Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот AnalBreaker » 28 сеп 2010 22:47

Cesc Fabregas написа:Днеска учителката по италиански заплаши един приятел, че ще се обади на баща му и ще му каже, че не пише в час! :lol: :lol: :lol:
Алоооууууу, ние сме на по 18-19 години, 12клас, тея неща да не си мисли, че ни плашат още? Паляци... :roll:

Мойта класна може да е вкарала номера на майка ми в безплатните номера, защото всяка седмица звъни за щяло и нещяло
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 22:51

AnalBreaker написа:
Cesc Fabregas написа:Днеска учителката по италиански заплаши един приятел, че ще се обади на баща му и ще му каже, че не пише в час! :lol: :lol: :lol:
Алоооууууу, ние сме на по 18-19 години, 12клас, тея неща да не си мисли, че ни плашат още? Паляци... :roll:

Мойта класна може да е вкарала номера на майка ми в безплатните номера, защото всяка седмица звъни за щяло и нещяло

:lol: :lol: :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 28 сеп 2010 22:53

gong/viewtopic.php?f=54&t=61347

Заради тази тема имам бан. Колко ли е комплексиран горкия
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 22:53

AnalBreaker написа:
Cesc Fabregas написа:Днеска учителката по италиански заплаши един приятел, че ще се обади на баща му и ще му каже, че не пише в час! :lol:

:lol: :lol: :lol: Абе бате, аз ли да те уча? Не ви ли питат на началото на всяка учебна година дали има промени в телефоните, адресите, личните лекари и тн. :? Аз преди всяка година давах фалшиви номера на класната, и после се оправдавах, че съм се объркал, и на ново и давах грешен номер :lol: :lol: :twisted:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 22:55

sladi4koto написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=54&t=61347

Заради тази тема имам бан. Колко ли е комплексиран горкия

Ти кой си, сладурче? :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 28 сеп 2010 22:56

Не виждаш ли кой е пуснал въпроса

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 28 сеп 2010 22:57

помиярът

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 22:58

спед мен е въпрос не на комплекси, а на грешна преценка. Но както и д ае, повече няма да коментирам, защото съм обещал. 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 28 сеп 2010 23:01

Cesc Fabregas написа:
AnalBreaker написа:
Cesc Fabregas написа:Днеска учителката по италиански заплаши един приятел, че ще се обади на баща му и ще му каже, че не пише в час! :lol:

:lol: :lol: :lol: Абе бате, аз ли да те уча? Не ви ли питат на началото на всяка учебна година дали има промени в телефоните, адресите, личните лекари и тн. :? Аз преди всяка година давах фалшиви номера на класната, и после се оправдавах, че съм се объркал, и на ново и давах грешен номер :lol: :lol: :twisted:

Тая година ни дават такива листи и аз викам: Госпожо какъв ви е номера? Тая вика - Имам два. И аз доволен - Кажете ги. и тая почва да диктува и аз пиша вместо номера на майка ми нейния :mrgreen:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 28 сеп 2010 23:06

zuekaa написа:Бре ти или си много проЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ или си някакво АНАЛНО ПОДАТЛИВО КОПЕЛЕ ВЕ ти си много тежък случй бре мен явно си от онези който си плащат да бъдат изнасилвани и това ти доставя удоволствие КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ СИ ТИ

А з атова и още едно такова мнение сигнализирах, но глас в пустиня

Върни се в “Свободна зона”