TPAKTOP написа:Вече не е опасно само по улиците... Лошзунгът на гара Мездра "Здрав, железен път - сигурен транспорт" вече не е актуален![]()
Добре са се подредили
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TPAKTOP написа:Вече не е опасно само по улиците... Лошзунгът на гара Мездра "Здрав, железен път - сигурен транспорт" вече не е актуален![]()
modor написа:TPAKTOP написа:Вече не е опасно само по улиците... Лошзунгът на гара Мездра "Здрав, железен път - сигурен транспорт" вече не е актуален![]()
Добре са се подредили
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
AnalBreaker написа:Кво прайте, роми?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:AnalBreaker написа:Кво прайте, роми?
Опитвам се да работя, уча и следя форума и ФБ едновременно. Познай колко ми се получава.
AnalBreaker написа:rhaegar написа:AnalBreaker написа:Кво прайте, роми?
Опитвам се да работя, уча и следя форума и ФБ едновременно. Познай колко ми се получава.
Първите две изобщо не ти се отдавт
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
AnalBreaker написа:Спам темата се измести в "игри и забавления"
MORSKI написа:темата е иновативна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта