Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Общинските тротинетки в Русе изчезнаха
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
tmanolov написа:delqnski47 написа:На Дългия му дойде от воле тоя мач... :))))
Дългият се осра брутално - като почнеш с вашия Пухчо Рудимента (айде, бил любовник на сестра му, пък и явно Тирион е дал някой леФ), минеш през Генчовска (външен министър от неговата партия - тя направи предложението, френците само го пуснха да е уж от тях), та стигнеш до оново подобие на министър Караджов, по времето на който не се построи и сантиметър нов път, а не се извади и никаква далавера, за която да се вкара някой в съда (някакви дребни напъни и дотам). Последният и не го помня - май на енергтеиката беше и скъса отношенията с гЪзпром. Класика.
А към Слафчу определено имаше много очаквания, ама много. И имаше време, конкурси прави и какво ли не, а накрая извади само гнилоч и чалгари. Като се сетя за Каримански за пеф на БНБ и ме напушва не смях, ми не знам какво. А призивът за гласуване на българите в чужбина, ще го пропусна - сравним е само с идиотщините на Кирчо и Кокорчо с пенсиите на онези, дето са лъгали държавата и са се осигурявали на минимума, докато са вземали кинти под масата. Класика в жанра...
Всеки може да сгреши с някой кадър. Визирам Руди . За Генчовска нещо не си в час. Тя изпълнява каквото й нареди Парламента, защото е министър. Не знам до колко следиш политиката, ама май не много. А за Каримански не знам какво те "напушва на смях" и защо. Би ли обяснил. Май само така си говориш колкото ей така за спорта.
А за Караджов човекът подробно и ясно разясни с документи и подписи от него и от Кокорчо какво е ставало и кой лъже. Даже ги е качил във Фейсбук с подробни разяснения. Принципно е много лесно да се плюе без да се чете и да се вникне, щото трябват усилия.
Просто си личи че изобщо не си в час със събитията. За мое огромно съжаление няма нито един, който поиска да влезе 1:1 дебат с Караджов, щото знаят че той ще ги разпука с факти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
:)))))
Грешката е вярна :)
-
Слушам нЕква предизборна платформа на нЕкви "Независимост"... "Без ЕС, "без НАТО", но пък с "Русия в сърцето".
Само аз ли виждам нон-сенса ? :)
Представям си в Русия да има партия тип "Българофили"... Колко ли ще изкарат живи и здрави водачите на същата ?
Само аз ли виждам нон-сенса ? :)
Представям си в Русия да има партия тип "Българофили"... Колко ли ще изкарат живи и здрави водачите на същата ?
Някои партиите са забранени. Какви "българофили"?
tmanolov написа:Сори, цитирам дълга дискусия, но не съм бил от известно време във форума
Ми не, ако гласуваш с Не подкрепям никого, всъщност само си пръднал на кора на системата, Реално се броиш само за избирателната активност, но гласът ти не се отчита. Казано по друг начин - ако се избирта 240 депутата и 10% са гласували с "Не подкрепям никого", то няма да се изберат 216 депутата (24 да изчезнат някъде), а пак ще си се изберат 240, но твоят глас просто няма да се отчете, ще се отчетат само гласувалите коректно, Т.е. разликата да гласуваш с Не подкрепям никого и да не гласуваш реално е точно 0.
Ако пък гласуваш за партия, която не влезе в парламента, то все едно даваш пропорциално гласа си за някоя от влезлите, като най-много е за победителя, т.е. горе-доли все едно си гласувал за герП. Затова съм в огромна дилема дали да гласувам с мега отвращение - не, няма да е за Кирчо и Кокорчо със сигурност, мразя комуноиди с уж десни разбирания - или да не гласувам изобщо. ще го реша в неделя!
Пробвам се и с прогноза - след тези избори няма да има проавителство, а на следващите през февруари да речем, при съшите или подобни резултати, Кирчо и Кокорчо ще се цунат с герП, а Бойкикев ще е кум. Ще го кръстят там с някакво гръмко име, тип експертно и антипутя и това ще е. Бог да пази България.
П.С. Бил съм в Оушън сити - жената ходи на бригада 3 години там 2002-2004, аз отидох на разходка, щото съм гъзар, Много готини сандвичи имаше, това си спомням. И казината в Атлантик сити, които не ме впечатлиха на фона на тези в Макао, да речем :) Хубав ден от мен
Трябва да го направят гласувалите с "Не подкрепям никого" да се броят към изчислението на 4-процентния праг.
Ами то изглежда, че вариантите са Франкенщайн коалиция или служебно правителство. Освен ако наистина не се получи изненада и се заформи някакъв ужас от сорта Копейкин-БСП-Янев-ДПС... А може и ПП да изненадат и да вземат доста повече отколкото им дават социологичските агенции.
На Осман Октай прогнозите. Той познава напоследък. Какво е смятал, не знам обаче :)

И да гласуваш. Недей да ядеш преди това, и всичко ще е ок, обещавам :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Днес гледах някакъв клип на Боян Расате и Елена Ваташка, където с чиста съвест обясняваха, колко много документи имало и вече било пределно ясно, че атаката на Вермахта над СССР била "изпреварваща"... Да живее Виктор Суворов !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Това ли е демокрацията? Да нямаш право на собствена политика? Утре и зоофили, некрофили и педофили ще тръгнат да съдят държавите. А и защо не, щом дават права на всякакви извратеняци.
Тотално побъркан свят.
Тотално побъркан свят.