Британците избраха Брексит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Haralampy
Контакти:

Re: Британците гласуват-Мнения

Мнениеот Haralampy » 24 юни 2016 22:55

ShooterMan написа:Един ПРЕКРАСЕН и ВЕЛИК ден за демокрацията в поробена Европа. Сега ясно ли ви е защо британците са велика сила? Защото тукашните мижитурки не само Референдум нямат смелост да организират, еле пък да гласуват ПРОТИВ една ненавистна и подтисническа система, каквато е ЕС от много време насам. Щях да умра и от смях, когато този безподобен смешник Росен Асенов Плевнелиев раздубен от преминалия ефект на наркотиците дето ги взема на тема "евро-атлантизъм" и как всички умират за ЕС и НАТО....се изтъпани с ПОРЕДНОТО си гениално изявление, какт британците се самоизолирали на острова си и не разбирали от демокрация! Пак ли ти бе, тъпанар, правиш България за смях пред света? Това комунистическо леке ли ще тръгва да поучава народ с имперско мислене и столетия традиции в демокрацията какво да правят и да мислят? Цялата върволица идиоти начело с Обонго, които ходиха да заплашват англичаните, че едва ли не ще им се срути държавата сега стоят като нас*ани. Чета по медиите разни дебили като Станишев с баща терорист да обяснява как бил шокиран? Ама ти първо трябва да бъдеш изселен от България и лишен от гражданство поради роднински връзки с терористи, а после - типичното олицетворение на европейски малоумен бюркрат заврял главата си в задника и не можещ да разбере проблемите на хората. Но не на дебелосерците в Брюксел, а на обикновените граждани на европейските държави. Виждам и някакви инфантили Шулц, Юнкер и някакво полско бивше соц. недоразумение - Туск да казват на англичаните "бързо да се махали"....Не съм убеден дали тези неадекватници, същите като Станишев са жители на държави основали тази организация...щото англичаните са...Но нека се върнем на малоумния ни президент Росо...защото от бисерите му най-големия беше вчера - ако имало Брексит щяло да има война в Европа :lol: . Този трябва да се хоспитализира! С или без ЕС и англичани, и българи СМЕ и ВИНАГИ ще бъдем жители на Европа (континента)! Европа НЕ е държава! Ние си имаме държави, имаме си Родина! Този БЕЗРОДНИК излиза и вика аз като европеец?! Къв европеец си ти бе, цървул недоносен? Ти жалка плюнка си ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ и малко от малко си придай вид, че управляваш нация! СМЕШНИК!!! Откъде се пръкна...ама то всички в ЕС са точно такива малоумни зарзавати и затова като им зашиха шамара днес гледат като телета и ръсят бисери след бисери. Идиоти. Честито на Великобритания, строшиха робските окови. В момента в ЦРУ и в Берлин се леят сополи и сълзи...

:shock:

Това беше много "грубо"...
Мислех, че само аз съм способен на подобен "садизъм" към тая "жертва на аборта" - ака "хюмнето"... ака "главнокомандващия гъза си"...

Чиърз...

:mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 юни 2016 22:58

Да, но Норвегия и Швейцария не са Великобритания - топ страна, велиак сила и ядрена страна. Според Педерлиев тези страни НЕ са демократични и се САМОИЗОЛИРАТ?! Тези инфантили много бързо трябва да се пратят на 4-ти километър и да им се слагат най-силните лекарства и то в сериозни дози! Днес само олигофренски изказвания....един глупак се изтъпани, че останалите 27 страни...ама от тези 27 сигурно 20 не тежат заедно колкото Великобритания :lol: . След година - останалите 26....25....24....Германия и България продължават напред :lol: . Няма смисъл да обяснявам на нашия олигофрен, че Великобритания принципно винаги приоритетно търгува с Британската общност и примерно основни партньори са й Австралия, Нова Заеландия...не съм чул да са от третия свят, а и австрл. и новозеландския долар са в топ 6 на най-силните валути и икономики. Смях смях....днес наркотиците НЕ помагат! Не видях нито един адекватен, може би само Боко каза нещо смислено - че накрая ще сме само ние и Румъния! Каза го на шега, но поне е вярно :lol:. Чета сега още един гениален пребоядисан комунист - еврейската отрепка Паси да обяснява как не можело всякакви важни въпроси да се гласуват на Референдум! Народа не може да мисли явно според този....Правилно, идиот, 17.5 милиона англичани не могат да мислят, ама ти дето се хилиш до убиеца Живков - можеш! Цялата европейска политическа клика трябва да се измете и от тук, и от Брюксел. Да им се принтират "европейските ценности" на хартия - еврогейство, миграция, забрана на Референдуми и т.н. и да им се набият публично в задниците!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 юни 2016 23:17

Тоя славчо какви симпатични масончета си беше поканил тая вечер.Паси даже на няколко пъти говори за НСР, даже каза термина съвсем открито.
[center]Levski & Lazio[/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 24 юни 2016 23:20

Балкански Орел написа:Тоя славчо какви симпатични масончета си беше поканил тая вечер.Паси даже на няколко пъти говори за НСР, даже каза термина съвсем открито.

:mrgreen:
На Славчо тая вечер му изпръхна езика от лизане на ануси... да не уточнявам "какви"...
:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 юни 2016 23:34

Не знам какво толкова се коментира тази тема. Британците ще се оправят, не ги мислете. ЕС също ще се оправи, Германия, Франция, Италия и т.н. - няма да останат без ядене и пиене. Ние тука да му мислим с дон тиква начело, че да не ни бият шута накрая отвсякъде и да заживеем в общества от типа "Живите мъртви"...

И не забравяйте, че кралството остава още поне 2 години в ЕС - очаквайте тежки икономически и политически битки между съюза и ВБ/САЩ. Мисля, че раждането на нова точка на влияние в международната сцена започва да тече, тъй като всички играчи си показаха козовете, както се казва. :mrgreen:

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 24 юни 2016 23:56

На мен пък ми е интересно, как, аджеба, във Великобритания бюлетините се преброяват за няколко часа, а в България, в пъти по малко гласове се размотават със седмици, разнасят се в зали и т.н.?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 25 юни 2016 00:03

Изображение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 25 юни 2016 00:06

nghcvth написа:На мен пък ми е интересно, как, аджеба, във Великобритания бюлетините се преброяват за няколко часа, а в България, в пъти по малко гласове се размотават със седмици, разнасят се в зали и т.н.?

Традиции,нали знаеш вица за тревата в Англия.Иначе ако видя как си подхвърляха чувалите с бюлетини,тука за такова нещо щяха да ги качат на черешата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 юни 2016 00:14

diablorojo написа:Изображение

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Представяш ли си да вкара на световно. :lol:

[offtopic]Между другото слушаме си радио в офиса деня след като вкара, съобщават за мача и веднага следва новината: "почина голямата българска актриса Надя Тодорова." :shock: :shock:[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юни 2016 00:17

nghcvth написа:На мен пък ми е интересно, как, аджеба, във Великобритания бюлетините се преброяват за няколко часа, а в България, в пъти по малко гласове се размотават със седмици, разнасят се в зали и т.н.?

Имат явно доста силна организация. Гледах ги вчера директно по ББС, как са се наредили на една мача 50 човека и броят трескаво. За има няма 5-6 часа гласовете почти бяха преброени, дали е само от организация и огромен човешки труд нямам идея, но са на много високо ниво.

Върни се в “Свободна зона”