Нужда от модераторска помощ, тук!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нужда от модераторска помощ, тук!
Моля за (поредно) почистване: lokosf/viewtopic.php?f=11&t=189803&st=0&sk=t&sd=a

Искам да помоля модераторите, да следят темата => http://forum.gong.bg/botev/viewtopic.php?f=7&t=189845&start=0&st=0&sk=t&sd=a
Има 999+ теми, в които може да се спами, обижда и провокира, тази е по случай "рождения ден" на "Ботев" Пд и не е уместно да се превръща в поредния клозет за интернет войни.
Има 999+ теми, в които може да се спами, обижда и провокира, тази е по случай "рождения ден" на "Ботев" Пд и не е уместно да се превръща в поредния клозет за интернет войни.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Хайде малко да си свършите работата и да поразчистите
botev/viewtopic.php?f=7&t=189847&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Иначе за други теми сте много бързи
botev/viewtopic.php?f=7&t=189847&st=0&sk=t&sd=a&start=20
Иначе за други теми сте много бързи
Ако някой случайно следи темата, моля да вземе под внимание следния коментар 
cska/viewtopic.php?p=6790109#p6790109

turbogena написа:Марек ще ги бием ,но въпроса е какво ще стане на другия в ден в Доматево...
Докъде я докарахме...да чакаме на прасетата...
cska/viewtopic.php?p=6790109#p6790109
- Балкански Орел
- Контакти:
gong/viewtopic.php?f=53&t=171735&start=13350
Обидих дипломатчето с "шизофреник" макар, че за мен истината не е обида.Заслужавам бан.Благодаря.
Обидих дипломатчето с "шизофреник" макар, че за мен истината не е обида.Заслужавам бан.Благодаря.
[center]Levski & Lazio[/center]
Бе обиждай го тоя. Ще го запомня, как за него е по-важно, че съм фен на Челси, а не, че съм потресен от убийството на Вероника. Смятай ...
Тони написа:Бе обиждай го тоя. Ще го запомня, как за него е по-важно, че съм фен на Челси, а не, че съм потресен от убийството на Вероника. Смятай ...
Толкова ти е акълът значи.

diplomat написа:Ти внимавай да не те ебат тебе, че и без това си им се нагъзил, остава само да ти го турят.
viewtopic.php?f=53&t=171735&start=13790
Добър ден, господа модератори. Предлагам тук да коментираме поредните гнусни псувни на въпросния потребител, както и дали нарушават правилата на форума. Правила, които е дал съгласие да спазва при своята регистрация в този форум. До колкото помня нарушаването на правилата на форума се наказва с бан. Ще има ли бан за този потребител, който систематично нарушава правилата на форума и се мисли за недосегаем като по този начин се присмива на вас, като модератори.

Господа модератори ! Докога ще бъдат толерирани ехидните и заядливи постове и теми на въпросния потребител ?
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=190519
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=&t=190519
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
diplomat написа:*** за СТуДентско село, два за чалготеките!
gong/viewtopic.php?f=53&t=171735&st=0&sk=t&sd=a&start=14110