Себастиан Фетел написа:Коматево - Пловдив 0:1
botev/viewtopic.php?f=&t=183785
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Себастиан Фетел написа:Коматево - Пловдив 0:1
локо пд написа:Тоше, успокой се. Пиши и от останалите 10 ника.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
fena написа: С какви реални и истински неща и факти могат да ни опонират, освен с познатите обиди - цигани, мигани и там техните си измислици. Те в момента са като един паднал на земята човек, който е ритан много лошо и с последни издихания псува и обижда. Просто нямат факти, нямат нищо с което да опонират на големя Локомотив. Съжалявам ги само, и тайничко се радвам как ни мразят. Това значи, че сме много много над тях във всяко едно отношение. Те знаят, че няма как да ни настигнат, и затова са ни ядосани и постоянно във всеки пост едно и също - цигани, лаутери, еди какви си. Жалка картинка. Какво л си мслят за тях нормалните потребители които четат форума... Тъжно е да си жълт коматевец. А това е другото, което не може да преживеят - бутнаха им стадиона, и завинаги ще си останат в Коматево, затова са така озлобени горките
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..
cska/viewtopic.php?f=2&t=183619&start=300
Betchualeng Arnaikem написа:Red_Girl написа:В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..
Във форума има право да пише всеки. Знам, че на някои от вас това причинява сърдечни мъки, но това е положението.
И като стана дума за този мач...
viewtopic.php?f=34&t=183829&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Тая тема си е жива гавра и провокация. И доколкото помня не е за сефте подобно изпълнение на автора.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Betchualeng Arnaikem написа:Red_Girl написа:В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..
Във форума има право да пише всеки. Знам, че на някои от вас това причинява сърдечни мъки, но това е положението.
И като стана дума за този мач...
viewtopic.php?f=34&t=183829&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Тая тема си е жива гавра и провокация. И доколкото помня не е за сефте подобно изпълнение на автора.
Нямам предвид сини фенове да не пишат, ама то си бяха само глупости- Хакане, дупене и подобни. За темата , която си постнал съм съгласна и ше я махнат предполагам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта