CTAHKO написа:Zaash написа:Аз пък ви питам всички които така нахъсано плюете по Борисов и го поставяте в какви ли не коалиции, какво искате?
Или искате Бсп отново на власт или се опитвате да манипулирате в полза на РБ. Толкова сте прозрачни, че ако не забелязвате както и по другите форуми, масово се плюе по Борисов, а като минат избори пак победил. Все едно че от някъде се пръкват тези избиратели дето досега не са били в България. Усещате ли го този момент???
Не ви ли прави впечатление???
И медиите са на бсп-сдс полюсите и едните и другите унижават и обвиняват Герб за щяло и нещяло и на изборите 'кво, народът бил глупав заключавате всички вкупом...
Толкова сте жалки!
Не е задължително болшинството избиратели да са гласували за него, за да спечели изборите

В Костинброд го видяхме

Или както е казал премъдрият Сталин
"Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете"

И какво видя от случая Костинброд????
А, питам????
Какво ????
или КОЙ?????
Бареков с парите на Василев и в коалиция с Манолова една жестока манипулация.
Стана ли ясно че преди са печатани в повече бюлетини???
През 90 ако не ме лъже паметта е имало случай и с много повече брой бюлетини в резерв, ама това не ти изнася да се коментира!!!
И най вече , я ми обясни как точно щяха да влязат като бройка тези бюлетини! Ама самата процедура ми обясни, че и на децата стана ясно, че няма как да стане!!!
И не на последно място, цяла седмица медиите си спестяваха конкретното име на дпс за купуване на гласове в северна България, нищо че законът го позволява стига да не се агитира в полза!? Което беше и малката голяма вратичка Бареков да не е зад решетки, нищо че по малките часове в деня за размисъл по тв7 се въртеше повторно интервю на Станишко което си е агитация от всякъде, но само Сем се намесиха с някаква мижава глоба.
Така че ако обичаш да замълчиш за Костинброд, че не е в твоя полза!!!