Форумни изцепки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Форумни изцепки

Мнениеот MuFc1878 » 17 май 2013 21:21

Познаваме ли се , чедо мое?

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 17 май 2013 21:31

MuFc1878 написа:Познаваме ли се , чедо мое?

Не, аз съм просто един от вашите стотици фенове.
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 17 май 2013 22:16

rhaegar написа:
Groucho написа:
rhaegar написа:Другарю Шумкар, помагайте, спешно е :idea: :idea: :idea:

След като подарих пакетче солети и казах на колежката в офиса че ухае на минзухар, тя желае да извършим съвокуплението още днес след работа. Проблемът е, че тя е с 5 години по-възрастна от мен, женена и с дете. Аз като морален човек не искам да развалям нейната семейна идилия, но пък съм изкушен от така предоставилия ми се шанс. Моля ви, кажете какво да правя, докато не е свършил работния ден :o

Следва да избереш друг матконосител за създаване на потомство. Най-подходящият е със запечатано родилно отверстие, практикуващ спортно ходене и активно хранещ се с бисквит :mrgreen:

П.п. Нъли, извинявам се на Шумкаря, че си позволих да отговоря вместо негови милости 8-)

Съжалявам, но бях принуден от колежката да я притисна под ъгъл 90 градуса, докато слушаме Оксижен 4, ако разбирате какво имам предвид :x За щастие в службата се намери кутийка крем Здраве, иначе щях да я закъсам съвсем.

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 18 май 2013 12:13

shumkar_44 написа:Забелязах, че някой человек бе притурил фотография на крем "Здраве" с цинков оксид. Тази съставка обикновено не помага за пришки по време на репродукция, а напротив - дори нарушава фалосната трърдост и цялост, а ликът ви добива вид на купа гнили ягоди. Моля, използвайте обикновения крем "Здраве", тъй като ще спестите парични средства, а и няма да създавате впечатлението, че сте се маскирали за Сирни заговезни.

От написаното разбирам, че някои люде са бракували вече своите грамофонни устройства, за това при нужда могат да потърсят такъв назаем от доверен другар, или съсед. Във вечерите за человеческа репродукция посредством първични полови белези, грамофонът се явява, като последен бряг на романтиката в новия свят, изпълнен с жици, кондензатори и человечески фекалии. Разбира се, при правилно сношение, родопското ви одеало става необятно като безграничния космос, а полилея - вашия космичен кораб, т.е. самозабравяте се, посредством романтиката, съпътствуваща акта.

Прочее, снощи не преместихме всички щайги, поради непрогледност в квартала, тъй като имаше позорна липса на електричество. Ах, този смел нов свят...

Още един избягал от психиатрията... :)
[center][wrapimg=]http://s23.postimg.org/rmj11ebx7/Untitled_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 май 2013 14:28

shumkar_44 написа:
Veni • Vidi • Vici написа:Абе ти тъп ли си или се правиш на такъв? Питаме те дали е "акуратно" да се прави секс за удоволствие като се вземат предпазни мерки?

Първо, ще ви помоля да спазвате добрия тон! Второ, отговорете си, какво удоволствие може да изпитвате от постоянното мазане с крем,противните пришки и факта, че трябва да задържате дъха си до причерняване?

Изображение

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 18 май 2013 14:30

Jürgen написа:
shumkar_44 написа:
Veni • Vidi • Vici написа:Абе ти тъп ли си или се правиш на такъв? Питаме те дали е "акуратно" да се прави секс за удоволствие като се вземат предпазни мерки?

Първо, ще ви помоля да спазвате добрия тон! Второ, отговорете си, какво удоволствие може да изпитвате от постоянното мазане с крем,противните пришки и факта, че трябва да задържате дъха си до причерняване?

Изображение

[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/mcMNAiDvn9tTO/original.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 18 май 2013 14:36

shumkar_44 написа:И комдонът няма да ви избави от ужасните пришки, та за какво въобще говорите?

:mrgreen:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 18 май 2013 14:38

Veni • Vidi • Vici написа:
shumkar_44 написа:И комдонът няма да ви избави от ужасните пришки, та за какво въобще говорите?

:mrgreen:

:cry: ......

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 18 май 2013 16:06

shumkar_44 написа:
CTAHKO написа:Другарю Шумкар,ще ни разясните ли по какви критерии и признаци да разберем,дали самката може да бъде достоен носител,освен на матката си и на нашият генетичен материал 8-)

На първо място я попитайте. Да, звучи невероятно и да, звучи прекалено, ала го направете. Понякога трябва да сте директен с матконосителите, тъй като те са преди всичко дами. Другото, което бихте могли да направите, е да й подадете малка кесия с любимото си лакомство и да видите, дали тя ще го хареса. Така ще се установи, дали имате предпочитания към една и съща група полизахариди, като розовото нишесте, което косвено ще ви подскаже, че може да се премине към вторичен контакт. Друг начин няма, освен ако и двамата не се подложите на ДНК изследвания, за да проверите сходствата в тиминовата и адениновите ви азотни бази. Това обаче ми се струва доста неуместно.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
Veni • Vidi • Vici

Мнениеот Veni • Vidi • Vici » 18 май 2013 16:12

Тоя психар пише, колкото да не заспи. Ако поне малко разбираше от биология (анатомия), както си представя, щеше да знае, че винаги аденинът застава срещу тимина, независимо дали е ДНК на човек, слон или мекотело. Като ви казвам, че е дървен философ...

Върни се в “Свободна зона”