Винаги във вас има топла храна! Рап творение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MORSKI написа:Бижутера написа:Значи правя една презентацийка и почти я завърших, но има още две неща които да свърша:
1. Искам да си вкарам музика в проекта. Но ако може да го направя така че тя да почне автоматично с пускането на проекта, а не да излизат бутончета, които където и да сложа все ще пречат.
2. Накрая как да приключа проекта та да си стане като филмче? Да го конвертирам или какво...?
Мерси предварително за помощта.
2: Не ти разбрах въпроса? Ако искаш клип на програмата Movie maker записваш картинки и звуци и го зпаисваш в mpeg формат...
AnalBreaker написа:
Винаги във вас има топла храна! Рап творение
Бижутера написа:абсолютно си губя времето заради пиперков....ти зарежи, ама имам да правя нещо подобно и при кафтанджиев
AnalBreaker написа:MORSKI написа:Бижутера написа:Значи правя една презентацийка и почти я завърших, но има още две неща които да свърша:
1. Искам да си вкарам музика в проекта. Но ако може да го направя така че тя да почне автоматично с пускането на проекта, а не да излизат бутончета, които където и да сложа все ще пречат.
2. Накрая как да приключа проекта та да си стане като филмче? Да го конвертирам или какво...?
Мерси предварително за помощта.
2: Не ти разбрах въпроса? Ако искаш клип на програмата Movie maker записваш картинки и звуци и го зпаисваш в mpeg формат...
Според мен иска като пусне презентацията и слайдовете да си вървят без да бута нищо. Това става като нагласиш слайдовете на определен брой секунди да се сменят
modor написа:
AnalBreaker написа:modor написа:
Слушал съм му почти всички рап хитове
kokic1986 написа:ибаси изумруда - не мога да спра да се хиля
MORSKI написа:Бижутера написа:абсолютно си губя времето заради пиперков....ти зарежи, ама имам да правя нещо подобно и при кафтанджиев
Втория не ни е преподавал и нямам наблюдения върху него...
Но Чушкопеков е пичСпоко
![]()
Поне разбра ли нещо от това, което ти обясних?
AnalBreaker написа:kokic1986 написа:ибаси изумруда - не мога да спра да се хиля
Ти не си ли чувал за тоя![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 4 госта