Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DarkPsy » 23 сеп 2014 19:13

Себастиан Фетел написа:Коматево - Пловдив 0:1

botev/viewtopic.php?f=&t=183785

9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 23 сеп 2014 20:34

локо пд написа:Тоше, успокой се. Пиши и от останалите 10 ника.

Искам да попитам, ДОКОГА ще се толерира изнасянето на имена и АйПи адреси от страна на фенове на Локомотив Пд?!?!?
Докога ще се толерира НЕПРЕСТАННИЯ оффтопик от тяхна страна във форум Ботев?!?!?

Г-да админи,това е чиста проба БЕЗОБРАЗИЕ и е абсолютно лицемерие ако ОТНОВО не бъдат взети мерки!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 24 сеп 2014 11:22

fena написа: С какви реални и истински неща и факти могат да ни опонират, освен с познатите обиди - цигани, мигани и там техните си измислици. Те в момента са като един паднал на земята човек, който е ритан много лошо и с последни издихания псува и обижда. Просто нямат факти, нямат нищо с което да опонират на големя Локомотив. Съжалявам ги само, и тайничко се радвам как ни мразят. Това значи, че сме много много над тях във всяко едно отношение. Те знаят, че няма как да ни настигнат, и затова са ни ядосани и постоянно във всеки пост едно и също - цигани, лаутери, еди какви си. Жалка картинка. Какво л си мслят за тях нормалните потребители които четат форума... Тъжно е да си жълт коматевец. А това е другото, което не може да преживеят - бутнаха им стадиона, и завинаги ще си останат в Коматево, затова са така озлобени горките :(

Поредната порция АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН СПАМ във форум Ботев от страна на фенове на Локомотив!
И то в тема за предстоящ мач,в която се изисква даване на прогноза с евентуална обосновка и нищо повече.

Искам да знам с какво точно чернобелите са си заслужили привилегията БЕЗНАКАЗАНО да драскат,цапотят и спамят в нашия форум,при положение че за много по-малко ние получаваме мигновени банове?!?

Питам: КЪДЕ е справедливостта тук?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 сеп 2014 17:55

В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..

cska/viewtopic.php?f=2&t=183619&start=300
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 18:45

Red_Girl написа:В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..

Във форума има право да пише всеки. Знам, че на някои от вас това причинява сърдечни мъки, но това е положението.

И като стана дума за този мач...

viewtopic.php?f=34&t=183829&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Тая тема си е жива гавра и провокация. И доколкото помня не е за сефте подобно изпълнение на автора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 сеп 2014 18:58

Betchualeng Arnaikem написа:
Red_Girl написа:В темата повече сини приятелки драскат, отколкото фенове на ЦСКА. Разбирам мъката им от факта, че вече викат за всички отбори, щото техния не може да ни победи, ама се прекалява вече..

Във форума има право да пише всеки. Знам, че на някои от вас това причинява сърдечни мъки, но това е положението.

Тая тема си е жива гавра и провокация. И доколкото помня не е за сефте подобно изпълнение на автора.

Нямам предвид сини фенове да не пишат, ама то си бяха само глупости- Хакане, дупене и подобни. За темата , която си постнал съм съгласна и ше я махнат предполагам.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 19:00

Red_Girl написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Нямам предвид сини фенове да не пишат, ама то си бяха само глупости- Хакане, дупене и подобни. За темата , която си постнал съм съгласна и ше я махнат предполагам.

Ами аз затова писах в тази тема, за да я махнат. И така всъщност видях какво си писала :D
Айде, че ако оспамим тая тема ще ни бият.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2014 10:45

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 сеп 2014 11:35

Варненецът пресоли манджата.Прочетете текста за Аллах и турците!
viewtopic.php?f=2&t=182551&start=120

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 26 сеп 2014 12:23

ShootVavGyza ли е къв е там, този се е побъркал и прекалява със комплексираните мнения! :shock:
Спасение за него няма, но можете да му помогнете поне малко!

forum.gong.bg/cska/memberlist.php?mode=viewprofile&u=38615

Офтопик:
ShooterMan написа:Не, смеем се на армейската агитка не как протестира, а как отиват 2 мутри на Божков, залепват по един шамар на двамата сополанковци с трансперанта, вземат го, а всички останали гледате като нас*ани!!! Смеем се и как протестирате срещу ТИТАН, а идват в Перник мутрите и ви спукват задниците от бой до един! После на протеста ви идва Цимбика, сам сред вас и го гледате като пос*ани, ако изобщо го гледахте, защото бяхте забучили поглед в прахта в земята докато биеше един от вас!!! АЙ НЕ МИ ГОВОРЕТЕ ЗА ПРОТЕСТИ, БЯГАЙТЕ ДА РЕЖЕТЕ ГРЕДИТЕ СИ :idea:
cska/viewtopic.php?f=2&t=149263&start=1840

ShooterMan написа:Какво по-голямо доказателство за циганския произход на ревливото бебе Тройчо? Той НАРОЧНО не привлича българи, той мрази българите и в червата си! Нарочно от 11 човека на терена 2-ма са българи и единия се сменя пак от чужденец! Нарочно води негри, защото така подчертава корените на клуба и своите лични пристрастия. Тройчо не иска дори на тренировка да се чува българска реч, само ромски изрази са позволени, чудесно стиковани между българския ром - Стойчо и румънския ром - Буш! Небългарски клуб, треньор-ром, играчи - предимно маймуни....Поклон пред Тройчо...,поклон пред екзекутора на Тулуза, Мура, Зимбру, Торпедо, ГАК, Септемрви Симитли и Монтана!!! ТРОЙЧО Е НОМЕР 1, роден луузър, роден да бъде 2-ри (на Домуза подгласник) 8-)

cska/viewtopic.php?f=2&t=149263&start=1830
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Свободна зона”