Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2010 23:28

Madridist написа:
slavia_forever написа:
Madridist написа:Марти евала за аватара, супер е :)

Реклама е! ХАХАХААХХААХАХАХАХАХАХА :lol: :lol:

:lol: А на мен ми е много интересно, другото лято,ако Фабрегас отиде в Барселона, Марти, каква снимка ще слага :(
Май нещата отиват на нов профил- Насри, Чамак. Аз лично предлагам Бакари Саня :mrgreen:

На тоя въпрос вече съм ти отговарял 8-) Няма да има промяна. 8-) А иначе-разбира се, че е супер, нали аз съм го избирал :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2010 23:29

Rodn1 написа:Справедливост.
Не на комунизма!

:!: :!: :!: :!: :idea: :idea: Подкрепям!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 окт 2010 23:37

Да ви се похваля днес измислих начин как да си вдигна заплатата :mrgreen: Понеже шефа отиде някъде с жена си и остави детето си на 3г. аз да го карам на градина ми хрумна невероятна идея! Днес като го прибирах към баба му му купих бонбони по негов избор! избра някакви за 0,55лв което беше супер цена. [offtopic]Ако беше посегнало към по-скъпи щях да го ударя през ръката! :lol:[/offtopic] След това детето ме хареса и не искаше да ходи при баба си а искаше да остане с мен. Оттам ми дойде самата идея: Ако успея да привлека на моя страна ще мога да го науча да вика на баща си "Тате вдигни заплатата на бате Драго"! Дали ще се получи? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 окт 2010 23:40

TPAKTOP написа:Да ви се похваля днес измислих начин как да си вдигна заплатата :mrgreen: Понеже шефа отиде някъде с жена си и остави детето си на 3г. аз да го карам на градина ми хрумна невероятна идея! Днес като го прибирах към баба му му купих бонбони по негов избор! избра някакви за 0,55лв което беше супер цена. [offtopic]Ако беше посегнало към по-скъпи щях да го ударя през ръката! :lol:[/offtopic] След това детето ме хареса и не искаше да ходи при баба си а искаше да остане с мен. Оттам ми дойде самата идея: Ако успея да привлека на моя страна ще мога да го науча да вика на баща си "Тате вдигни заплатата на бате Драго"! Дали ще се получи? :?

Не :lol: :lol: :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 окт 2010 23:40

TPAKTOP написа:Да ви се похваля днес измислих начин как да си вдигна заплатата :mrgreen: Понеже шефа отиде някъде с жена си и остави детето си на 3г. аз да го карам на градина ми хрумна невероятна идея! Днес като го прибирах към баба му му купих бонбони по негов избор! избра някакви за 0,55лв което беше супер цена. [offtopic]Ако беше посегнало към по-скъпи щях да го ударя през ръката! :lol:[/offtopic] След това детето ме хареса и не искаше да ходи при баба си а искаше да остане с мен. Оттам ми дойде самата идея: Ако успея да привлека на моя страна ще мога да го науча да вика на баща си "Тате вдигни заплатата на бате Драго"! Дали ще се получи? :?

:lol: :lol: :lol:

Това съм го гледал и по филмите и никога не се оказва сполучливо! Както се казваше в една песен: "Бате, по-добре недей!"
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 окт 2010 23:41

Да не стане - "Тате, Бате Драго каза да му вдигнеш заплатата" ? :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 окт 2010 23:43

Converse написа:

Да не стане - "Тате, Бате Драго каза да му вдигнеш заплатата" ? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 07 окт 2010 23:44

Утре ще му купя на детето нещо по-скъпо и ще видим как ще реагира! :mrgreen: :lol: Но все пак ще е до 5лв че вече съм човек с кредит и то жесток! :cry:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 окт 2010 23:45

TPAKTOP написа:Утре ще му купя на детето нещо по-скъпо и ще видим как ще реагира! :mrgreen: :lol: Но все пак ще е до 5лв че вече съм човек с кредит и то жесток! :cry:

Купи му хамстер :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 окт 2010 23:46

Converse написа:
TPAKTOP написа:Утре ще му купя на детето нещо по-скъпо и ще видим как ще реагира! :mrgreen: :lol: Но все пак ще е до 5лв че вече съм човек с кредит и то жесток! :cry:

Купи му хамстер :lol:

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”