Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот bubka » 01 сеп 2022 21:32

paceto написа:Член си на НАТО и като такъв ще взимаш участие в подобна война без значение дали ти харесва или не.

А, хубаво, добре. Ама ако се върнеш от САЩ като почне такова нещо и си наемеш квартира в някое селище възможно най-близко до някоя американска база. Обещавам и аз да участвам тогава.
Последна промяна от bubka на 01 сеп 2022 21:33, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 сеп 2022 21:32

Западът не е само САЩ колко пъти да го повтарям, ама разбирам че ви се е загнездило в главата от едно време, когато под запада става дума само за САЩ. Франция, Германия, Италия, Испания, Англия също са на запад от България.

Мен не ме мисли, аз си имам дом и няма нужда да наемам квартири, а ако избухне война аз ще се бия и няма да бягам. В такава война ако избухне по принцип няма къде да се скриеш, така че отиваш и се биеш.

Ще участваш? Интересно на коя ли страна ще застанеш? :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 сеп 2022 21:40

paceto написа:От 2021 година.

Изображение

Йеп, след като почнахме да гоним техни дипломати, американецо.
Леко ти изневерява паметта и пропускаш някои събития.
А почнахме да ги гоним по заповед на твоята страна, която е начело на Запада и взима решенията каква политика да води Запада и каква война да почне Запада, за да демократизира някоя пустиня.

Чудно, как само руски шпиони разкриха в последните години нашите служби.
Ни един беларуски, китайски шпионин...
Просто няма начин беларуските и китайските дипломати да не са шпиони.
Нашето разузнаване е много кадърно, да се разрови и да намери инфилтрираните шпиони и от тия две зли страниИзображение
Последна промяна от Groucho на 01 сеп 2022 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 сеп 2022 21:43

Ми ще ги гоним като са се събрали у нас като мравуняк и само бъркат нещата у нас ще ги гоним. 200 дипломати за страна като България, че дори толкова няма в САЩ от руска страна. На вас ако ви харесва да си играят игричките и двата лагера на нашата територия Ок, ама на мен хич не ми харесва и предпочитам да играя само в единият отбор и той със сигурност не е Русия на Путин.

И за пореден път ще го кажа, че аз срещу Русия като народ нямам нищо против, а имам против политиката на Путин. За всички е добре, когато се разбират всички страни, но това за един нормален човек би трябвало да му е ясно, че няма как да си приятел с всички.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 сеп 2022 21:46

Ма, разбира се, мравуняк от шпиони. А от Беларус и Китай няма ни един шпионин у нас.
Е, поне, докато Вашингтон не помогне на нашите топагенти да ги открият, деИзображение
Последна промяна от Groucho на 01 сеп 2022 21:46, променено общо 1 път.

Capitan1Puyol

Мнениеот Capitan1Puyol » 01 сеп 2022 21:46

Не съм чул и видял беларуски държавни или недържавни медии да се занимават с антибългарска пропаганда, както е в Русия. След Украйна, вторите сме ние дето все сме им в устата - предатели на Православието, американски лизачи и т.н. - почти всеки ден.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов. :)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 сеп 2022 21:48

Нашите политици са американски лизачи. Видя се при гласуването за РСМ. Знае се коя държава има военни бази у нас.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 01 сеп 2022 21:50

Русия от години влияе у нас на всичко много повече от САЩ или някоя друга държава от ЕС. Това и слепец го вижда освен руските поддръжници в този форум. Свалят си правителства, назначават си удобни хора по високите етажи на властта и трябва да сте мега малоумни за да не го виждате, а и двуличните за да го отричате. Само преди 2 месеца свалиха редовно правителство понеже не им играеше по свирката, а не помня американците до сега да са сваляли такова до сега.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 сеп 2022 21:51

А тези които действат по команда от Москва какви са, а те не са малко и се виждат с просто око? Тях ще ги коментираме или само трябва да коментираме другите?

Преди два дни Николай Малинов, който има движение Русофили и дори сега ще се явява на изборите с партията Възраждане на Отечеството, беше гост в Русия на някакво политическо предаване по Първи канал. Там говореше колко държавата България обичала Русия и всички били с Русия, което е откровена лъжа. Същият този човек беше награден от Путин с Орден на Дружбата, а сега ще влиза в парламентарните избори.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 01 сеп 2022 21:53

Aмериканоси, проста логика: ако Русия влияеше повече на България в сравнение със САЩ, тук нямаше да има американски бази.
Преди бяхме лизачи на СССР, сега сме лизачи на Вашингтон. Продължавайте с опитите да отричате очевидното.

Върни се в “Свободна зона”