38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: 38% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 21:04

Синьо сърце написа:
Tommi написа:Ти какво искаш да каже? "След мен и потоп" ли? :)

Мда, той тегли заеми за Олимпиада и за оръжие на военната хунта, мдааааааааа. Той управлява от няколко месеца, но е виновен за 300 млрд, натрупани от разни мошеници като Папандреу. Не се и съмняваме, че е така...

Нали това му беше работата - да оправи положението, а той го омаза още толкова и се изниза.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: „Гръцката криза” и България или как гърците играят сирта

Мнениеот RedeviL » 06 юли 2015 21:14

Hohohoho написа:И най-аман от тия дето смятат, че ние ще намажем нещо, ако Гърция стане Сомалия на Балканите. Не, няма да намажем. Ако Гърция затъне в блатото, ние само негативи ще оберем.

Чакай малко ся! Ти не знаеш ли, че вече сме сила номер едно на Балканите? :mrgreen: Сега сериозно. Има няколко критерия, по които се определя, дали една държава е силна или не- стандарт на живот, армия и геополитическо влияние. Е, по кой от тези критерии можем да се сравняваме със съседите гърци? Няма как да сме по-богари, при все че 40% от българите живеят под прага на бедността. Що се отнася до армията, повече от ясно е, че с три ръждясали изтребителя, за които даже няма и гориво, е изключено да говорим за такава. Остана геополитеческото влияние. И тук ситуацията е не по-малко трагична. А сме се отклонили от коловоза и веднаги ни изпращат някой сенатор или комисар да ни набие канчето. :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 21:15

За какво изобщо беше обявил, че ще се махне, ако гърците гласуват "ДА", при положение, че така или иначе е намислил да си ходи :roll:

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 06 юли 2015 21:16

007 написа:Убеден съм, че след тази епопея, евро центр банка, с натиска на основните лидери в европа ще предложат по-добри условия за Гърция, това беше целта, тя се случи,...дали това в честно спрямо нас?! - ами не, но и така ще бъде !

Гърция направи показно за начина, по който следва да се преговаря. Българите могат да използват тази технология за преговори когато Шевченцета дойдат да закриват АЕЦ, Газопроводи и всичко онова, което са държавни стратегически проекти. За разлика от България, Гърция не иска да жертва и закрие живота в малките населени места. Ние жертвахме селски стопанства, болници, училища, жп линии и България се сви до 3 града. Ние продадохме за стотинки държавни рудодобиващи предпроятия, които печелят милиарди. Гърците не искат да продават печеливши отрасли. Какво спечелихме ние? Ами всичко, което спечелихме от премахването на митницата с ЕС, премахване на ДДС при внос от ЕС, малки проиводства за износ за ЕС се загуби заради корупцията на управляващите и техните покровители от ЕС.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 21:22

Tommi написа:Нали това му беше работата - да оправи положението, а той го омаза още толкова и се изниза.

Брей, срано 40 години, той да го оправи за няколко месеца? Но да, ще се оправят нещата там. Гърците са наясно, че повличат цяла Европа след себе си. И работата става много дебела. Мда...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 юли 2015 21:29

Мисля да отворя тема:"Ще излезе ли България от 25 г. кома?"Боли ма уя за гърците...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 06 юли 2015 21:44

Слагам си подписа под тази статия :!:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 21:53

Вал написа:
007 написа:Убеден съм, че след тази епопея, евро центр банка, с натиска на основните лидери в европа ще предложат по-добри условия за Гърция, това беше целта, тя се случи,...дали това в честно спрямо нас?! - ами не, но и така ще бъде !

Гърция направи показно за начина, по който следва да се преговаря. Българите могат да използват тази технология за преговори когато Шевченцета дойдат да закриват АЕЦ, Газопроводи и всичко онова, което са държавни стратегически проекти. За разлика от България, Гърция не иска да жертва и закрие живота в малките населени места. Ние жертвахме селски стопанства, болници, училища, жп линии и България се сви до 3 града. Ние продадохме за стотинки държавни рудодобиващи предпроятия, които печелят милиарди. Гърците не искат да продават печеливши отрасли. Какво спечелихме ние? Ами всичко, което спечелихме от премахването на митницата с ЕС, премахване на ДДС при внос от ЕС, малки проиводства за износ за ЕС се загуби заради корупцията на управляващите и техните покровители от ЕС.

+1 абсолютно съм съгласен, немога да го кажа по добре !

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 06 юли 2015 21:56

pisna_mi написа: aleksandrov77 - ""........ А нашите политици слушат безропотно Вашингтон, Тел Авив и Брюксел какво ще им наредят да се случва в България!
Разбира се голяма роля за това изигра НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който властва в България от 25 години насам! ........... Важно е България да излезе от това сатанинските творения ЕС и сатаНАТО! ...........

ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС! ""
......................................................................................................

Александров, плащат ли ти от Кремъл или си българомразец от малък ?

Ами който ще да вярва - не ми плащат - пиша според убежденията си и на базата на това , което съм видял в моя личен живот!
Значи ако обичам САЩ, Англия, Германия и нося хамериканска фланелка не съм българомразец , обаче ако обичам Русия като по-голяма сестра значи съм българомразец така ли? :mrgreen:
И друго! Аз съм трезвомислещ родолюбец и осъзнавам, че без чужда помощ няма да спрем обезбългаряването на България и да се освободим от колониалното робство на САЩ и техните подлоги от ЕС! Откъде да дойде тази чужда помощ ?
От Израел ? Ами, те точно от там задействаха обезбългаряването!
От САЩ ? Ха-ха-ха!
Откъде тогава ? Разбира се, че помощ можем да очакваме само и единствено от братска Русия!
Точно затова подкрепям Русия и се радвам на успехите на Русия, която ни е освобождавала вече от 500 годишно Османско робство!
И с руснаците говорим близки езици, православни християни са като нас , пишат на кирилица като нас , имаме близки култури, руснаците са ни по-близки във всяко едно отношение от хамериканците , англичаните и французите!
България има бъдеще само и единствено близо до Русия! Иначе изчезваме като нация!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 22:02

aleksandrov77 написа:
pisna_mi написа: aleksandrov77 - ""........ А нашите политици слушат безропотно Вашингтон, Тел Авив и Брюксел какво ще им наредят да се случва в България!
Разбира се голяма роля за това изигра НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който властва в България от 25 години насам! ........... Важно е България да излезе от това сатанинските творения ЕС и сатаНАТО! ...........

ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС! ""
......................................................................................................

Александров, плащат ли ти от Кремъл или си българомразец от малък ?

Ами който ще да вярва - не ми плащат - пиша според убежденията си и на базата на това , което съм видял в моя личен живот!
Значи ако обичам САЩ, Англия, Германия и нося хамериканска фланелка не съм българомразец , обаче ако обичам Русия като по-голяма сестра значи съм българомразец така ли? :mrgreen:
И друго! Аз съм трезвомислещ родолюбец и осъзнавам, че без чужда помощ няма да спрем обезбългаряването на България! Откъде да дойде тази чужда помощ ?
От Израел ? Ами, те точно от там задействаха обезбългаряването!
От САЩ ? Ха-ха-ха!
Откъде тогава ? Разбира се, че помощ можем да очакваме само и единствено от братска Русия!
Точно затова подкрепям Русия и се радвам на успехите на Русия, която ни е освобождавала вече от 500 годишно Османско робство!
И с руснаците говорим близки езици, православни християни са като нас , пишат на кирилица!
България има бъдеще само и единствено близо до Русия! Иначе изчезваме като нация!

Аз не бих поляризирал темата, бих приключил, до това кой НЕ ! След това, ако това е осъзнато, всичко ще си бъде на мястото. За съжаление сме във време на отрицание, процесът на съзидание няма как да протече сега ! Иначе +1 за коментара

Върни се в “Свободна зона”