лилия Гочияева.

В отношении женщин составили 6 административных протоколов
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 мар 2022 20:16

emerson1leao написа:Ликвидиран е руски подполковник на име Руслан Гашиятулин , командир на мотострелкови батальон.

Иначе зомби-рашките започват да подозират, че нещо не е наред въпреки информационната мъгла там:

Fem Antiwar Resistance
@femagainstwar

⚡️В Карачаево-Черкессии женщины перекрыли движение на мосту через реку, требуя информацию о своих детях и братьях, участвующих в войне в Украине и пропавших со связи
Источники ASTRA сообщают, что 6 женщин перекрыли 20 марта проезжую часть на мосту через реку Хуса в станице Зеленчукской КЧР. Женщины остановили движение транспорта в качестве протеста. Основным требованием митингующих было
предоставить информацию об их родственниках, проходящих военную службу по контракту в в/ч-01485 Министерства обороны РФ. Войсковая часть дислоцируется в станице Сторожевая-2 Зеленчукского района Карачаево-Черкессии
По словам протестующих, их родственников из этой войсковой части отправили на войну в Украину. Те пропали со связи и женщины не могли их найти
Полиция задержала протестующих, ими оказались: 29-летняя Айшат Кипкеева, 29-летняя Альбина Гочияева, 55-летняя Асият Гочияева, 61-летняя Патия Байчорова, 35-летняя Фатима Кипкеева и 30-летняя Лилия Гочияева.

В отношении женщин составили 6 административных протоколов

Да питаме фашизофилите( русофилите), дали усещат нещо. Ама с техните две гънки в мозъка, които знаят само САЩ водят войни, та САЩ водят войни, дуго не знаят и усещат.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 мар 2022 20:36

Моля да превеждате на нормален език ( : ))) ) като сте решили да поствате нещо от подобни източници.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”