pisna_mi написа: aleksandrov77 - ""........ А нашите политици слушат безропотно Вашингтон, Тел Авив и Брюксел какво ще им наредят да се случва в България!
Разбира се голяма роля за това изигра НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който властва в България от 25 години насам! ........... Важно е България да излезе от това сатанинските творения ЕС и сатаНАТО! ...........
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС! ""
......................................................................................................
Александров, плащат ли ти от Кремъл или си българомразец от малък ?
Ами който ще да вярва - не ми плащат - пиша според убежденията си и на базата на това , което съм видял в моя личен живот!
Значи ако обичам САЩ, Англия, Германия и нося хамериканска фланелка не съм българомразец , обаче ако обичам Русия като по-голяма сестра значи съм българомразец така ли?
И друго! Аз съм трезвомислещ родолюбец и осъзнавам, че без чужда помощ няма да спрем обезбългаряването на България и да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС! Откъде да дойде тази чужда помощ ?
От Израел ? Ами, те точно от там задействаха обезбългаряването!
От САЩ ? Ха-ха-ха!
Откъде тогава ? Разбира се, че помощ можем да очакваме само и единствено от братска Русия!
Точно затова подкрепям Русия и се радвам на успехите на Русия, която ни е освобождавала вече от 500 годишно Османско робство!
И с руснаците говорим близки езици, православни християни са като нас , пишат на кирилица като нас , имаме близки култури, руснаците са ни по-близки във всяко едно отношение от хамериканците , англичаните и французите!
България има бъдеще само и единствено близо до Русия! Иначе изчезваме като нация!