Thsmith написа:Аз не смятам, че ДПС е най-голямото зло (колкото и еретично да звучи). Не ме разбирай погрешно, да те са голям проблем, но невъобразимо по-големи поразии могат да сътворят някакви копейки или нови жан виденовци. На ДПС идеята като цяло е да си въртят далаверите и да си поддържат обръчите. За да го има това е нужно все пак да има нещо работещо и нямат сметка да си изгорят къщата изцяло. По голям проблем са идеолозите, които с действията си могат да доведат до страхотни последствия или такива, които са по склонни да кешират максимално много сега и без значение последствията. Те не вярват да имат възможност да точат втори път и също са по опасни от ДПС.
Не е нелогично това, което казваш, особено в зависимост от собствената камбанария.
Но според мен, вероятността да дойдат идеолози на власт е малка.
Възможността да се кешира на макс също е малка, особено в многопартийна коалиция, където всеки дебне всеки.
Та като резултат, според мен ДПС остава най-голямото реално възможно зло. Съгласен съм с това, че имат интерес нещо да работи за обръчите, но ключовата дума е "нещо". Със модела си (обсебване на съдебната система и почти феодализъм по селата) ДПС задушават независимия малък и среден бизнес, модернизацията, да не говорим за връзките им с Турция и РФ.
Абе, ако ти подшушна, че има слухове, че БГ либертарианците са превзели Зелените в ДБ, ще те навия ли? :)) Айде, и някое кебапче мога да подхвърля :)))
(Някой много сериозен да не се върже - купуването на гласове е престъпление.)