delqnski47 написа:paceto написа:Какво точно трябва да коментирам лично аз и защо точно аз?
ivan56 написа:Делянски са му направили вуду магия, че ги защитава тия прости чалгари.
А точните думи на Кокорчо са:
ПП няма как да работи с ГЕРБ и ДПС, защото те са пълни и управлявани от "хора, които са рекетирали фирми, които са крали от държавната каса и т. н.". "В момента, в който това се почисти, те може би ще станат нормални партии", посочи Василев пред бТВ.
Това се получава обикновено, когато хората четат само заглавията. Опасявам се, че (Тошко :) ) точно това е направил.
Те може би ще станат "нормални партии" (....."и ще преговаряме с тях") :) Айде стига сте го въртели. Държите се като сектанти. Паце, оня ден ме репликира на "Тия може да преговарят с ГЕРБ и ДПС" със "Това е невъзможно. Ето, виж, пред камерите те казаха че това е невъзможно" . И си прав, това каза. После на следващия ден по бТВ каза "малко по друго". :)
Говорим за коалиция сега, че не може да стане, а не след 1-2-3 години.
Вариант в момента и двете партии (ГЕРБ и ДПС) да се изчистят е невъзможно да се случи и Асен точно това каза вчера, че към момента това е невъзможно да се случи с оглед и сроковете. Колко пъти трябва да ви се казва, че няма как да стане и да не говорим, че ПП и ДБ ако го направят ще се самоубият и Борисов точно това цели т.е. да няма никаква конкуренция пак за изборите когато и да са те. Това е целта му и за местните избори догодина, защото ако няма конкуренция и там пак ще заграби 90% от кметовете в страната, а това е важно за него понеже разчита и на административният вот. Загуба на не малък процент от общините, които държат сега това ще окаже влияние после на следващи избори за парламент и ще смъкне не малък процент от гласовете им.
Надявам се, че не отричаш административният/корпоративният вот?
delqnski47 написа:А иначе, Паце, масовият електорат на ПП знаеш ли къв е. Хора, които грам си нямат понятие от нещото "програма на партията". Бивши гласоподаватели на ПП напомпаха Янев, който също като ПП, нямаше абсолютно никаква програма...
Просто една кукла излиза без нищо и некви хора просто ей така гласуват за нея.
ПП имаха и имат програма дори е изкарана на сайта им, а миналата година също имаха.
Виж за Янев на мен ми е "чудно" как събра толкова гласове при положение, че не водеше почти никаква кампания, не се шумеше около него, не участваше в студия като останалите, а и словото му е едно такова, че човек като почне да го слуша може да заспи. Трябва да се замислиш малко как така човек като Янев без много светлина успя да събере над 115 хил гласа и целта на цялата процедура беше да вземе гласовете от ПП, защото ако сега Радев беше подкрепил пак ПП като миналата есен щяха да са първа политическа сила с малко отгоре. Не им достигаха в момента 119 хил гласа да минат ГЕРБ.