Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 20:57

Cesc Fabregas написа:да не скимтиш само пак като жена ти ти вдигне скандал :? [offtopic]като вчера :lol:[/offtopic]

Вече всичко е наред 8-) както е казал навремето един партиен големец "На Шипка всичко е спокойно" :lol:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 20:58

TPAKTOP написа:
Cesc Fabregas написа:да не скимтиш само пак като жена ти ти вдигне скандал :? [offtopic]като вчера :lol:[/offtopic]

Вече всичко е наред 8-) както е казал навремето един партиен големец "На Шипка всичко е спокойно" :lol:

Като излизаме в петък само да не реши, че отиваш да пакостиш и пак да ти бие шутО :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 21:01

Няма бе! Тя ще дойде да ме прибере че не обичам да пътувам с таксита вечер! Днес между другото искам да ви каза че останах изумен като видях какв София се реши проблема с паркирането! Пред народното събрание бяха окачили една кола на стената! Истински Мини Купър закачен на сграда :shock:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 21:07

TPAKTOP написа:Няма бе! Тя ще дойде да ме прибере че не обичам да пътувам с таксита вечер! Днес между другото искам да ви каза че останах изумен като видях какв София се реши проблема с паркирането! Пред народното събрание бяха окачили една кола на стената! Истински Мини Купър закачен на сграда :shock:

Аз тогава че викна някоя приятелка :lol: :lol: :lol: Няма да ти се размине боя :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 21:17

Cesc Fabregas написа:
TPAKTOP написа:Няма бе! Тя ще дойде да ме прибере че не обичам да пътувам с таксита вечер! Днес между другото искам да ви каза че останах изумен като видях какв София се реши проблема с паркирането! Пред народното събрание бяха окачили една кола на стената! Истински Мини Купър закачен на сграда :shock:

Аз тогава че викна някоя приятелка :lol: :lol: :lol: Няма да ти се размине боя :lol:

Като се излиза по мъжки жени няма да ни трябват! Ще има бойната задача да ме прибере обаче :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 сеп 2010 21:20

Родни, нумеро уно си просто.

Ае вие двамата(Крис и Марти) що не ни уредите с по некоя съученичка. Ама да е минала 16 поне :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2010 21:22

rhaegar написа:Родни, нумеро уно си просто.

Ае вие двамата(Крис и Марти) що не ни уредите с по некоя съученичка. Ама да е минала 16 поне :lol: :lol: :lol: :lol:

16г. е една страхотна възраст да а еВаИзображение

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 28 сеп 2010 21:24

Нямам търпение вече за догодина.....

Само да ти кажа за вземеш малка джадия у вас достатъчно е да имаш голф или нещо подобно! :lol:

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 28 сеп 2010 21:29

То пак е подсъдимо :roll:

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2010 21:33

Нямаш толкова пари ;) На Драго съм му казвал май ;) Ако искате може някоя МНОГО малка, става дума от 15 надолу... :roll: при тех важното е да имах хубави дрешки :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Свободна зона”