Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2022 12:21

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:Външен експертен ''независим'' АнтиРадев кабинет, обединяващ Простите, Боеко, Корни и Пинокио. Единственият логичен вариант....... ;)

Преди да потърся логика в мнението ти, може ли 2 джокера ;))
Кои са Простите? Антиваксърите с по 2 бустерни дози ли?
А кой е Пинокио?

Кирчовците. Оня който не може да говори, скапаното нашмъркано ухилено от Канада.
А Пинокио е оня с големия нос лидер на АД България, изключително безполезен и мазен тип, който много лъже.
Чакам с трепет евроатлантическата коалиция с Вожда от Банкя да видя как вашите любими продажни партии ще ви го набият моШтно. Най вече чакам "отпускане на халката" от АД България. :) Кокорчовците ще чакат да им поспадне още процента при евентуални следващи избори и хасковския педал ще отвори широко бузи за Винету.
Искам дебело да отбележа. Аз не мразя вас, вие сте си едни заблудени типове. Мразя тях, защото тея партии мразят България. Те ви мислят за подчовеци. Особено оня от Канада.И вие ще го разберете, но това с времето. Просто на вас ви трябва повече време за да загреете ... :)
Иначе няма кво да ми търсиш логика. Боеко е продукт на Германия, а Простия е директен внос от САЩ. И двамата са антиРадев. Корни и Пинокио - също. Радев в момента командори. Айде сега сметни 2+2. :)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 12:33

Sstefanov написа:Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D

По-скоро си търсиш/намираш оправдания, .... като хиляди други ;)))
Имаш ли българско гражданство, .... а децата ти, .... а роднините ти?
Пука ли ти какво ще се случи с родния ти град, ... а с приятелите ти от детинството, ... а с техните деца?
Какви планове имаш днес, не е гаранция какво ще се случи утре.
Не допускаш ли, че с малко политическа воля, България може след 10-20-на години да се окаже, че е станала по-добро място за живеене от сегашното ти?
Ако наистина го мислиш и чувстваш по този начин, по-добре си късай БГ паспорта, за да има една мъртва душа по-малко в изборните списъци, ....... и без това не планираш да се връщаш ..... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2022 12:38

А "антиваксърите" НИКОГА, подчертавам НИКОГА не са казвали че мразят всички ваксини (това е дефиниция на "антиваксър") или че са против ваксините за коронавирус, а че са против задължителното ваксиниране срещу тоя вирус!
С тея лъжи и глупости накрая ще направите Коци премиер ....
Не съм му гласоподавател, но много презирам лъжите на джендър пропагандата. В общи линии на крайните привърженици на тея партии от тоя кръг ви пожелавам Емили Тротинетката да образова децата ви! Не ви кълня, вие си го искате.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 12:48

delqnski47 написа:.........

Аха, .... ясно :)))
Ти още не можеш да прежалиш, че на Олд Дет (вж. Карл Май, Винету 2 :)))) ) му спряха финансирането и рЕзко се удари челно в 4%-овата бариера :)
... иначе, предвид настоящата геополитическата криза в Европа, 100 пъти предпочитам евроатлантическа пред евразийска коалиция ;)))

Колкото до Копейкин, ....... и Болен Сидеров си игра на "политика" и официално може да се каже, че с другите лъжепатриоти окончателно се наиграха ;))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 окт 2022 12:59

Red_Neck написа:
Sstefanov написа:Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D

По-скоро си търсиш/намираш оправдания, .... като хиляди други ;)))
Имаш ли българско гражданство, .... а децата ти, .... а роднините ти?
Пука ли ти какво ще се случи с родния ти град, ... а с приятелите ти от детинството, ... а с техните деца?
Какви планове имаш днес, не е гаранция какво ще се случи утре.
Не допускаш ли, че с малко политическа воля, България може след 10-20-на години да се окаже, че е станала по-добро място за живеене от сегашното ти?
Ако наистина го мислиш и чувстваш по този начин, по-добре си късай БГ паспорта, за да има една мъртва душа по-малко в изборните списъци, ....... и без това не планираш да се връщаш ..... ;)

Написал си глупостите на хора, които гласуват за ИТН от чужбина.
Имам българско гражданство, като до преди година живеехме всички в България и жена ми и 4-те ми деца имат гражданство (жена ми има 2-но, има и Датско, аз и децата ми нямаме още). Преместихме се да живеем в Дания, защото на нея и се отвоври възможност да работи за голяма фирма в Копенхаген, а аз така или иначе работя за чужденстранна фирма, която има офис и тук. Пука ми какво ще се случи, но те да си решават какво искат да става в града или в България. Това, някой който е на 23103021 километра да решава бъдещето на други е адски тъпотия. Всеки си има глава на раменете и той да решава за кого да гласува и кой да го управлява. Роднините ми са достатъчно умни хора, за да си изберат кой да го води или управлява, не съм аз човека, който трябва да решава това, след като не си плащам данъците в България и всичко което съм притежавал там е продадено или подарено. Плановете не се променят от днес за утре или от година за две. Тази стъпка съм я облислям близо 10 години. А това с паспорта е толкова тъпо, че даже няма да го комнтирам. Майката на жена ми прекарваше доста време в България, след като осиновихме 2-те дечица, за да ни помага. Имаше право на паспорт и съответно да гласува след това, дали щеше да е правилно тя да избира твеоето бъдеще ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2022 13:03

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:.........

Аха, .... ясно :)))
Ти още не можеш да прежалиш, че на Олд Дет (вж. Карл Май, Винету 2 :)))) ) му спряха финансирането и рЕзко се удари челно в 4%-овата бариера :)
... иначе, предвид настоящата геополитическата криза в Европа, 100 пъти предпочитам евроатлантическа пред евразийска коалиция ;)))

Колкото до Копейкин, ....... и Болен Сидеров си игра на "политика" и официално може да се каже, че с другите лъжепатриоти окончателно се наиграха ;))

Знам че предпочиташ, нали заради това подкрепяте антибългарски партии.
"Ми то трябва да сме или с едните, или с другите безусловно". Това е, аз съм го писал по назад. Суверенитетът е мъртъв.
Sofia.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 окт 2022 14:27

Вижте какво, евроатлантическа принципно е едно, и на Орбан е такава, партия, която иска да ни вкара във война е друго, макар че в момента много от партиите у нас отговарят и на двете условия. Единственото хубаво от тия избори е че ГЕРБ=ПП не искат да управляват заедно. Чакам с по-голяма надежда следващото раздаване на картите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 окт 2022 14:54

България отдавна се управлява от Ахмед Доган и няма никакво значение коя от пионките му ще "избереш" .... дори и тези, които направиха политическа кариера, представяйки се като негови врагове, накрая лъсваха като ....... негови слуги - примери, Волен и "Атака", Бойко и ГЕРБ ..... а стадото гласува за всеки "противник" на ДПС, мислейки си, че бори Доган .... ПП и ДБ също са одобрени от Сараите .....

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 окт 2022 14:58

След умнокрасиви, сега новият лаф Емили тротонетката ли е, че гледам често се употребява от привърженици на копейката и малкото ДПС(нема леФ, няма парламент)
Общо взето отиваме на нови избори а като им слушам приказките на всички никой не му се управлява в такова време.
Изненадващ резултат за мен от БВ, явно има пренасочена кешовица от Москва към партията, друго обяснение нямам при вялата им кампания.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 окт 2022 15:16

nghcvth написа:Мисля, че тези избори опровергават думите на Иво Христов, че 85% сме дебили. Ако се събере резултата на ПП и ДБ и се съпостави с хората, имащи право на глас, то дебилите стават значително по- малък процент.
А за Парламента, интересно е дали сега американците ще накарт Киро и Бойко да правят коалиция или ще изчакат още едни избори.

Думите му бяха за 80% ;) И май-май е прав. Като се извади резултата на ДБ и ПП, и тези, които по обективни причини не са могли да гласуват, таман идва... :)
Американците първо да извадят всички доказателства за Шиши и Бойко, та да ги разкарат, и тогава да мислят за коалиции ;)

Върни се в “Свободна зона”