Форумни изцепки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Форумни изцепки

Мнениеот Jürgen » 18 май 2013 16:14

fr3ak_boy написа:
shumkar_44 написа:
CTAHKO написа:Другарю Шумкар,ще ни разясните ли по какви критерии и признаци да разберем,дали самката може да бъде достоен носител,освен на матката си и на нашият генетичен материал 8-)

На първо място я попитайте. Да, звучи невероятно и да, звучи прекалено, ала го направете. Понякога трябва да сте директен с матконосителите, тъй като те са преди всичко дами. Другото, което бихте могли да направите, е да й подадете малка кесия с любимото си лакомство и да видите, дали тя ще го хареса. Така ще се установи, дали имате предпочитания към една и съща група полизахариди, като розовото нишесте, което косвено ще ви подскаже, че може да се премине към вторичен контакт. Друг начин няма, освен ако и двамата не се подложите на ДНК изследвания, за да проверите сходствата в тиминовата и адениновите ви азотни бази. Това обаче ми се струва доста неуместно.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 18 май 2013 19:52

shumkar_44 написа:Песента за репродукция трябва да кара человекът да настръхне и да погледне (метафорично) от другата страна на космоса, докато се копулира. Това, научно доказано, постига "Оксижен 4" на мосю Жар, както и "Госпожа Емилия" на група Клас.

Новина от последните минути! Анонимният астрофизик, познат в интернет средите като Шумкаря, направи уникално откритие: Космосът има две страни! :o
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 18 май 2013 21:25

MaRTo1233 написа:Карвальо като го гледам как се надъхва с публиката все едно гледам състезател по овчарски скок на олимпиадата :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 май 2013 00:00

shumkar_44 написа:Ще ви отговоря, ала моля ви, не използвайте такава цинична и бикоборска реч повече в тази дискусия, както досега. Това нарушава добрия тон, а и ме накара да избълвам интензивно и обяда, и вечерята си в подръчното ми нощно
гърне.

Когато ме налегне поривът за съвкупление, без такъв да е възможен в съответния момент, обикновено потъвам в работата си, и по-точно - изучаването на дванадесетте фундаментални фермиона. Когато това ми се стори непосилно, изваждам една химикалка от долапа и започвам да играя със сухоземната си костенурка Петър, като внимателно и нежно сръчквам грапавата й главичка.

Гениален
Изображение

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 19 май 2013 13:51

shumkar_44 написа:
pumpo написа:Другарю Шумкар, показах написананата от Вас тема на много приятели (и от двата пола) и всеки Ви сметна за тотално психо :) :) :)

Аз пък показах на добрия си съсед Илия вашето мнение по въпроса и той рече, че не го интересувало. Впрочем, мен също.

Яко ги затапва поне .... :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 май 2013 14:07

MaRTo1233 написа:
shumkar_44 написа:
pumpo написа:Другарю Шумкар, показах написананата от Вас тема на много приятели (и от двата пола) и всеки Ви сметна за тотално психо :) :) :)

Аз пък показах на добрия си съсед Илия вашето мнение по въпроса и той рече, че не го интересувало. Впрочем, мен също.

Яко ги затапва поне .... :lol: :lol:

[offtopic]Ама е инат човек :lol: :twisted: :twisted: :twisted:[/offtopic]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 19 май 2013 16:58

James Beattie написа:
Avrameca написа:
we are the champions написа:Слабо до тука :roll:

много слабо.

Изключително слабо.

Градация :lol: :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 19 май 2013 21:48

shumkar_44 написа:
rhaegar написа:Другарю Шумкар, простете ми че измествам темата

Простено ви е.

:lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 май 2013 23:05

we are the champions написа:
hajitsu написа:
Red_Girl написа:Никой няма право да изкарва ниски оценки..Матурите да лесни, само се притеснявате за глупости. Просто научете двойно НН, двойно Т, пълен и кратък член, пунктуация и сте готови... :lol:

Можеш ли да ми дадеш едно уроче? :) :mrgreen:

Сиси ще ни помогне повече :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 20 май 2013 17:13

shumkar_44 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:П.С. Опс, забравих да ви предупредя преди да кликнете на линка, е хубаво гърнето да бъде в непосредствена близост до Вас :oops:

Принципно се бях изходил, преди да се натъкна на това мнение, което навярно ми спести допълнителните чревни проблеми, ала искам строго да осъдя поредния опит за вулгаризиране и профанизиране на научния ми труд. Имате ли най-малка идея, на какво ще заприлича фалосът ви след такъв контакт? Давате ли си сметка, че можете да останете без такъв? Разбирате ли, колко е опасно това и наясно ли сте, че кошерът няма матка и съответно репродуктивни свойства? Впрочем, докато вие се шегувате така безрасъдно, тук се подвизава малък юноша от Габрово, който чете всичко и се опитва да го следва. Ами ако се опита да направи подобно зверско извращение, вие ли ще подмените фалическия му семепровод? По същество, не исках да нарушавам добрия тон, ала точно заради такива груби цинизми пиша следващите редове.

Според козаря, с който се срещнах по обяд, Петър е добре към настоящия момент. Видимо изглежда спокойно, ала има опасност инфекцията да се разпространи, за това увихме главичката му с бинт, напоен с реванол и вързувахме получения пашкул с тънък коноп. Разбира се, оставихме му дупчица за едното око, от което да възприема зрително, както и отвор за прием на храна и кислород. Според козаря, Петър трябва да се храни само с изсушени пшенични кълнове и да се полива целодневно с Реванол, а също и да се държи на тъмно в кутия. По тази причина, както и моето лично неразположение, влечугото и аз ще заминем за няколко дни под бащината стряха в Ровина, още преди залез слънце. Нужно ни е всичкото спокойствие, което можем да извлечем, а и честно казано, известно дистанциране от съседа ми Илия би било по-скоро удачно решение за нас. Първата нощ ще бъде най-критична, а и според козаря, ако състоянието на Петър се влоши, ще се наложи да отнема живота му с отвертка, за да не се мъчи.

Взимайки това предвид, и уважавайки здравето си и това на Петър, временно преустановявам пребиваването си в тази дискусия (а и още повече, че в Ровина няма интернед). Моля тези, които имат въпроси спрямо статията, както и се нуждаят от съвет за репродукция, да намерят сили да ми простят така, както аз простих на тези, които ни доведоха до това положение. В заключение, съм наясно с наказателния кодекс и какви съдебно-процесуални действия се прилагат към люде, които са наранили или умъртвили представител на фауната и съм готов да излежа присъдата си, след като се върна от Ровина, т.е. никога не бих заобиколил закона. Благодаря ви и на добър час.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”