shumkar_44 написа:BLUE CHAMPIONS написа:П.С. Опс, забравих да ви предупредя преди да кликнете на линка, е хубаво гърнето да бъде в непосредствена близост до Вас

Принципно се бях изходил, преди да се натъкна на това мнение, което навярно ми спести допълнителните чревни проблеми, ала искам строго да осъдя поредния опит за вулгаризиране и профанизиране на научния ми труд. Имате ли най-малка идея, на какво ще заприлича фалосът ви след такъв контакт? Давате ли си сметка, че можете да останете без такъв? Разбирате ли, колко е опасно това и наясно ли сте, че кошерът няма матка и съответно репродуктивни свойства? Впрочем, докато вие се шегувате така безрасъдно, тук се подвизава малък юноша от Габрово, който чете всичко и се опитва да го следва. Ами ако се опита да направи подобно зверско извращение, вие ли ще подмените фалическия му семепровод? По същество, не исках да нарушавам добрия тон, ала точно заради такива груби цинизми пиша следващите редове.
Според козаря, с който се срещнах по обяд, Петър е добре към настоящия момент. Видимо изглежда спокойно, ала има опасност инфекцията да се разпространи, за това увихме главичката му с бинт, напоен с реванол и вързувахме получения пашкул с тънък коноп. Разбира се, оставихме му дупчица за едното око, от което да възприема зрително, както и отвор за прием на храна и кислород. Според козаря, Петър трябва да се храни само с изсушени пшенични кълнове и да се полива целодневно с Реванол, а също и да се държи на тъмно в кутия. По тази причина, както и моето лично неразположение, влечугото и аз ще заминем за няколко дни под бащината стряха в Ровина, още преди залез слънце. Нужно ни е всичкото спокойствие, което можем да извлечем, а и честно казано, известно дистанциране от съседа ми Илия би било по-скоро удачно решение за нас.
Първата нощ ще бъде най-критична, а и според козаря, ако състоянието на Петър се влоши, ще се наложи да отнема живота му с отвертка, за да не се мъчи.Взимайки това предвид, и уважавайки здравето си и това на Петър, временно преустановявам пребиваването си в тази дискусия (а и още повече, че в Ровина няма
интернед). Моля тези, които имат въпроси спрямо статията, както и се нуждаят от съвет за репродукция, да намерят сили да ми простят така, както аз простих на тези, които ни доведоха до това положение. В заключение, съм наясно с наказателния кодекс и какви съдебно-процесуални действия се прилагат към люде, които са наранили или умъртвили представител на фауната и съм готов да излежа присъдата си, след като се върна от Ровина, т.е. никога не бих заобиколил закона. Благодаря ви и на добър час.