Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2010 11:48

rhaegar написа:В средата на втория. Ако ми намериш ляв бек, ще е супер, че аз карам със Салваторе Ароника и Асиер дел Орно.

Виж в Коринтианс, има един Dodo, който е наистина страхотен! Много млад, но със страхотни показатели! Аз ако съм на твое място изобщо няма да се замислям да го пускам! Играе си в ШЛ и изобщо не му дреме! :) ;) Виж го и кажи дали ти харесва ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2010 11:51

Cesc Fabregas написа:
rhaegar написа:В средата на втория. Ако ми намериш ляв бек, ще е супер, че аз карам със Салваторе Ароника и Асиер дел Орно.

Виж в Коринтианс, има един Dodo, който е наистина страхотен! Много млад, но със страхотни показатели! Аз ако съм на твое място изобщо няма да се замислям да го пускам! Играе си в ШЛ и изобщо не му дреме! :) ;) Виж го и кажи дали ти харесва ;)

Не го пуснаха първия сезон. Ще опитам да го взема след края на сезона, щото с наличните пари изкупвам млади италиански таланти, за да имам HG за евротурнирите. Иначе ако ми отпуснат 50 милиона взимам Кришито и Хълк и заспива отбора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 11:52

rhaegar написа:
Cesc Fabregas написа:

Не го пуснаха първия сезон. Ще опитам да го взема след края на сезона, щото с наличните пари изкупвам млади италиански таланти, за да имам HG за евротурнирите. Иначе ако ми отпуснат 50 милиона взимам Кришито и Хълк и заспива отбора.

Айде вземай го тоя Хълк че да не играе втория мач :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2010 11:54

Ако ставаше така, щях да го взема в Левски.

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2010 11:56

rhaegar написа:
Cesc Fabregas написа:

Иначе хареса ли ти? :?
За нападател ти препоръчвам да видиш Dentinho, Felipe Caicedo и ROBERT LEWANDOWSKI! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2010 12:04

Аз имам вдин списък с таланти, който някакъв руснак мисля прави всяка година. За всеки пост има поне по 6-7, а нападателите са сигурно 30. Като се прибера довечера ме подсети да ти го пратя, може да си избереш нещо. Левандовски съм го пробвал, става, но в нападение съм добре-имам Пацини, Куалярела, Лавеци и Кристалдо (бтв можеш да го погледнеш), ако взема и Хълк ще е страшно. Халфове са Гуардадо и едно бразилско пишлеме Зезиньо от ляво, но чакам Йоан Моло зимата, в средата Блази или Томпсън дефанзивни, Хамсик или Дефур плеймейкър, отдясно Нинис или Гранеро.

Ако искаш евтин и страшен офанзивен халф-Veratti, а централен защитник Kryvtsov. На вратата Ареола или Лунг правят чудеса.

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2010 12:07

Veratti i Lung са ми титуляри в Левски ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 окт 2010 12:08

rhaegar написа:Аз имам вдин списък с таланти, който някакъв руснак мисля прави всяка година. За всеки пост има поне по 6-7, а нападателите са сигурно 30. Като се прибера довечера ме подсети да ти го пратя, може да си избереш нещо. Левандовски съм го пробвал, става, но в нападение съм добре-имам Пацини, Куалярела, Лавеци и Кристалдо (бтв можеш да го погледнеш), ако взема и Хълк ще е страшно. Халфове са Гуардадо и едно бразилско пишлеме Зезиньо от ляво, но чакам Йоан Моло зимата, в средата Блази или Томпсън дефанзивни, Хамсик или Дефур плеймейкър, отдясно Нинис или Гранеро.

Ако искаш евтин и страшен офанзивен халф-Veratti, а централен защитник Kryvtsov. На вратата Ареола или Лунг правят чудеса.

оже, ще те подсетя ;) Тоя Моло играе ли, става ли за нещо? :?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 окт 2010 12:14

Ми един приятел го ползва в Нюкясъл, вика изтрай го 10-15 мача ще е зле, после няма спиране. Ти хвърли око на тоя Kryvtsov, на 18-19 години е, няма такъв централен защитник. Heading, Marking, Tackling, Concentration, Agility, абе всичко важно за тоя пост е 16 и нагоре, даже има 20-ки.

Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 04 окт 2010 12:47

Вече не е опасно само по улиците... Лошзунгът на гара Мездра "Здрав, железен път - сигурен транспорт" вече не е актуален :mrgreen:
Изображение
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Свободна зона”