Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ЕМИЛ написа:А кой ще е тренер на форумският отбор ?

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:ЕМИЛ написа:А кой ще е тренер на форумският отбор ?
Въпроса е да се съберем! Треньор не ни требе! Като се съберем и седнем на маса ще видиш каква тактика ще направим!
 дайте ми каса бира и ще викам цял мач
 дайте ми каса бира и ще викам цял мач  
   може и след това
 може и след това 
Madridist написа:ЕМИЛ написа:TPAKTOP написа:Я дайте да сформирама най-накрая форумен отбор!!!!! Искам да ги смачкаме всички!!! Все пак сме спортен форум!
Срещу кого ще играете ?
Можем да играем срещу форума на бг-мама
 Баниран е защото е пуснал тема "всички самотни майки с до 1 дете да ми звъннат"
 Баниран е защото е пуснал тема "всички самотни майки с до 1 дете да ми звъннат"  
modor написа:TPAKTOP написа:ЕМИЛ написа:А кой ще е тренер на форумският отбор ?
Въпроса е да се съберем! Треньор не ни требе! Като се съберем и седнем на маса ще видиш каква тактика ще направим!
Мене ме бройте ама от ултраситедайте ми каса бира и ще викам цял мач

може и след това

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
modor написа:Мене ме бройте ама от ултраситедайте ми каса бира и ще викам цял мач

може и след това

modor написа:TPAKTOP написа:ЕМИЛ написа:А кой ще е тренер на форумският отбор ?
Мене ме бройте ама от ултраситедайте ми каса бира и ще викам цял мач

може и след това

ЕМИЛ написа:

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта