Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
За мен лично ДБ никога ама никога няма да стане или обедини "дясното", колкото и "интелектуалци" да застават зад тях. Още повече с тия зелени пендели сред тях и с тъпото ченге Атанасов.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Върнете Монархията и графската титла на Смит : D
Ей, няма да пропуснеш момента, да му се подмажеш... ОТНОВО ! ;дддд
Влюбен ли си в него ?
Явно цял живот лижеш задници.
Мнението ти за Украйна, Беларус и Молдова да не е пак от някой достоверен автор и само да го повтаряш?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
mhmReBorn1982 написа:Как каква, поредният траверс, който ни навират в очите, ставаме като САЩ, черна води прогнозата за времето, травестити ни заливат от новините и т.н. ..... ставаме "модерно западно общество".
doktora25 написа:Thsmith написа:Каква е пък тази тротинетка, пак нещо съм пропуснал?
Арна руса мома, тамън кат за теб.
ааа, знаех си че си извратен. Няма как да имаш такива шантави и мразещи хората виждания и да не си опак : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sstefanov написа:Red_Neck написа:Sstefanov написа:Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D
По-скоро си търсиш/намираш оправдания, .... като хиляди други ;)))
Имаш ли българско гражданство, .... а децата ти, .... а роднините ти?
Пука ли ти какво ще се случи с родния ти град, ... а с приятелите ти от детинството, ... а с техните деца?
Какви планове имаш днес, не е гаранция какво ще се случи утре.
Не допускаш ли, че с малко политическа воля, България може след 10-20-на години да се окаже, че е станала по-добро място за живеене от сегашното ти?
Ако наистина го мислиш и чувстваш по този начин, по-добре си късай БГ паспорта, за да има една мъртва душа по-малко в изборните списъци, ....... и без това не планираш да се връщаш ..... ;)
Написал си глупостите на хора, които гласуват за ИТН от чужбина.
Имам българско гражданство, като до преди година живеехме всички в България и жена ми и 4-те ми деца имат гражданство (жена ми има 2-но, има и Датско, аз и децата ми нямаме още). Преместихме се да живеем в Дания, защото на нея и се отвоври възможност да работи за голяма фирма в Копенхаген, а аз така или иначе работя за чужденстранна фирма, която има офис и тук. Пука ми какво ще се случи, но те да си решават какво искат да става в града или в България. Това, някой който е на 23103021 километра да решава бъдещето на други е адски тъпотия. Всеки си има глава на раменете и той да решава за кого да гласува и кой да го управлява. Роднините ми са достатъчно умни хора, за да си изберат кой да го води или управлява, не съм аз човека, който трябва да решава това, след като не си плащам данъците в България и всичко което съм притежавал там е продадено или подарено. Плановете не се променят от днес за утре или от година за две. Тази стъпка съм я облислям близо 10 години. А това с паспорта е толкова тъпо, че даже няма да го комнтирам. Майката на жена ми прекарваше доста време в България, след като осиновихме 2-те дечица, за да ни помага. Имаше право на паспорт и съответно да гласува след това, дали щеше да е правилно тя да избира твеоето бъдеще ?
Стига сте търсели причини в хората зад граница към който и ти си вече такъв. В момента вотът на 5-те първи партии в парламента т.е. тези с големите проценти е по-малко от 100 000 хил. души. Казано простичко ако хората у нас гласуваха тези гласове от чужбина нямаше да оказват голямо влияние най-вече вотът от Турция, който е почти 55 хил. гласа. Не може да упреквате някакви хора навън, които допринасят с едва 100 000 гласа, което вероятно това е някъде 2-3% от общият вот.
doktora25 написа:Вижте какво, евроатлантическа принципно е едно, и на Орбан е такава, партия, която иска да ни вкара във война е друго, макар че в момента много от партиите у нас отговарят и на двете условия. Единственото хубаво от тия избори е че ГЕРБ=ПП не искат да управляват заедно. Чакам с по-голяма надежда следващото раздаване на картите.
А ти който си гласувал за Копейката и си се излъгал така жестоко защо си мислиш, че твоята партия няма да ни вкара във война? Я си представи че спечели изборите с мнозинство и ни изкара от ЕС и НАТО какво ще се случи после? И какви са тези глупости за войната? Цяла Европа дарява оръжия открито на Украйна да виждаш някой да е влезнал във война с Русия? Нима вярваш, че ако Русия започне да нахлува в Европа ще прескочи България само защото не сме дали оръжие и Копейката е на власт? Ами не дори ще ни дръпне на тяхна страна и пак ще сме във война. Толкова ли не може да го осъзнаете това вие копейките?
ivan56 написа:След умнокрасиви, сега новият лаф Емили тротонетката ли е, че гледам често се употребява от привърженици на копейката и малкото ДПС(нема леФ, няма парламент)
Общо взето отиваме на нови избори а като им слушам приказките на всички никой не му се управлява в такова време.
Изненадващ резултат за мен от БВ, явно има пренасочена кешовица от Москва към партията, друго обяснение нямам при вялата им кампания.
Партията на Янев беше създадена и да вземе гласовете от ПП и БСП и ето ти едни 116 000 гласа, а разликата между ГЕРБ и ПП е по-малко от 129 000 хил гласа. Добави и заблудените за Възраждане и ето какво се получава, защото много избягали и от ИТН преминаха към Копейката.
Последна промяна от JimBeam на 03 окт 2022 20:17, променено общо 1 път.
Sstefanov написа:Red_Neck написа:Sstefanov написа:Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D
По-скоро си търсиш/намираш оправдания, .... като хиляди други ;)))
Имаш ли българско гражданство, .... а децата ти, .... а роднините ти?
Пука ли ти какво ще се случи с родния ти град, ... а с приятелите ти от детинството, ... а с техните деца?
Какви планове имаш днес, не е гаранция какво ще се случи утре.
Не допускаш ли, че с малко политическа воля, България може след 10-20-на години да се окаже, че е станала по-добро място за живеене от сегашното ти?
Ако наистина го мислиш и чувстваш по този начин, по-добре си късай БГ паспорта, за да има една мъртва душа по-малко в изборните списъци, ....... и без това не планираш да се връщаш ..... ;)
Написал си глупостите на хора, които гласуват за ИТН от чужбина.
Имам българско гражданство, като до преди година живеехме всички в България и жена ми и 4-те ми деца имат гражданство (жена ми има 2-но, има и Датско, аз и децата ми нямаме още). Преместихме се да живеем в Дания, защото на нея и се отвоври възможност да работи за голяма фирма в Копенхаген, а аз така или иначе работя за чужденстранна фирма, която има офис и тук. Пука ми какво ще се случи, но те да си решават какво искат да става в града или в България. Това, някой който е на 23103021 километра да решава бъдещето на други е адски тъпотия. Всеки си има глава на раменете и той да решава за кого да гласува и кой да го управлява. Роднините ми са достатъчно умни хора, за да си изберат кой да го води или управлява, не съм аз човека, който трябва да решава това, след като не си плащам данъците в България и всичко което съм притежавал там е продадено или подарено. Плановете не се променят от днес за утре или от година за две. Тази стъпка съм я облислям близо 10 години. А това с паспорта е толкова тъпо, че даже няма да го комнтирам. Майката на жена ми прекарваше доста време в България, след като осиновихме 2-те дечица, за да ни помага. Имаше право на паспорт и съответно да гласува след това, дали щеше да е правилно тя да избира твеоето бъдеще ?
Преди няколко месеца много ти пукаше за газпром и България. Каква е тази метаморфоза.
Бубке, какво стана със закриването на предприятията в България на газ?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- metodito
- Контакти:
Sstefanov написа:... и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, ...
!
но като гледам нищо не се направили :D
True story.
- delqnski47
- Контакти:
Асен Василев: Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, ако тези партии се почистят
Паце, къде си батко... 8-). Нещо спори с мен вчера май...
Усещаш ли накъде духа вятъра? Междудругото не знам дали знаете, но и вкарахте партия, която "ще преговаря със всички" (БВ). 8-) .
Циркът тепърва започва и единствената спирачка и аларма срещу мафията - ИТН я изчегъртахте, щот сте много умни.
Усещаш ли накъде духа вятъра? Междудругото не знам дали знаете, но и вкарахте партия, която "ще преговаря със всички" (БВ). 8-) .
Циркът тепърва започва и единствената спирачка и аларма срещу мафията - ИТН я изчегъртахте, щот сте много умни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
nghcvth написа:Мисля, че тези избори опровергават думите на Иво Христов, че 85% сме дебили. Ако се събере резултата на ПП и ДБ и се съпостави с хората, имащи право на глас, то дебилите стават значително по- малък процент.
А за Парламента, интересно е дали сега американците ще накарт Киро и Бойко да правят коалиция или ще изчакат още едни избори.
Колко пъти да ви го казват от ПП и ДБ, че няма да се коалират с ГЕРБ и да престанете вече с тези изказвания. Още снощи ви го казаха и ако искаха нещо такова щяха да си оставят вратичка след като видяха, че загубиха. Христо Иванов от ДБ каза същото нещо, така че спрете да повтаряте едно и също, защото няма да стане истина. ГЕРБ да му мислят как ще опаковат сега сдружението си с турците, а той ни проглуши ушите през последните месеци и години, че никога няма да се коалира с тях. Естествено като искаше да свали правителството нямаше проблем после започна кампанията и започна да говори пак как няма да се коалира с тях с идеята да не загуби избиратели ако беше казал нещо друго. Ето сега се е скрил като мишка и не излиза да говори и е пуснал остриетата си да кажат по някоя друга дума.
delqnski47 написа:Асен Василев: Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, ако тези партии се почистят
Не изкарвай думите му от контекста. Асен това го каза още лятото, че в ГЕРБ има кадърни хора но са под влияние на Борисов, Дончев и другите под върха. Ти смяташ ли, че ГЕРБ и ДПС ще се прочистят за един месец? Асен си го каза, че за разговори с ГЕРБ не трябва да има модела Доган, а това ще стане ако символично каже че няма да участва в политиката. Наистина ли вярваш, че ако се отдръпне няма да дърпа конците отзад? На 30 септември Асен си го каза като отговаряше на едни въпроси че не искала модела Доган и Дончев или някой там сложен начело като аватар да тича след 17 часа в Банкя и да слуша какво ще му каже Борисов.
delqnski47 написа:Асен Василев: Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, ако тези партии се почистят
На Слави не може да му се отрече, че беше човека свалил статуквото. За това шапка му свалям.
Обаче не е за него тази игра, не е играч от такъв ранг да продължи играта.
Пак върна топката и направи статуквото да живне.
Свърши своето.
Василев , хитро и с финес се ебава с гербдпс, показва и сочи , че това статукво , трябва да бъде изчегъртано и изхвърлено от управлението на държавата.
Няма как да се коалират с дпсгерб :)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- delqnski47
- Контакти:
JimBeam написа:nghcvth написа:Мисля, че тези избори опровергават думите на Иво Христов, че 85% сме дебили. Ако се събере резултата на ПП и ДБ и се съпостави с хората, имащи право на глас, то дебилите стават значително по- малък процент.
А за Парламента, интересно е дали сега американците ще накарт Киро и Бойко да правят коалиция или ще изчакат още едни избори.
Колко пъти да ви го казват от ПП и ДБ, че няма да се коалират с ГЕРБ и да престанете вече с тези изказвания. Още снощи ви го казаха и ако искаха нещо такова щяха да си оставят вратичка след като видяха, че загубиха. Христо Иванов от ДБ каза същото нещо, така че спрете да повтаряте едно и също, защото няма да стане истина. ГЕРБ да му мислят как ще опаковат сега сдружението си с турците, а той ни проглуши ушите през последните месеци и години, че никога няма да се коалира с тях. Естествено като искаше да свали правителството нямаше проблем после започна кампанията и започна да говори пак как няма да се коалира с тях с идеята да не загуби избиратели ако беше казал нещо друго. Ето сега се е скрил като мишка и не излиза да говори и е пуснал остриетата си да кажат по някоя друга дума.delqnski47 написа:Асен Василев: Бихме говорили с ГЕРБ и ДПС, ако тези партии се почистят
Не изкарвай думите му от контекста. Асен това го каза още лятото, че в ГЕРБ има кадърни хора но са под влияние на Борисов, Дончев и другите под върха. Ти смяташ ли, че ГЕРБ и ДПС ще се прочистят за един месец? Асен си го каза, че за разговори с ГЕРБ не трябва да има модела Доган, а това ще стане ако символично каже че няма да участва в политиката. Наистина ли вярваш, че ако се отдръпне няма да дърпа конците отзад? На 30 септември Асен си го каза като отговаряше на едни въпроси че не искала модела Доган и Дончев или някой там сложен начело като аватар да тича след 17 часа в Банкя и да слуша какво ще му каже Борисов.
......тоест има начин да се направи коалиция ... с ГЕРБ и ДПС. :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.