Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Alternative » 08 юни 2010 20:56

veseo написа:
Alternative написа:
veseo написа:Имаме нужда от модераторска помощ в раздел Ботев, поради за пореден път неукротимия провокатор с много псевдоними - botev forever. Ако сегашните модератори не могат да се справят с провокациите, нека бъдат избрани/назначени други. Или поне да се признае официално че провокирането и дразненето на огромни групи хора НЕ е забранено, та да си го правим и ние по чуждите раздели?

Бях благосклонен към него.Най-вече да види грешките си и напрежението което създава в нашия подфорум.Ако продължава по същия начин няма да се разберем. ;)

Аман от благосклонност, сигурно на 10 пъти вече сте "благосклонни" към него, а ефект нулев. Продължава да си дразни и провокира, ходейки по тънката линия без да обижда...

Ако знаеш колко "банана" е изял от мен,ще си на друго мнение. ;) Нарочно го оставих да пише за види грешките си,но явно ще трябва да се върна към наказанията.Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 юни 2010 17:52

Искам да помоля модераторите,ако може,във форум Левски,да обединят важните теми в една-Отборът-обща дискусия.Според мен така ще е по-удобно за потребителите,пък и ще се избегне пускането на доста безсмислени теми.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 юни 2010 19:05

Re: Трика: Вальо Илиев се връща в ЦСКА
от nosmoking на 09 Юни 2010 18:33

delqnski47 написа:
Знам,че е рано,а и тази новина скоро излезна,но щом като Трика е казал,че Вальо се завръща ще е не само добре,ами СУПЕР!!!!!!!!!
ДАНО ДАНО ДАНО ДАНО се завърне!
Дано умрете мръсни чорбари дано клубът ви изгние както стадиона само Левски але и само левси але и само левски але и само ЦСКА на колене.

Свършете си работата,ако обичате и дайте време за размисъл на момчето ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 юни 2010 19:10

от Gretna на 09 Юни 2010 18:42

Gesha1986 написа:
delqnski47 написа:
nosmoking написа:
Дано умрете мръсни чорбари дано клубът ви изгние както стадиона само Левски але и само левси але и само левски але и само ЦСКА на колене.
Вай вай вай....
мале то и аз съм ЛЕВСКАР ...ама така да се изразя...тва е брутално и тъпо

Кое му е бруталното и тъпото???

Брутално е когато хванеш чорбар със свалени гащи и му запалиш топките с запалка ззззипо.
Тъпо е когато кажеш че си левскар а въщност мразиш да викаш на прасета защото те въщност с право те наричат говедо.

Иначе момчето явно е попрекалило с колата.

Още един с беден речник :cry: Няма ли кой да им даде на тия Тълковния речник за да си обогатят изразните средства ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 юни 2010 22:33

gong/viewtopic.php?f=35&t=49657&start=40
Тези двамата доста се оляха!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юни 2010 03:26

Old_death написа:
от Gretna на 09 Юни 2010 18:42

Gesha1986 написа:
delqnski47 написа:
nosmoking написа:
Вай вай вай....
мале то и аз съм ЛЕВСКАР ...ама така да се изразя...тва е брутално и тъпо

Кое му е бруталното и тъпото???

Брутално е когато хванеш чорбар със свалени гащи и му запалиш топките с запалка ззззипо.
Тъпо е когато кажеш че си левскар а въщност мразиш да викаш на прасета защото те въщност с право те наричат говедо.

Иначе момчето явно е попрекалило с колата.

Още един с беден речник :cry: Няма ли кой да им даде на тия Тълковния речник за да си обогатят изразните средства ;)

Знам, че въобще не ни обичаш нас, въпреки, че примрно аз, поне сто пъти съм ти помагал! Така си решил, така да бъде! Но моля те за в бъдеще, давай линк, за да видим за какво става въпрос! Повече от сигурен съм, че ако нещо не е наред, даже модератор Левски, ще взеве отношение! Вие прекалявате, а ние сме "длъжни" да напрвим форума мястото, където няма да ви обидят, може да си кажете мнението! Харесвате форума, знаете, че ние го направихме такъв, обаче защо да не ни плюете, а?! Не сме на заплата ( да те успокоя!) правим и невъзможното, късаме от своето си врме, за да спазваме правилата!....Но, разберете! И ние сме живи хора, със своите си задължения, семейства, работа! Да, отдали сме се всички на форума! Но можем пък един ден всички да кажем: "Ай сектир!", по-добре ли ще ви бъде?! Чакам ти отговора на ЛС!!!!!........................Хайде стига!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юни 2010 07:50

Класика в жанра "Отношение към тези, които не са от нашите", в изпълнение на Old_death!

cska/viewtopic.php?f=2&t=49557&p=1087739&sid=87e5c077db458ec060eb21e3b82dbf1a#p1087739
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 08:28

Знам, че въобще не ни обичаш нас, въпреки, че примрно аз, поне сто пъти съм ти помагал! Така си решил, така да бъде! Но моля те за в бъдеще, давай линк, за да видим за какво става въпрос! Повече от сигурен съм, че ако нещо не е наред, даже модератор Левски, ще взеве отношение! Вие прекалявате, а ние сме "длъжни" да напрвим форума мястото, където няма да ви обидят, може да си кажете мнението! Харесвате форума, знаете, че ние го направихме такъв, обаче защо да не ни плюете, а?! Не сме на заплата ( да те успокоя!) правим и невъзможното, късаме от своето си врме, за да спазваме правилата!....Но, разберете! И ние сме живи хора, със своите си задължения, семейства, работа! Да, отдали сме се всички на форума! Но можем пък един ден всички да кажем: "Ай сектир!", по-добре ли ще ви бъде?! Чакам ти отговора на ЛС!!!!!........................Хайде стига!

Не зная от къде извади заключението за отношението ми към вас,модераторите!Напротив,винаги съм твърдял че без вас във форума ще настъпи тоя хаос,който беше по време на регистрирането ми тук.Не съм счел за необходимо да пратя линк след като съм копирал заглавието на темата,но това не е от неуважение,а просто защото не зная как да го направя :oops:Твърдиш,че имам някакво негативно отношение към модераторския екип на форума.Донякъде си прав.Имам такова отношение към един твой колега,но никога не съм го показвал.Намери един пост,в който съм показвал негативизъм към вас в последната година,и лично аз ще ви се извиня тук,в тая тема с най-голямия възможен шрифт!
Последна промяна от Old_death на 10 юни 2010 08:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 10 юни 2010 08:36

: Нужда от модераторска помощ, тук!
от Кашчей на 10 Юни 2010 07:50

Класика в жанра "Отношение към тези, които не са от нашите", в изпълнение на Old_death!

cska/viewtopic.php?f=2&t=49557&p=1087739&sid=87e5c077db458ec060eb21e3b82dbf1a#p1087739

Безсмъртни,написаното от теб е удар под пояса и извадка от контекста.Винаги съм реагирал остро срещу хора,които само губят времето си,висейки и публикувайки обиди,глупости и лъжи във форума на ЦСКА.Ти си един от тия хора.На никой не му е приятно да пише по хиляда пъти едно и също нещо,а опонента му да се прави на ударен от мълния.Знаеш много добре за какво става въпрос,като най-пресния пример бе глупостите,които бе нацвакал по повод днешната пресконференция на ЦСКА и презентиране проекта за новия стадион!На всички вас,осмислящи живота си само с омразата към ЦСКА трябва да ви стане ясно,че няма да толерирам изстъпленията и обидите ви към любимия ми клуб.Ще ти дам и още един шанс.Намери някой мой пост,написан във форума на Левски,в който аз се държа така,както вие се държите в нашия форум,и лично аз ще се докладвам на модераторите за наказание!Дерзай!
от tut на 09 Юни 2010 20:18

хаах .... кашчей е най-забавният левскар във форума .... след грънчаров разбирасе ....... неговата злоба е най-голяма .........

Знаеш че не обичам да бъда голословен.Това е едно мнение за теб,което ако имаш някакво чувство за срам,може да те отрезви,но лично аз се съмнявам!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 10 юни 2010 09:33

Не мога да ви разбера. Какво като във форума на ЦСКА ни обиждат. Та това е съвсем нормално. Та в нашия форум да не е по-различно? Който не му харесва да не го чете. Виж ако влизат във форума на Левски и започнат да обиждат е нещо друго. Аз лично почти не чета червеният форум, само ако има нещо заинтригуващо :). Така, че не мога да ви разбера претенциите... Честно!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Свободна зона”