Всичко за Diema Sport и Trace sport stars

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Пуснахте ли си пакета Диема Екстра при вашият тв доставчик?

Мнениеот Madonna » 21 фев 2015 18:34

Не съм и нямам намерение да го пускам.Мога и без А група,а Висшата Лига не ми е любимото първенство и каквото искам мога да си го гледам на Сопкаст :cool:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 фев 2015 18:35

okz написа:А някога изразявал ли си позитивно мнение или поне НЕ негативно мнение за някой сънародник. Може би си прехластен фен на всичко чуждестранно? А всичко наше е некадърно и тн. Лично мен ме съмнява ти да си много кадърен ако изобщо имаш работа. Не го казвам с цел заяждане ,а просто ми е такова мнението за този тип хора.
Аз мразя негативните хора. Като е некадърно първенството и футболистите спираш да гледаш и да ти представлява интерес. Когато нещо не ти представлява интерес се очаква да не го коментираш по собствени усмотрения. Дано ми схващаш логиката.

Абе, ти като си платил тия 4 лева и стана голям шеф нещо ..... успокой се малко, пусни си ХД-то от Герена и се любувай, па ме остави мен, ти нали вече си друга категория човек, все пак си платил 4 лева. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 21 фев 2015 18:35

CSKA 78 написа:
okz написа:Всичко е много просто бе хора.
Това е специално обръщение към тези ,които оправдават своето НЕабониране с качеството на футбола ни и тн.
Просто е - има ДА и НЕ , като е НЕ , никой не ви иска мнението. Не сте важни разбирате ли? Може би това ви е проблема - не сте важни ,а така ви се иска да бъдете такива.

И защо "многоуважавания" потребител си мисли, че като е платил 4-ри лева за някакъв канал, и вече мнението му тежи навсякъде?! :lol: :lol:
Май по-скоро си е останал същата мижитурка, преди и след като се е абонирал за някакъв анал , ...а имам предвид канал!

Това дали ще бъде успешен този проект зависи от хората ,които си плащат. По лични наблюдения всички що-годе успели или устроили се хора,разбира се и които имат интерес да наблюдават мачовете просто са си активирали каналите. Качеството е супер и са довонли.
Останалите...За вас винаги нещо е криво и винаги някой е скроил огромен капан, но вие сте много много хитри , умни и успели хора и не можете да се хваните на тези злескроени планове ;)
Мижитурка не съм със сигурност , погрижи се за себе си...

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 21 фев 2015 18:37

1982 написа:
okz написа:А някога изразявал ли си позитивно мнение или поне НЕ негативно мнение за някой сънародник. Може би си прехластен фен на всичко чуждестранно? А всичко наше е некадърно и тн. Лично мен ме съмнява ти да си много кадърен ако изобщо имаш работа. Не го казвам с цел заяждане ,а просто ми е такова мнението за този тип хора.
Аз мразя негативните хора. Като е некадърно първенството и футболистите спираш да гледаш и да ти представлява интерес. Когато нещо не ти представлява интерес се очаква да не го коментираш по собствени усмотрения. Дано ми схващаш логиката.

Абе, ти като си платил тия 4 лева и стана голям шеф нещо ..... успокой се малко, пусни си ХД-то от Герена и се любувай, па ме остави мен, ти нали вече си друга категория човек, все пак си платил 4 лева. :lol: :lol:

Къде тук видя да парадирам ,че съм платил 4 лв или пък някакво правене на "шеф"? Обяснявам ти нормални неща,които мисля. Ако нямаш какво да кажеш почни да псуваш по-добре. Сигурен съм ,че ти се отдава.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 21 фев 2015 18:38

1982 написа:

По твоята логика, ти като не си платил си невероятен и фамозен, едва ли не герой. Като не искаш не гледай, но не се гордей с това, че не си платил 4ЛЕВА.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 21 фев 2015 18:42

Мача на гела с Берое без пари на говедата с пари,а сега кажи как ще има гледаемост.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 фев 2015 18:44

Разбирам от написаното, че вече сме се срещали! Но щом като логиката ти е толкова убедителна, защо не използваш основния си ник?! Та, толкова за твоята "логика"!!
Явно се опитваш да се похвалиш и да докажеш на себе си колко си важен(а всички, които не са се абонирали само могат да ти дишат прахта :lol: :lol: ), защото си платил абонамент, който струва 4-ри лева! :lol: Но не ти стига смелост да се покажеш с основния ти ник! Това какво говори за теб?! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 21 фев 2015 18:47

Трябва да се направи нещо,тук има конфликт на интереси.Домус -Нова-Резньовец

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 фев 2015 18:50

gergin написа:Мача на гела с Берое без пари на говедата с пари,а сега кажи как ще има гледаемост.

Абсолютни глупости написани по супер лаишки сценарий.Лудогорец-Берое също ще бъде предаван по Диема Спорт.

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 21 фев 2015 18:51

Не съм го пуснал, няма и да го пусна. Не мисля, че си заслужава. Ако толкова искам да гледам някой БГ мач ще отида на живо или на кръчма. За английските си има достатъчно линкове.
п.п. Не виждам връзката обаче в това колко си "успял" и това да си платиш за тези канали. Това е мислене на прекалено млад или прекалено ограничен човек!

Върни се в “Свободна зона”