Опит за държавен преврат в Турция!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Опит за държавен преврат в Турция!

Мнениеот 1982 » 16 юли 2016 21:20

Тоя много си е повярвал нещо, чак настоява САЩ да му предадат Гюлен, що не си eбe майката ?! Да внимава, че загуби ли тях за съюзник, току-виж кюрдите и си намерят нов могъщ приятел, а Кюрдистан може и да не се окаже чак толкова утопична идея. :lol: :lol: :lol: :lol: Турция и без това се е обградила с врагове - Ирак, Сирия, Армения, Гърция .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юли 2016 21:26

THE G.A.M.E написа:Ердоган ако обвини Щатите пряко, направо си подритва здравната книжка... И не само своята, но и на цяла Турция.

Инак вече изникват няколко въпроса ...
Дали чужди служби са знаели за подготвяното ?
Ако да, защо не са информирали турските си колеги ?
И в тоя контекст, повечето правителства с позиция, подкрепят Ердоган, но дали ще подкрепят предстоящият ( вече и започнал ) "лов на вещици", или с други думи - унищожаването на всякаква опозиция от Ердоган ?

3000 съдии и те явно са участвали в преврата. Заеби... Трябвало да се възстанови демокрацията в страната, я да си еват пичка материна.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 16 юли 2016 21:29

Повтарям се, но Ердоган е пътник, а опита му за затопляне на отношенията с Русия беше просто акт на отчаян човек, на когото мерникът е вдигнат не само от САЩ, но и от другите сили в света.. Не изключвам скорошен атентат срещу него, далеч по-ефективен ще е от този пуч, в който загинаха много хора без ефект..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 юли 2016 21:44

Интересните неща с тази страна тепърва предстоят.Никой няма да остави тоя откачалник още дълго да си развява коня.Само можем да се надяваме, че за този цирк са знаели САЩ и Русия и нарочно са го оставили да се осъществи.
Турция ще падне, ама да видим кога.
Дано щатите му организират едно майданче+отделяне на Кюрдистан.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 юли 2016 21:50

Балкански Орел написа:Интересните неща с тази страна тепърва предстоят.Никой няма да остави тоя откачалник още дълго да си развява коня.Само можем да се надяваме, че за този цирк са знаели САЩ и Русия и нарочно са го оставили да се осъществи.

Да ме прощаваш, но съм твърдо против където и да било властта да се сменя по волята и чрез действията на чужди сили.
Тук не е въпроса какъв е Ердоган, а принципна позиция. Именно тази практика докара хаос в толкова държави.

Ако турците искат - да го свалят. Ако не - да си понесат последствията: диктатура, ислямизация, чистки, проблемни отношения с останалите държави (и съответните загуби за хората от това). Но да бъде това, което хората искат.

Между другото хаос в Турция е последното, което ни трябва. Стане ли там разграден двор населението на страната поне временно ще се увеличи драстично. Източник на този прираст ще са бежанските лагери в Турция.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 юли 2016 21:59

Betchualeng Arnaikem написа:
Балкански Орел написа:Интересните неща с тази страна тепърва предстоят.Никой няма да остави тоя откачалник още дълго да си развява коня.Само можем да се надяваме, че за този цирк са знаели САЩ и Русия и нарочно са го оставили да се осъществи.

Да ме прощаваш, но съм твърдо против където и да било властта да се сменя по волята и чрез действията на чужди сили.
Тук не е въпроса какъв е Ердоган, а принципна позиция. Именно тази практика докара хаос в толкова държави.

Ако турците искат - да го свалят. Ако не - да си понесат последствията: диктатура, ислямизация, чистки, проблемни отношения с останалите държави (и съответните загуби за хората от това). Но да бъде това, което хората искат.

Между другото хаос в Турция е последното, което ни трябва. Стане ли там разграден двор населението на страната поне временно ще се увеличи драстично. Източник на този прираст ще са бежанските лагери в Турция.

Абе, въобще не ме интересува.Тоя откачалник иска да възражда Османската империя и трябва да се спре по всякакви начини, ако ще и марсианците да го убият, все тая.За мен тоя е турския Хитлер и е много опасен човек (особено ако е способен да си организира и фалшив преврат), смятай ако е способен на това какви още извращения му се въртят в османската кратуна.
Ако няма промяна и тоя изрод продължи с тази политика ни чака бавно, но сигурно османизиране.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 юли 2016 22:03

Балкански Орел написа:

Абе, въобще не ме интересува.Тоя откачалник иска да възражда Османската империя и трябва да се спре по всякакви начини, ако ще и марсианците да го убият, все тая.За мен тоя е турския Хитлер и е много опасен човек (особено ако е способен да си организира и фалшив преврат), смятай ако е способен на това какви още извращения му се въртят в османската кратуна.
Ако няма промяна и тоя изрод продължи с тази политика ни чака бавно, но сигурно османизиране.

Тоя откачалник с дейността си осигурява на Турция нужната изолация и липса на сериозна подкрепа в амбициите зад граница. Да ти кажа, на мен като на българин много ми изнася ситуацията: Ердоган е зает да се разправя със своите, кюрдите го тормозят и той се чуди кога ще получат нечия подкрепа да се отцепят, опитва се да вършее в Сирия ама Асад не ще и не ще да се разкара, че и руснаците се мотаят там, дейността в Ирак зацикля, бизнеса с ИД и той пострада, абе преди да седне да гради империя трябва да се оправя с куп проблеми.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 юли 2016 22:03

Човече, виж ги само какви озверели маймуни са повечето турци, крещейки като демони алах акбар по улиците и режейки главите на войниците. Ердоган тотално ги е зомбирал с този ислям.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 юли 2016 22:06

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 юли 2016 22:11

CSKA69 написа:Повтарям се, но Ердоган е пътник, а опита му за затопляне на отношенията с Русия беше просто акт на отчаян човек, на когото мерникът е вдигнат не само от САЩ, но и от другите сили в света.. Не изключвам скорошен атентат срещу него, далеч по-ефективен ще е от този пуч, в който загинаха много хора без ефект..

Дано да е възможно по-скоро това развитие и да си прав...

Върни се в “Свободна зона”