TPAKTOP написа:sladi4koto написа:пффф още съм сладичко
Нямаш ли часовниче което да отброява в колко часа сладичкото ще се превърне в помияр?
След около 6 дни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TPAKTOP написа:sladi4koto написа:пффф още съм сладичко
Нямаш ли часовниче което да отброява в колко часа сладичкото ще се превърне в помияр?
sladi4koto написа:TPAKTOP написа:sladi4koto написа:пффф още съм сладичко
След около 6 дниТука ма затруднява сега това ИП
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
sladi4koto написа:По-скоро "Грозното патенце" от помияр в сладичко
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
modor написа:Стефан Данаилов в Стъклен Дом?!?!?! Слон в стъкларски магазин!
TPAKTOP написа:modor написа:Стефан Данаилов в Стъклен Дом?!?!?! Слон в стъкларски магазин!
Ама на времето си е бил симпатяга!

gunner4life написа:TPAKTOP написа:modor написа:Стефан Данаилов в Стъклен Дом?!?!?! Слон в стъкларски магазин!
Ама на времето си е бил симпатяга!
.... и е вършал наред
Madridist написа:И в Пловдив тестват нещо, но нищо не мога да разбера,защото жената която говори, май и яде едновременно
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта