Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот vvessel » 02 ное 2020 22:12

Сашо написа:
Thsmith написа:Ох, дано Дони да спечели някоя гръмка победа и да прекрати всички тези дивотии. Ако силово рестартира икономиката там и забрани глупостите, неминуемо и европейските плъхове ще трябва да го последват за да не ги избесят по някое време.

Няма Дони, няма Мони! Всичките са пешки на един Играч. А този играч си има план за много ходове напред. „Ако изборите можеха да променят нещо, щяхме да ги забраним“! Това е предупредил играча, казано индиректно от една от пешките ;)
Маскарада ще си продължава докато не се завършат целите. А ние ще си бъдем просто очевидци. Не за друго, ами сме твърде прости, за да бъдем нещо повече :lol: Личния избор се свежда само до това, дали да бъдеш спокоен и самостоятелно мислещ очевидец или психясан очевидец с промит, изпържен от медиите мозък.

Не е точно така. Една от целите на пЛандемията е свалянето на Тръмп от власт. Двамата с Байдън играят в различни отбори. Не че Байдън играе изобщо. Той е удобния сламен човек, който е сложен за парлама. Обикновена пионка играеща по свирката на глобалния капитал. Докато Тръмп е националист, доколкото това е възможно в щатите. Не случайно каза, че ако го изберат на 4-ти няма повече да чуят за ковид.
https://youtu.be/hyH4VcGBAHI
Но естествено ще се продават ваксини :) Все пак човека е бизнесмен и от това ще се направят много пари.
Ако някой си мисли, че има политик, който наистина мисли за народа си, трябва да иде да се прегледа. Всеки който, както може се възползва от създалата се ситуация. Ето руснаците , по-точно Путин, се възползва перфектно от ситуацията, като промени конституцията и вкара разни доста спорни закони за личните данни. Който е на власт Ковида му идва дюшеш. Само наш'та Тиква като я погледнем кви ги върши и всичко е ясно :)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 02 ное 2020 22:27

Прибрах се малко в Толбухин тези дни и ми трябваше направление от личният лекар. Познавам я от 15 години. Ставаше въпрос за "Корона-та". Отговора на личният ми лекар беше: "ВСИЧКО Е ЕДНА ОГРОМНА ИЗМАМА, КОЯТО ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ДА СЕ ЗАТВОРИ И ДА СЕ ИЗТОЧАТ МАКСИМАЛНО МНОГО ПАРИ ! В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СИ ПРАВИ НИКАКВИ ТЕСТОВЕ, ПОНЕЖЕ И ТЕБ ЩЕ ИЗКАРАТ, ЧЕ СИ БОЛЕН ОТ КОРОНА !"
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 02 ное 2020 22:30

Thsmith написа:Ох, дано Дони да спечели някоя гръмка победа и да прекрати всички тези дивотии. Ако силово рестартира икономиката там и забрани глупостите, неминуемо и европейските плъхове ще трябва да го последват за да не ги избесят по някое време.

След като ги изненада изотзад преди 4 години - тоя път "плъховете" са подготвени и подценяване няма да има. Малко вероятно е да спечели, но...това не пречи да се надяваме. ;)
pomiqrat написа:Очакват се бунтове (масови грабежи и разрушения) на негри, ако спечели.

Да, също е голям рев от де що има "звезда", инфлуенсър, либерален интелектуалец и интелектуален либераст... Ще е голям спектакъл, ако имат срещу себе си един Тръмп с развързани от вота ръце... No mercy! :twisted:
Сашо написа:
Няма Дони, няма Мони! Всичките са пешки на един Играч. А този играч си има план за много ходове напред.

И е така, и не съвсем. играчът отдавна да е завършил играта... ако пешките му не проявяваха кога своеволие, кога лични амбиции, кога кураж и здрав разум. Пък и колкото и голям играч да е - над него винаги ще има Някой, който да се посмее с плановете му...
Така че, в Играта сме. Всички и до последно.Нищо не е приключено и всеки има своята роля. ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: !

Мнениеот pomiqrat » 03 ное 2020 06:18

Drunken_Master написа:Прибрах се малко в Толбухин тези дни и ми трябваше направление от личният лекар. Познавам я от 15 години. Ставаше въпрос за "Корона-та". Отговора на личният ми лекар беше: "ВСИЧКО Е ЕДНА ОГРОМНА ИЗМАМА"

Всичко ми се изясни. Като малък са ти объркали хапчетата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2020 11:09

Помияр, няма как да се изясни нещо на тип, който мие кенефи в русенският мол за 450 лева.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: 681 - 2020

Мнениеот pomiqrat » 03 ное 2020 12:27

Drunken_Master написа:Помияр, няма как да се изясни нещо на тип, който мие кенефи в русенският мол за 450 лева.

Колега, прецакват те :cry: Аз ги мия за 610 :oops:

Мъж, който останал месец без работа и мь се наложило жена му са го изсържа ми говори за пари всеки ден :lol: Всъщност разбрах проблема ти.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2020 12:37

E, 610 лева пак са много, бе. Поздравления ! За такъв капацитет като твоя, това си е цяло постижение. В смисъл, при такава логическа мисъл като твоята никой не очаква, да работиш нищо по-различно от мияч на чинии/кенефи или да си закачен за някой боклукчийски камион.
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 ное 2020 13:26

Не ти се получава. Помоли жена си за джобни.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

681 - 2020

Мнениеот Drunken_Master » 03 ное 2020 15:02

pomiqrat написа:Не ти се получава. Помоли жена си за джобни.

Ами, като гледам, как след всеки мой пост, в която и да е тема виеш на умряло, значи доста добре ми се получава... Все още, обаче не ми се изнервил достатъчно, понеже не те взимам изобщо на сериозно. Акъла ти е като на третокласничка. Ако продължаваш да си по-настоятелен в заяжданките на дребно, наистина ще ти извадя кирливите ризи в темата за бисери и ще ти копирам всички глупости, дето си написал досега, а те са доста... Всъщност са страшно много !
Тъй, че не ме предизвиквай, че ще станеш за кашмер съвсем. То не, че някой изобщо те възприема на сериозно от този форум, ама тогава ще е още по-забавно.
Изображение

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 ное 2020 15:27

А пък моя доктор ми вика че е изпуснал виното да се скисели и сега трябва да му нося По две кила
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Свободна зона”