38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: „Гръцката криза” и България или как гърците играят сирта

Мнениеот South_Park » 06 юли 2015 20:20

https://www.youtube.com/watch?t=78&v=IBqimFTPc5Q --> Ричард Улф за Гърция
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: 38% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 20:21

007 написа:
dunavfc написа:
007 написа:
dunavfc написа:
Red_Neck написа:Аз мисля, че няма да се стигне до напускане на Еврозоната от страна на Гърция - и двете страни нямат интерес от това.
По-скоро въпросът е до къде ще стигне пазарлъка.

За съжаление трудно ще се освободим от този кърлеж наречен Гърция....

Дунав, ти ако поне малко уважаваш спорта, не би дрънкал всички тези тъпотии, съветвам те, излез от образа на фен на футболен клуб....просто обиждаш хората с това което си ! :)

Веднага ще си взема поука господине, само да ми покажете, къде бъркам...

Да покажа, означава да посочвам почти всеки пост, в този смисъл, не бих натоварвал хората които четат, както ти, мисля, че насоката всеки я разбра, просто претендирам тролове да не ползват имена на фут. клубове, важи най-вече за теб !

Аз претендирам, че са достатъчно малоумниците в тоя форум, та не виждам смисъл в твое лице да се радваме на нов...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 20:28

Банковата ваканция остава до сряда... някоя сряда. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 20:30

Red_Neck написа:Синчец, Варуфакис изнизакис по терлакис ... коментакис?
:) :) :)

Ами прочети му посланието, там обяснява нещата. Аз го погледнах отгоре-отгоре, но да ти кажа, избирам място на планина да се спасяваме от жегата и по-са ми интересни офертите на хотелите по Рила и Родопа... :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 20:31

Синьо сърце написа:
Red_Neck написа:Синчец, Варуфакис изнизакис по терлакис ... коментакис?
:) :) :)

Ами прочети му посланието, там обяснява нещата. Аз го погледнах отгоре-отгоре, но да ти кажа, избирам място на планина да се спасяваме от жегата и по-са ми интересни офертите на хотелите по Рила и Родопа... :)

Ти какво искаш да каже? "След мен и потоп" ли? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

007
Контакти:

Мнениеот 007 » 06 юли 2015 20:40

Убеден съм, че след тази епопея, евро центр банка, с натиска на основните лидери в европа ще предложат по-добри условия за Гърция, това беше целта, тя се случи,...дали това в честно спрямо нас?! - ами не, но и така ще бъде !

pisna_mi
Контакти:

Мнениеот pisna_mi » 06 юли 2015 20:50

aleksandrov77 - ""........ А нашите политици слушат безропотно Вашингтон, Тел Авив и Брюксел какво ще им наредят да се случва в България!
Разбира се голяма роля за това изигра НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, който властва в България от 25 години насам! ........... Важно е България да излезе от това сатанинските творения ЕС и сатаНАТО! ...........

ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРА НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС! ""
......................................................................................................

Александров, плащат ли ти от Кремъл или си българомразец от малък ?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 юли 2015 20:57

ТАСС: Евклидис Цакалотос е назначен за нов финансов министър на Гърция
6 Юли 2015 | 17:00 | Агенция "Фокус"

Атина. Евклидис Цакалотос, по-рано заемащ поста заместник-министър на външните работи по икономическите връзки, е назначен за нов министър на финансите на Гърция, предаде РИА Новости .
По-рано днес Янис Варуфакис, който подаде оставка, нарече Цакалотос свой най-вероятен приемник.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 20:59

Tommi написа:Ти какво искаш да каже? "След мен и потоп" ли? :)

Мда, той тегли заеми за Олимпиада и за оръжие на военната хунта, мдааааааааа. Той управлява от няколко месеца, но е виновен за 300 млрд, натрупани от разни мошеници като Папандреу. Не се и съмняваме, че е така...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

pisna_mi
Контакти:

Re: „Гръцката криза” и България или как гърците играят сирта

Мнениеот pisna_mi » 06 юли 2015 21:02

South_Park, ти когато вземеш заем, връщаш ли го ?
Какво мислиш за човек, на който ти си дал заем и той не ти го връща ?
Ако твоят месечен доход е 500 лв, ще вземеш ли заем за който погасителната месечна вноска е 600 лв ?

Не случайно е излязла приказката за византийските номера като синоним за нечестност, измама и лъжа. Но сега надминаха себе си, излъгаха се сами.

И да ти кажа, масрафа (досега 185 млрд.евро) на гърците се плаща от всички останали в ЕС (вкл. България). Както се казва - баста, да си обслужват кредитите ! Хич не ми пука дали ще живеят бедно, че няма да имат пари за пенсии, за здравеопазване, за учители или ще мрат от глад по улиците. Да са мислели когато 30 години хем не работеха хем се правеха на западноевропейци и да са мислели когато гласуват.
Последна промяна от pisna_mi на 06 юли 2015 21:17, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”