Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Борисов: Ако нямам 121 депутата, оставям ви пак на ДПС и БСП

Мнениеот BRF » 23 юли 2014 10:29

W84me написа:
CTAHKO написа:За когото и да гласуваш все си е тая ;) Не ти решаваш кой ще е на власт, а Маккейн 8-)

И ти си прав. Все пак искам да чуя аргументите на тия, дето искат Боко, нали беше на власт, какво промени към по-добро? Аз помня само за рекет на бизнеса, повишение на цените на тока с 30% за 3 години, замразени заплати и пенсии...

Ако визираш мен,никъде не съм казал да се гласува за ГЕРБ!Просто управлението между комунистите и турците е най-гадното според мен!Мога и да дискутирам по въпроса!

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 23 юли 2014 10:33

Когато ни управляваха ГЕРБ положението беше много по зле от сегашното. Въобще, ако се правят тези парарлели кой е по голямото зло дали ДПС и БСП или ГЕРБ, без съмнение това са ГЕРБ. Да не забравяме и колко жестока беше пропагандата по телевизията и навсякъде тогава, а и сега се възражда. Това е причина за твоята заблуда, че си мсилиш, не са чак толкова черни. Не можеш да четеш между редовете на това, което ти се представя.
Ако РБ направят колация с тази престъпна шайка, няма да гласувам за никой.
Последна промяна от foetuss на 23 юли 2014 10:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2014 10:34

GOLEADOR написа:
W84me написа:
GOLEADOR написа:Преди да направи миналото правителство имаше консултации със сините,РЗС и Атака.Те му обещаха подкрепа и ББ направи кабинета.Сега вече няма с кой да се коалира.Тройната коалиция (БСП,ДПС и Атака) са против ГЕРБ , а РБ поставят неизпълними условия и за това коалиция с тях при 119 депутата за ГЕРБ в НС няма да има.

ДПС не ги пиши в това число, ще се надушат с Бойко.
Това лесмо ще го разберем.
Ако си прав избори няма да има.ГЕРБ и ДПС в момента имат мнозинство и могат да управляват България.Ако ще БСП и Атака да не влизат в парламента.Ако не си прав избори ще има.И тогава гласувайте за ГЕРБ за да имат 121 депутата и така ДПС ще е далеч от властта!

И ГЕРБ и ДПС знаят, че една подобна коалиция в момента би вдигнала сериозно общественото напрежение, но това съвсем не им пречи да си подхвърлят топката. ДПС има властта да свали това правителство и го направи, а синхорнизираните действия в последно време дават предпоставки, че има някакво съглашателство помежду им. Интересно, че Пеевските медии изведнъж отново преустановиха атаката срещу ГЕРБ, а това не може да е случайно явление! Вече на няколко пъти ставахме свидетели, как въпросните медии се объщат срещу всеки неудобен противник! Сходната позиция на ГЕРБ и ДПС по актуализацията на бюджета със 7 милиарда отново говори за синхрон в действията помежду им..

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2014 10:35

foetuss написа:Когато ни управляваха ГЕРБ положението беше много по зле от сегашното. Въобще, ако се правят тези парарлели кой е по голямото зло дали ДПС и БСП или ГЕРБ, без съмнение това бяха ГЕРБ.

:lol: И кое е по-доброто днес!По-високи са заплатите и пенсиите ли?По-ниски са цените на ток,вода,парно ли?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 юли 2014 10:36

foetuss написа:По времето на управлението на ГЕРБ бяхме много по зле, въобще, ако се правят тези парарлели кой е по голямото зло дали ДПС и БСП или ГЕРБ, без съмнение това бяха ГЕРБ.

В световна криза как искаш да е/Или викаш като фалира фирмата и заплатата ти скача.Ми няма такъв филм.Що се отнася за коалиция между ГЕРБ и РБ то такава ще има само ако ГЕРБ имат 121 депутата в НС!Това заяви днес по Нова ББ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 23 юли 2014 10:37

Абе вие не разбрахте ли,че има само една партия?Какъв Герб,дпс,Бсп и други филиалчета на ДС и БКП.Изхода е лострация до дупка само,че няма кой да я проведе.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 23 юли 2014 10:38

CTAHKO написа:
Zaash написа:Аз пък ви питам всички които така нахъсано плюете по Борисов и го поставяте в какви ли не коалиции, какво искате?
Или искате Бсп отново на власт или се опитвате да манипулирате в полза на РБ. Толкова сте прозрачни, че ако не забелязвате както и по другите форуми, масово се плюе по Борисов, а като минат избори пак победил. Все едно че от някъде се пръкват тези избиратели дето досега не са били в България. Усещате ли го този момент???
Не ви ли прави впечатление???
И медиите са на бсп-сдс полюсите и едните и другите унижават и обвиняват Герб за щяло и нещяло и на изборите 'кво, народът бил глупав заключавате всички вкупом...
Толкова сте жалки!

Не е задължително болшинството избиратели да са гласували за него, за да спечели изборите 8-) В Костинброд го видяхме 8-) Или както е казал премъдрият Сталин "Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете" :!:

И какво видя от случая Костинброд????
А, питам????
Какво ????
или КОЙ?????
Бареков с парите на Василев и в коалиция с Манолова една жестока манипулация.
Стана ли ясно че преди са печатани в повече бюлетини???
През 90 ако не ме лъже паметта е имало случай и с много повече брой бюлетини в резерв, ама това не ти изнася да се коментира!!!
И най вече , я ми обясни как точно щяха да влязат като бройка тези бюлетини! Ама самата процедура ми обясни, че и на децата стана ясно, че няма как да стане!!!
И не на последно място, цяла седмица медиите си спестяваха конкретното име на дпс за купуване на гласове в северна България, нищо че законът го позволява стига да не се агитира в полза!? Което беше и малката голяма вратичка Бареков да не е зад решетки, нищо че по малките часове в деня за размисъл по тв7 се въртеше повторно интервю на Станишко което си е агитация от всякъде, но само Сем се намесиха с някаква мижава глоба.
Така че ако обичаш да замълчиш за Костинброд, че не е в твоя полза!!!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 юли 2014 10:40

ББ се опитва да изнудва дясномислещите избиратели да гласуват за него за да има пълно мнозинство, но няма как да стане. Анализа на изборните резултати показа, че избирателите на РБ са най-образованите като 65% от всичките им избиратели са висшисти. Простия човек можеш да го манипулираш за разлика от интелигентния. Борисов не можа да разбере, че има десни избиратели, които никога не биха гласували за него - човекът, който ходи на откриването на паметник на Тодор Живков в Правец. Дори да не съществува РБ тези избиратели пак няма да гласуват за него. Или няма да гласуват, или ще изберат нова алтернатива, но не и него! Аз лично никога не бих гласувал за ДПС по морални причини, за БСП по идеологически причини, а за ГЕРБ по интелектуални :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

foetuss
Контакти:

Мнениеот foetuss » 23 юли 2014 10:40

BRF написа:
foetuss написа:Когато ни управляваха ГЕРБ положението беше много по зле от сегашното. Въобще, ако се правят тези парарлели кой е по голямото зло дали ДПС и БСП или ГЕРБ, без съмнение това бяха ГЕРБ.

:lol: И кое е по-доброто днес!По-високи са заплатите и пенсиите ли?По-ниски са цените на ток,вода,парно ли?

сравнение с ГЕРБ се спарвиха по добре, това не променя факта, че и при Орешарски беше пълна катастрофа.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 23 юли 2014 10:41

Хахахаха да се смея ли, да плача ли ? Разни гербаджийски тролове убеждават, че трябвало пак да изберем Тиквоча, за да не управлявали пак БСП и ДПС - Вие нормални ли сте бе хора ? Осъзнавате ли въобще докъде сме се докарали ? Нали уж протестирахме за справедливост и по-добър живот. Върне ли се тоя малоумник на власт какво ще се промени питам аз ? И защо ГЕРБ трябва да има 121 депутата, защо не някоя друга политическа партия да няма 121 депутата - ми нали тогава пак ДПС няма да са във властта....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Върни се в “Свободна зона”