Към момента там нещата преминават към параноя... Отнемат домашните любимци "УЖ" да ги тестват ( смятали, че и животните имали ковид ) ... Наблъскани в едни чували и българина от видеото казва, че животинчетата почти сигурно са изтребвани.
Ненормална работа ...
А нЕкои продължават да дават Китай за пример, за начин на "мислене" и живот ...
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Тема за политика - Свят
THE G.A.M.E написа:В Китай нещата са извън контрол ...
https://www.facebook.com/10000000734492 ... 479755436/
А, няма, няма, нали антиковидистите и антиваксърите са и лоши путинофили в същото време, така че не трябва да вярваме на такива видеа, а трябва да слушаме и да изпълняваме какво ни каже правителството.
[offtopic]
[/offtopic]

-
Какви глупости плещиш, "ваксинацията" в Русия е около 60 % ...bubka написа:А, няма, няма, нали антиковидистите и антиваксърите са и лоши путинофили в същото време, така че не трябва да вярваме на такива видеа, а трябва да слушаме и да изпълняваме какво ни каже правителството.
Аз по начало си меля, че нема реален конфликт Изток-Запад, но в крайна сметка се надявам поради една или друга причина, настояща Русия да бъде срината.
Това ще е от полза най-вече за нас.
А че другите нЕкви западняци ще се радват, малко ме интересува.
Аз съм практичен човек и гледам в бъдещето.
Без Русия, Сърбия и Гърция ще са лесна плячка.
И какво като е 60%? В свободна Европа е по 80-90%.
[offtopic]
[/offtopic]

- paceto
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:В Китай нещата са извън контрол ...
https://www.facebook.com/10000000734492 ... 479755436/
Ама то там още 2020 ги заключваха по блоковете с катинари и армията пазеше някой да не излезе от някъде. Даваха им храна чрез специални лебедки всяка седмица, така че не е нищо ново там.
THE G.A.M.E написа:Към момента там нещата преминават към параноя... Отнемат домашните любимци "УЖ" да ги тестват ( смятали, че и животните имали ковид ) ... Наблъскани в едни чували и българина от видеото казва, че животинчетата почти сигурно са изтребвани.
Ненормална работа ...
А нЕкои продължават да дават Китай за пример, за начин на "мислене" и живот ...
Не знам кой е давал за пример Китай? Там е ясна работата и те следят навсякъде още като стъпиш на летището.
Ето едно интересно видео, което може да ви хвърли яснота по въпроса - https://www.youtube.com/watch?v=v7AYyUqrMuQ
-
Което означава точно това, което пиша - Нема реален конфликт.bubka написа:И какво като е 60%? В свободна Европа е по 80-90%.
По важните въпроси са на един акъл, а %-тите са достатъчно за Плана.
Надявам се в Плана да влиза сриването на настояща Русия.
Има доста податки за това, понеже "специалната операция" в Украйна е абсолютно малоумна авантюра.
Който е казал на Путин, че това ще е от полза, яко го е гъбаркал.
Другият вариант е... Клаус Швааб - Путин е наше ( на глобалистите ) момче.
-
bubka написа:И какво като е 60%? В свободна Европа е по 80-90%.
Значи признаваш че любимия ти путя е част от играта ? Щото той дори от 2020г. заплашваше тия дето не искат да се ваксинират с орязване на доходи и други неща в стил Китай... е чак до разстрели не беше стигнал като китайците.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
THE G.A.M.E написа:Без Русия, Сърбия и Гърция ще са лесна плячка.

Ще ги завземаш ли, ко?
Дай, развий теорията за лесната плячка.
Какво включва и как ще се придобие същата.
THE G.A.M.E написа:Което означава точно това, което пиша - Нема реален конфликт.bubka написа:И какво като е 60%? В свободна Европа е по 80-90%.
По важните въпроси са на един акъл, а %-тите са достатъчно за Плана.
Надявам се в Плана да влиза сриването на настояща Русия.
Има доста податки за това, понеже "специалната операция" в Украйна е абсолютно малоумна авантюра.
Който е казал на Путин, че това ще е от полза, яко го е гъбаркал.
Другият вариант е... Клаус Швааб - Путин е наше ( на глобалистите ) момче.
За нас в момента е все едно дали някой ще срива Русия или не. Толкова ли нямаш някой познат, който да се занимава поне с нещо като одит или счетоводство на фирми, производството на които зависи от цената на газта. Доста от тях са на ръба, а някои с по-специфично производство не могат да вдигат с още много крайният продукт, защото никой няма да го купува. Като дойде американският демократичен газ много скоро, ще се сетите накъде отват нещата и тогава много хора ще обърнат плочата - ще почнат да говорят за азовци, ще се сетят "аа, ама тея верно били нацита" и т.н. Просто изчакай малко втората партида. Сега първата е на леко промоционална цена, но тя е само за около месец. Тогава ще те подсетя за нещата.
[offtopic]
[/offtopic]

-
Какви азовци те гонят бе улав ? Какво общо има това с цената на газа ? любимецът ти путя решил да извива ръцете на сумати държави, щото това му е единствения коз - енергийните ресурси, но скоро и тоя му коз ще отиде в канала и ще клекне в крайна сметка пред санкциите. Ако въобще е жив още...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)