TPAKTOP написа:Rodn1 написа:Да неска ме ограбиха с 11 лева.Пък барем вземем да бием!
е па как? Нашия Шеридън нали се разигра
Сравнявайки Шеридан и Хълк е все едно да сравняваш Митьо Пищова с Хю Хефнър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TPAKTOP написа:Rodn1 написа:Да неска ме ограбиха с 11 лева.Пък барем вземем да бием!
Rodn1 написа:TPAKTOP написа:Rodn1 написа:Да неска ме ограбиха с 11 лева.Пък барем вземем да бием!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Rodn1 написа:TPAKTOP написа:Rodn1 написа:Да неска ме ограбиха с 11 лева.Пък барем вземем да бием!
Cesc Fabregas написа:Шнур за мръсния испански манго енрике иглесияс, тоя терор над моята личност не е човешки просто! По-добре ток да ми бяха пускали, а не такава помия...все едно свири в кухнята, така се чува![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sladi4koto написа:Cesc Fabregas написа:Шнур за мръсния испански манго енрике иглесияс, тоя терор над моята личност не е човешки просто! По-добре ток да ми бяха пускали, а не такава помия...все едно свири в кухнята, така се чува![]()
![]()
![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Cesc Fabregas написа:sladi4koto написа:Cesc Fabregas написа:Шнур за мръсния испански манго енрике иглесияс, тоя терор над моята личност не е човешки просто! По-добре ток да ми бяха пускали, а не такава помия...все едно свири в кухнята, така се чува![]()
![]()
![]()
![]()
Бате, тебе ти е смешно, ама за мене тва е душевно изнасилване!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта