Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Sstefanov » 04 сеп 2022 12:36

pomiqrat написа:
Sstefanov написа:
ivan56 написа:
bubka написа:
boglev написа:Пострадалите от наводненията ще получат ли от държавата поне 1/10 от което дадоха на украинците?
Ще ги настанят ли в хотели по морето?
Нещо не виждам и активистите да се помага на ония, сега да организират същото за българи.
Ама нали не е модерно, не го наливат по медиите.
Лицемерието е на върха, сега

Против съм такива изказвания. Политиката трябва да се отделя от отношението към обикновените хора, които са избягали от войната.

+++
Днес в цялата интернет мрежа е пълно с такива тъпи мнения като горното на патриотоидиоти, които се опитват отново да разделят хората и да използват нещастието на хората само и само да ни кажат, как бягащи от война хора, били "глезени" в хотели с "огромните" 40лв, които така и не разбраха до ден днешен, че тези пари влязоха в джоба на хотелиерите, които по това време на годината, хотелите им са празни.
Дори и държавата да не помогне на тези хора в което се съмнявам, българина е доказал, че помага в такива трудни моменти.

Огромните 40 лева, за някои са животоспасяващи, за бедните пенсионери 40 лева е разликата между живота и смъртта, защото 40 лева може да им купи лекарствата, които им трябват. За незачитащия другите хора като равни (като теб), 40 лева може да не са нищо. Ах колко е жалко да си комплексар.

Пенсионера да не се е радвал на портрета на Тодор Живков и нямаше да са му жизненоважни. Пенсионерите след 2010 получават стабилни пенсии, ако не са се осигурявали на минимална заплата.

Изключително жалко мнение. Как да ти отгворя на глупостите, които си написал. Младото поколение сте абсолютни шматки. Добре, че са били точно хората преди 89 година, които са бачкали като волове и са произвеждали всичко, от краставицата до тежки метали и са работели по мини и заводи, за да може вие неблагодарни пишлемета да можете да си позволите 1 кутия цигари. Недей обръща гръб на обикновения човек, нямаш представа какво беше през комунизма и колко много хора го мразеха. Беше гадно, беше отвратително аз хванах почти края, но беше изключително неприятно време. Но хората на години (след 75 годиншна възраст) с нищо не са залужили да говориш абсолютни глупости на техен гръб.
Знаеш ли кое е най жалкото, че пишлемета и комплексари говорят за неща, които не разбират. Нормално през живота си не сте дарили 1 стотинка на никого, не сте се сблъскали със съдбите на хората. Жалки!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2022 12:52

Когато не си имал достойни младини, няма как да имаш достойни старини. Цигари не пуша. Бачкал като вол и 40 лв са му жизненоважни. Явно не е бачкал или е бил тъп, за да реве за 40 лв днес. За жалост веднъж дарих 50 лв. и същия човек без част от ръката го видях с пура от 20 лв. Явно пушенето му е приоритет пред протезата.

И изобщо не ми пука за старите хора. В мнозинството си са пълни дебили. По-невъзпитани и нагли от тинейджъри.

А на комплексарчето мога да напиша, че е единственото, което постоянно търси вншманието на Смит за мнение и пак прехвърля недъзите си на някого друг. За Костов многократно ти е обяснявано, но явно си твърде тъп. Както и многократно съм писал, че не съм му фен, но явно си твърде тъп, за да го запомниш, заешка душице. Придържай се към копираните мнения на потребители от други форуми и сайтове за фалшиви новини и не си напрягай тъпата главица.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2022 12:59

pomiqrat написа:За Костов многократно ти е обяснявано, но явно си твърде тъп. Както и многократно съм писал, че не съм му фен, но явно си твърде тъп, за да го запомниш, заешка душице. Придържай се към копираните мнения на потребители от други форуми и сайтове за фалшиви новини и не си напрягай тъпата главица.

Tи си обяснявал за Иван Костов !? Сериозно ? Щото нещо не помня... Ако беше обяснявал, поста ти щеше да стои в темата за форумни бисери, понеже щеше да тръгнеш с разсъжденията, а това мигновено довежда до дебилщини.

П.С.
Иначе, това, ти, да твърдиш, че някой бил тъп е страхотно. Все едно Искра Фидосова да се присмива на някоя, че е дебела...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2022 13:08

Твърде тъп си, но това не ми доставя удоволствие, защото натоварваш обществото.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2022 13:12

pomiqrat написа:Твърде тъп си, но това не ми доставя удоволствие, защото натоварваш обществото.

Добре, де... Ти като си умен, обясни... Искам, да ми обясниш, използвайки икономически похвати, закони и прочее.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 сеп 2022 13:30

pomiqrat написа:Когато не си имал достойни младини, няма как да имаш достойни старини. Цигари не пуша. Бачкал като вол и 40 лв са му жизненоважни. Явно не е бачкал или е бил тъп, за да реве за 40 лв днес. За жалост веднъж дарих 50 лв. и същия човек без част от ръката го видях с пура от 20 лв. Явно пушенето му е приоритет пред протезата.

И изобщо не ми пука за старите хора. В мнозинството си са пълни дебили. По-невъзпитани и нагли от тинейджъри.

А на комплексарчето мога да напиша, че е единственото, което постоянно търси вншманието на Смит за мнение и пак прехвърля недъзите си на някого друг. За Костов многократно ти е обяснявано, но явно си твърде тъп. Както и многократно съм писал, че не съм му фен, но явно си твърде тъп, за да го запомниш, заешка душице. Придържай се към копираните мнения на потребители от други форуми и сайтове за фалшиви новини и не си напрягай тъпата главица.

Толкова си смешен, че е време да спреш да пишеш. Жалко, че същества като теб има в тази държава, дори и на тази планета. Ти си една утайка и винаги ще останеш такава, и да това е нападка към теб, защото си го заслужаваш, рядко се среща такъв егоцентрик с комплекс, не били заслужавали хората, ти какво си заслужил бе некадърен куфар такъв, цял живот си носен на гръб. Ако е по заслуги, до сега щеше да си в някое дере. Надвям се да ми сложат бан. А на теб полжевам, в близкото бъдеще да не видиш и 40 лева, жалка хлебарка. Срам и позор за всички наше деди дали живота си за да може малоумни и жалки индивиди като теб да съществуат. Видов ден идва, тик так.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 04 сеп 2022 13:31

Sstefanov написа:
pomiqrat написа:Когато не си имал достойни младини, няма как да имаш достойни старини. Цигари не пуша. Бачкал като вол и 40 лв са му жизненоважни. Явно не е бачкал или е бил тъп, за да реве за 40 лв днес. За жалост веднъж дарих 50 лв. и същия човек без част от ръката го видях с пура от 20 лв. Явно пушенето му е приоритет пред протезата.

Толкова си смешен, че е време да спреш да пишеш. Жалко, че същества като теб има в тази държава, дори и на тази планета. Ти си една утайка и винаги ще останеш такава, и да това е нападка към теб, защото си го заслужаваш, рядко се среща такъв егоцентрик с комплекс, не били заслужавали хората, ти какво си заслужил бе некадърен куфар такъв, цял живот си носен на гръб. Ако е по заслуги, до сега щеше да си в някое дере. Надвям се да ми сложат бан. А на теб полжевам, в близкото бъдеще да не видиш и 40 лева, жалка хлебарка. Срам и позор за всички наше деди дали живота си за да може малоумни и жалки индивиди като теб да съществуат. Видов ден идва, тик так.

Ти пък, кво му се връзваш на глупостите. Пише, колкото да не заспи...
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 04 сеп 2022 13:45

Този няма никаква спирачка с лъжите си.

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 сеп 2022 13:51

Sstefanov написа:

Кой ме носи на гръб? Виденов ден мина и си го докараха всички онези жалки хорица, които били работили като волове и мразели комунизма, живеещи бедно днес и радвали се на строя с бутилка ракия всяка вечер.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 04 сеп 2022 14:03

pomiqrat написа:
Sstefanov написа:

Кой ме носи на гръб? Виденов ден мина и си го докараха всички онези жалки хорица, които били работили като волове и мразели комунизма, живеещи бедно днес и радвали се на строя с бутилка ракия всяка вечер.

Отговарям ти за последно, не става дума за хора с ракия или кой се е радвал на строя бе келеш. Става въпрос за женици и дядовци, които поради една или друга причина са загубили близките си, хора които са преживаля най тежкото нещо на света (ако не знаеш какво е, значи си пълен идиот), хора които са останали без нищо защото държавата ги смаза и не им помогна, хора които са болни и не могат да си позволят сами да си отглеждат прехраната, хора които за над 70 години и няма никой до тях да им помогне, хора които са изградили тази държава и са дали всичко за нея> Стотици такива села има хиляди такива хора, които не са се кланяли на никого, а работеха във всяка една минута от живота си, но съдбата ги накара да останат сами, държавата отказва да им помогне а помага на такива като теб, жалки твари, които мислят само за себе си. Ако беше ходил по планинските села около Враца, Монтана , Родопите и още много други места, щеше да знаеш какво е - какво е съдбата на една баба останала без 2мата си сина, които са починали от болест, млади, млади. Мъжа и е в безпомощно състояние и тя се грижи за него, щеше да знаеш какво и е , като я погледнеш в очите. Как държавата и тъпанари като теб са абдикирали от нея, защото е заменима и защото не ги интересува, тя не е важна. Щеше да знаеш, че за нея 40 лева помощ са на живот и смърт. А още колко такива съдби има, хиляди. Забравени от бога и държавата. Защото не са лесни гласове, защото ще трябва да се напрегнат малко и да си нарушат спокойствието за да им помогнат. Колко майки на болни дечинца са обречени да ги гледат до като умрат, защото няма държава, която да им помогне. 40-те лева са символ на некадърността хора като теб и всички замесени в огромните схеми в тази държава.

Върни се в “Свободна зона”