Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот paceto » 02 окт 2022 23:08

Не знам какво се пениш толкова след като ИТН сами са си виновни за цялата ситуация. Всички тук ти говорихме, че есента са пътници или ако влезнат ще са леко над границата с по 10-12 депутата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 окт 2022 23:11

paceto написа:Не знам какво се пениш толкова след като ИТН сами са си виновни за цялата ситуация. Всички тук ти говорихме, че есента са пътници или ако влезнат ще са леко над границата с по 10-12 депутата.

Всички отцепници от ИТН говорят за Орлин Алексиев... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 02 окт 2022 23:20

delqnski47 написа:Време му е за президентска република. Това е положението.

Що пък да е точно през. република? Не може ли примерно гръцката система, +50 депутата за победителя? Или нещо друго?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 окт 2022 23:34

Върнете Монархията и графската титла на Смит : D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 окт 2022 00:03

Сумарни данни
Данни към 23:00 на 02.10.2022 г. при обработени 12.41% СИК протоколи в РИК

ГЕРБ-СДС - 25.68%
Продължаваме Промяната - 22.02%
ВЪЗРАЖДАНЕ - 11.28%
БСП - 9.55%
ДПС - 9.06%
ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - 7.47%
БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД - 5.18%
ИМА ТАКЪВ НАРОД - 4.22%

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 окт 2022 00:40

Честито. България завинаги ще си остане кална про-руска територия. Време е русофилите във форума да започнат празненствата….

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 окт 2022 09:53

Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 окт 2022 10:54

Мисля, че тези избори опровергават думите на Иво Христов, че 85% сме дебили. Ако се събере резултата на ПП и ДБ и се съпостави с хората, имащи право на глас, то дебилите стават значително по- малък процент.
А за Парламента, интересно е дали сега американците ще накарт Киро и Бойко да правят коалиция или ще изчакат още едни избори.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 03 окт 2022 10:56

Sstefanov написа:Едно не мога да разбера от тези резултати. Защо хората не харесват ДБ, примерно не харесват Христо или Мирчев. Но пък само 7% при тази ниска избирателност, някак си не ми се връзва.
Аз лично съм чист пред съвестта си, не гласувах на тези избори, защото нямам планове да се връщам да живея в България и не мисля, че имам право да определям, кой да управлява хората останали там. Те сами трябва да си решат, но като гледам нищо не се направили :D

Защото IQ-то на повечето, които гласуваха е отрицателно. Защото явно кюлчетата в шкафчетата, лъжите за ваксините, купуването на къщи на варненското езеро без доходи е нещо, което е тотално ок за българина. 240 000 ниско интелигентни българи гласуваха за копейката. Средно интелигентен човек ще забележи, че тоя заедно с баце е крадец и абсолютен боклук и наглец, но гласуваха за него. Още около 80 000 гласуваха за другата празна кратуна Янев. Няма да коментиран близо 600- те хиляди, които гласуваха за крадците от ГЕРБ….

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2022 12:16

delqnski47 написа:Външен експертен ''независим'' АнтиРадев кабинет, обединяващ Простите, Боеко, Корни и Пинокио. Единственият логичен вариант....... ;)

Преди да потърся логика в мнението ти, може ли 2 джокера ;))
Кои са Простите? Антиваксърите с по 2 бустерни дози ли?
А кой е Пинокио?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”