garfild8 написа:TPAKTOP написа:Статистика за днес 05.Окт.(Вт)
Онлайн 388
Посещения 11 462
Уникални 7 893
Импресии 53 380
Кво ще рече уникални?
Като на Бижутера и онзи симпатяга Караджов.
и Маргина не беше лош

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
garfild8 написа:TPAKTOP написа:Статистика за днес 05.Окт.(Вт)
Онлайн 388
Посещения 11 462
Уникални 7 893
Импресии 53 380
Кво ще рече уникални?
Като на Бижутера и онзи симпатяга Караджов.
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Кво ще рече уникални?
modor написа:TPAKTOP написа:Кво ще рече уникални?
Аз,Ти,Аналния и.т.н.......
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
modor написа:TPAKTOP написа:Кво ще рече уникални?
Аз,Ти,Аналния и.т.н.......
modor написа:отивам да готвим
TPAKTOP написа:мен ми е много смешно за Славията!От 11000 поста сигурно 8000 са "Темата се изчерпа" или "Спазвайте т.5"
![]()
![]()
ЕМИЛ написа:TPAKTOP написа:мен ми е много смешно за Славията!От 11000 поста сигурно 8000 са "Темата се изчерпа" или "Спазвайте т.5"
![]()
![]()
това е поста на деня
![]()
ЕМИЛ написа:Няма да те банира за това.Дишай спокойно.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 9 госта