Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 16:20

stannn написа:
haiobaio написа:Не разбираш, точно какво иска да ти каже човека, че нищо от това не е издържано с наши(български) пари - всичко е идвало от Съюза. И нормално, като се разпада, тук кранчето спира.

Спира защото 90-та година казахме ние вече сме демократична държава не на Русия. Защо не се запазиха добрите отношения? Пазарите там. Всичко беше зачеркнато и се надупихме на американците. Е те мислят повече за нас нали?

Надупиха се същите тия, които се надупваха преди това на съветите. И парите от всякакви западни програми и помощи се прибираха безкомпромисно от същите тези хора.

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 28 юни 2011 16:22

dunavfc написа:
stannn написа:За мен във всяко едно правителство от 1990-та насам имаше кадърни хора. Просто всяко следващо трябваше да ги запази. Да ама не. Нали трябва да си сложим нашите хора. Писна ми от връзкари вече.

Тук вече съм съгласен,особено в СДС и при НДСВ имаше много кадърни хора.Но разбирам,защо ББ не иска да има нищо общо с тях..

За това и аз съм съгласен, на кадърните хора не трябва да се обръща гръб, друг е въпросът дали и те самите искат да имат нещо общо с днешното правителство.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 28 юни 2011 16:24

Samoyl написа:
ip1912 написа:несе сеща за по добро правителство през последните 20г.
към недоволните - дайте ми алтернатива на герб :?:

Според мен това на Костов беше по-добро( съвсем друг е въпроса колко е откраднал от държавата, но като цяло тогава ни извади от една голяма дупка). Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и специално от някои техни мерки, като тази с връзването на касовите апарати към НАП. Искрено се надявам до края на годината да стане и за всички останали апарати !!!

Също мисля, че Костовото правителство беше по-силно, макар че си имаха кусури и те. Персонално Костов е пет класи над Бойко като политик.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юни 2011 16:27

brat domingo написа:Също мисля, че Костовото правителство беше по-силно, макар че си имаха кусури и те. Персонално Костов е пет класи над Бойко като политик.

И е най малко 5 пъти по крадлив. Фондациите забравихте ли ги? Или забравихте, че по негово време бяха продадени печеливши предприятия които осигуряваха работа на хиляди хора и след това тези предприятия бяха затворени за да не пречат на конкуренцията.
Последна промяна от stannn на 28 юни 2011 16:28, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2011 16:28

brat domingo написа:
Samoyl написа:
ip1912 написа:несе сеща за по добро правителство през последните 20г.
към недоволните - дайте ми алтернатива на герб :?:

Според мен това на Костов беше по-добро( съвсем друг е въпроса колко е откраднал от държавата, но като цяло тогава ни извади от една голяма дупка). Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и специално от някои техни мерки, като тази с връзването на касовите апарати към НАП. Искрено се надявам до края на годината да стане и за всички останали апарати !!!

Също мисля, че Костовото правителство беше по-силно, макар че си имаха кусури и те. Персонално Костов е пет класи над Бойко като политик.

От Бойко стотици са по-добри политици,но като хора и характер са малцина.Да си добър политик изобщо не е мерило за качество.И оная свиня ГОЦЕ е добър политик,чете си гладко и сладко написаните фермани,без никакво чуство,като някой застарял дядка от бан.И Р.Плевнелиев не е политик,той е просто експерт,но не му пречи да си върши работата по страхотен начин нали ?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юни 2011 16:28

Как изобщо може да сравнявате правителството на Иван Костов с това на тая мутра ? Тоя ако си завърши мандат като нищо ще ни докара нова "Виденова зима"...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 28 юни 2011 16:30

haiobaio написа:
stannn написа:
haiobaio написа:Не разбираш, точно какво иска да ти каже човека, че нищо от това не е издържано с наши(български) пари - всичко е идвало от Съюза. И нормално, като се разпада, тук кранчето спира.

Спира защото 90-та година казахме ние вече сме демократична държава не на Русия. Защо не се запазиха добрите отношения? Пазарите там. Всичко беше зачеркнато и се надупихме на американците. Е те мислят повече за нас нали?

Надупиха се същите тия, които се надупваха преди това на съветите. И парите от всякакви западни програми и помощи се прибираха безкомпромисно от същите тези хора.

Абосолютно точно мнение ! Най-голямата грешка на тогавашното време,беше че не бяха разстреляни като кучета,както беше в Румъния и не влязоха по затворите.Големите членове на БКП от твърди комунисти,станаха по-големи капиталисти и от американците.

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 28 юни 2011 16:37

haiobaio написа:
stannn написа:

Точно така е. От най-черната дата в българската история 9.9.1944г до сега ни управляват едни и същи хора и наследниците им.Те трупат богатство на гърба на народа и не им пука ,че затриват една от най-старите държави в света , с една от най-богатите истории. Тези управляващи не само трябва да бъда свалени незабавно от власт , но и директно трябва да бъдат окачени на бесилото . Всеки който работи против интересите на България и българите заслужава смърт. И Левски го е казал : За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 юни 2011 17:00

Сравнявате България и Гърция, но икономическото състояние на една държава не се определя само от показателя минимална/средна работна заплата :!: В момента нашата икономика е в по-добро състояние от гръцката, друг е въпросът, че това е "заслуга" единствено на гръцкото правителство.

Почти всички правителства от началото на демокрацията следват един и същ план, който е насочен срещу интересите на българската нация, затова няма "най-добро правителство". Ако сегашните управляващи имат някакво предимство пред останалите, то е в това, че влагат сериозни средства в подобряването на транспортната инфраструктура, както и че водят долу-горе добра политика за регионално развитие. Но ЕС също играе важна роля, за да се случи това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 28 юни 2011 17:07

Това е най-бездарното и тъпо правителство от времето на Жанчо! :lol:
Ако не беше резерва, щяха даже да го надминат...

Върни се в “Свободна зона”